• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje Sarlat La Caneda

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Sarlat La Caneda.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Få rabatter på op til 20% fra forskellige udlejningsfirmaer - Gyldig indtil den 4. juni 2024
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Sarlat La Caneda

EasyTerra Biludlejning Sarlat La Caneda er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Biludlejningsfirmaer i Sarlat La Caneda

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Sarlat La Caneda. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Europcar

  8.1 (8279)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Information om Sarlat La Caneda

Indledning 

Sarlat-la-Canéda bliver ofte blot kaldet Sarlat. Det er en af de smukkeste byer i det sydvestlige Frankrig med et fantastisk middelalderligt centrum i nærheden af en benediktinerkloster. Her kan du tænke dig tilbage i det trettende århundrede! Biler passer ikke ind på dette billede; derfor er Sarlats centrum stort set en gågade.

Befolkning

Byen har næsten 10.000 indbyggere. 

Beliggenhed 

Sarlat-la-Canéda ligger i Dordogne i Aquitaine regionen i det sydvestlige Frankrig. Regionen rundt omkring Sarlat er kendt som Périgord Noir.

Økonomi

Landbrug har altid spillet en vigtig rolle i denne region. Det var hovedsagelig tobaksdyrkning, men det er på retur. Korn dyrkes også, og olie er lavet af valnødder. Der er også en lille smule mejeriindustri (hovedsagelig ost) og vilde svampe og trøfler høstes på omkringliggende steder. Gæs og ænder holdes for at producere foie gras og paté. Turisme er vigtig for byen.

Lufthavne 

Den nærmeste lufthavn er Brive-Dordogne Valley Lufthavn (på fransk: Aéroport de Brive-Vallée de la Dordogne). Lufthavnen er beliggende næsten 50 kilometer sydvest for Sarlat og er tilgængelig med udlejningsbil ad D60. Périgueux Bassillac Lufthavn ligger 65 kilometer nordvest for byen og er tilgængelig ad D47. Der er også Bergerac Dordogne Périgord Lufthavn, 75 kilometer vest for Sarlat-la-Canéda; man kan komme dertil med udlejningsbil ad D47 og/eller D703.

Offentlig transport

Der kører en bus gennem hovedgaden, selvom det middelalderlige centrum er i vid udstrækning en gågade. Der er også busforbindelser til mange andre steder i Dordogne, herunder Souillac og Périgueux. Sarlat har også en togstation med forbindelser til Bergerac og Bordeaux.

Trafik og parkering

Den gamle by er kun tilgængelig for lokal trafik. Det ville naturligvis være en skam, hvis den middelalderlige karakter blev bilforurenet. Du kan dog nemt parkere din udlejningsbil, og der er mange store parkeringspladser langs vejen omkring byens centrum.

Hoteller

Sarlat-la-Canéda har et godt udvalg af indkvarteringsmuligheder. Et hotelværelse eller lejlighed i et af de meget attraktive bygninger i byen er naturligvis ideal. Det er ikke billigt, men det kan betale sig. Der er også adskillige bed & breakfasts, almindelige gæstehuse og små hoteller (såkaldte hostelries). Der er adskillige nærliggende campingpladser tæt på Sarlat.

Eksterne kilder

For mere information om Sarlat-la-Canéda, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  French
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering

Europcar

 1. Hjem
 2. Biludlejning Frankrig
 3. Biludlejning Sarlat La Caneda