Op til 30% rabat På reservationer, der bookes fra den 24. nov til den 1. dec

Billeje Pythagorion

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Pythagorion.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Pythagorion

 1. Hjem
 2. Biludlejning Grækenland
 3. Biludlejning Samos
 4. Biludlejning Pythagorion
EasyTerra Biludlejning Pythagorion er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Pythagorion

Indledning

Pythagorion er en gammel havn og den tidligere hovedstad på den græske ø Samos. Indtil 1955 blev byen kaldt Tigani, men samme år blev den opkaldt efter den store græske matematiker og filosof Pythagoras, som blev født i Tigani. Ruinerne af den gamle bydel står, ligesom den nærliggende Heraion, på UNESCOs verdensarvsliste. 

Befolkning

I Pythagorion bor omkring 10.000 mennesker.

Beliggenhed 

Pythagorion ligger på Samos sydvestlige kyst. Det er adskilt fra det tyrkiske fastland af et lille stræde af halvanden kilometer bred. Hovedstaden Vathy (også kaldet Samos by) ligger i den nordøstlige del af øen.

Økonomi

Samos er verdensberømt for den søde Muscat vin, der produceres. Desuden producerer øen honning, oliven (og olivenolie), citrusfrugter og figner.

Lufthavne

Lufthavnen på Samos ligger fire kilometer vest for Pythagorion, lige i nærheden af den populære Potokaki strand. Samos International Lufthavn, kaldes også Aristarchos Lufthavn, og er let tilgængelig med udlejningsbil. Lufthavnen ligger lige efter hovedvejen til Pythagorion og hovedstaden Vathy. Ruten til lufthavnen er tydeligt skiltet. 

Offentlig transport

Busser udgør den offentlige transport mellem de fleste steder og turiststrande på Samos. Disse busser kører ikke altid efter den officielle tidsplan. Busserne kører ikke på helligdage. Der er også færgeforbindelser til forskellige strande, andre græske øer og med Piræus (før Athen).

Trafik og parkering

I de mere travle byer og turiststeder er det forbudt at parkere ved siden af en kontinuerlig gul linje på kantstenen. Husk på, at gaderne kan være meget smalle og stejle. På landeveje skal du være opmærksom på hårnåle sving og huller på vejen. Du kan også løbe ind i flokke af får eller geder.

Hoteller

I Pythagorion er der kun et begrænset udbud af værelser. De fleste hoteller og feriecentre kan findes langs de populære turiststrande. Samos er en populær sommerferiedestination. Om vinteren holder mange lukket. Derfor anbefaler vi, at du altid bestiller dit hotelværelse i god tid. 

Eksterne kilder 

For mere information om Pythagorion, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Abbycar
 • Alamo Rent a Car
 • Auto Europe
 • Avis
 • Budget
 • Enterprise
 • Europcar
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Green Motion
 • Hertz
 • National Car Rental
 • Thrifty

Biludlejningssteder i Pythagorion

EasyTerra Biludlejning Pythagorion sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Steder inde i byen

Hvis du søger efter en lejebil i Grækenland, men i en anden by end Pythagorion, klik venligst igennem til Biludlejning Grækenland side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Grækenland du ønsker at leje en bil.