+45 78 75 52 76

Billeje Kos

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Kos.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Kos

 1. Hjem
 2. Biludlejning Grækenland
 3. Biludlejning Kos
EasyTerra Biludlejning Kos er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Kos

Introduktion

Kos er en relativt lille græsk ø beliggende ude for den Tyrkiske vestkyst. Øens hovedstad har det samme navn. Som mange andre græske øer har Kos haft gavn af den stigende turisme. Kos By blev ødelagt af et jordskælv i 1933, men nogle af de smukke gamle bygninger blev skånet, som f.eks. Johanniterordenens slot. Derudover er Kos den ø hvor, grundlæggeren af moderne medicin, Hippokrates blev født. Hans berømte ed tages fortsat af læger overalt i verden.

Befolkning

Øen har ca. 30.000 indbyggere, hvoraf de fleste bor i hovedstaden.

Beliggenhed

Kos er en af øerne i Dodekaneserne i det sydøstlige Ægiske hav. Den er placeret lige ude for Tyrkiets vestkyst, nordvest for den større ø Rhodos. Kos By er beliggende på den nordøstlige spids af øen.

Økonomi

Turisme er den vigtigste indtægtskilde. Derudover er der noget fiskeri. Oliven, mandler og citrusfrugter bliver groet.

Lufthavne

Kos Ø internationale lufthavn, også kendt som, Hippokrates lufthavn, ligger i nærheden af byen Antimahia, 25 km. sydvest for Kos By. Der er daglige flyafgange mod Athen og Rhodos, men lufthavnen anvendes mest af alt til charterfly i løbet af sommeren.
Der er en busforbindelse til Kos By.

Offentlig transport

Der er to busstationer i Kos By på gaderne Kleopatra og Akti Kountouriotou. Busser afgår fra førstnævnte station mod Tigaki og Kefalos via Paradis-strandene Agios Stefanos og Kamari. Busserne fra den sidstnævnte busstation kører mod Asklepion, Lampi og Agios Fokas.
Derudover er der to små toge i byen. Der er et grønt tog med hvilken du kan køre rundt i byen, og det blå tog kører mod Asklepion, hvilket er Hippokrates medicinske skole.

Fra havnen er der færgeforbindelser til andre øer i Dodekaneserne og til Piræus, Mikonos, Syros, Samos og Thessaloniki. I løbet af sommeren behandler mange færger svævekraftsbåde. Der er også en færge fra Kos til Bodrum i Tyrkiet.

Trafik og parkering

At køre på Kos er meget behageligt. Hovedvejen krydser hele øen og er i god stand. Hold øje med det høje antal knallerter, der vil overhale dig både til højre og venstre. På de mindre veje vil du måske gå menneskeflokke i møde, så kør der forsigtigt. Hvis en person der kommer bagfra, blinker med forlygterne, betyder det at han vil overhale dig. De forventer at du gør plads til dem!

I Kos By kan du parkere ved færgehavnen, der ikke er så langt fra byens berømte slot. Bycentrum er indenfor en tre minutters gå afstand. Du kan også parkere i centrum (hvis der er en ledig plads) dog kun i begrænset tid. Læs instruktionerne omhyggeligt!

Hoteller

Kos er en ø for turister. Der er et bredt udvalg af hoteller tilgængelige indenfor alle prislejer, lejligheder, villaer og traditionelle huse. Kos By og andre steder langs kysten (strande) er fulde af turister og travlhed. Hvis du vil være i mere stille omgivelser forsøg at find indkvarteringssteder i Kefalos, Pyli, Zia af Antimachia. Sørg for, at du booker god tid i forvejen, især i løbet af sommeren.

Eksterne kilder

For mere information om Kos anbefaler vi Google og de efterfølgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Abbycar
 • Alamo Rent a Car
 • Auto Europe
 • Avis
 • Budget
 • Centauro
 • Drive Hellas
 • Enterprise
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Goldcar
 • Green Motion
 • Hertz
 • National Car Rental
 • SurPrice car rentals
 • Thrifty
 • Your Rent

Alle byer i Kos

EasyTerra Biludlejning Kos sammenligner priserne for biludlejning i de følgende byer: