• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Poitiers

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Poitiers.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Poitiers

EasyTerra Biludlejning Poitiers er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Biludlejningstilbud i Poitiers

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Poitiers

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Firehjulstrækker

Biludlejningsfirmaer i Poitiers

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Poitiers. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Alamo

  8.2 (7824)
  Fra kr 307 / dag
 • Rent a car

  8.2 (23)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Sixt

  8.1 (2875)
  Fra kr 326 / dag
 • Europcar

  8.1 (7231)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Avis

  7.9 (5293)
  Fra kr 697 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3788)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2949)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Thrifty

  7.8 (4785)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Enterprise

  7.7 (1693)
  Fra kr 286 / dag
 • Budget

  7.5 (8922)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Hertz

  7.5 (6097)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • National Car Rental

  7.4 (380)
  Fra kr 447 / dag

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 248 bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Poitiers?

Poitiers - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Poitiers) er Februar den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Poitiers - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Poitiers) er Februar den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Januar er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Poitiers), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Poitiers - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Poitiers), er Januar den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. April er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Poitiers - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Poitiers) er Februar den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Poitiers - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Poitiers) er Februar den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. April er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Poitiers - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Poitiers) er Januar den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. April er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Poitiers - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Poitiers) er Januar den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. April er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Poitiers - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Poitiers) er Januar den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. April er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Poitiers - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Poitiers) er Februar den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. April er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Poitiers - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Poitiers) er Januar den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. April er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Poitiers - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Poitiers) er Oktober den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Poitiers - Hvornår er det billigst at leje en sedan?

På denne destination (Poitiers) er Juli den billigste måned at leje en sedan. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en sedan på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejere i og omkring Poitiers

Hvis du søger efter en lejebil i Frankrig, men i en anden by end Poitiers, klik venligst igennem til Biludlejning Frankrig side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Frankrig du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Poitiers

EasyTerra Biludlejning Poitiers sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Information om Poitiers

Indledning

Poitiers er en fransk by med et malerisk historisk centrum, som er domineret af romanske bygninger fra den tidlige middelalder. To gange var byen skueplads for militære kampe. I 732, da franske tropper standsede fremrykningen, og i 1356, da briterne fik en sejr over den franske hær under Hundredårskrigen.

Befolkning 

Byen har næsten 95.000 indbyggere. 

Beliggenhed 

Poitiers ligger i departementet Vienne, i midt/vest Frankrig, ved floden Clain. Den gamle by er beliggende på bakkerne langs floden, der når op til fyrre meter. Poitiers ligger omkring 330 kilometer sydvest for den franske hovedstad Paris.

Økonomi

Poitiers har det næstældste og et af de største universiteter i Frankrig. Omkring 25 % af byens indbyggere er studerende. Poitiers huser også andre institutioner for videregående uddannelser. Turisme spiller også en vigtig rolle. Det gamle attraktive centrum tiltrækker mange besøgende, men det gør også den futuristiske forlystelsespark Futuroscope, omkring 15 kilometer nord for Poitiers.

Lufthavne 

Byens lufthavn, Poitiers-Biard Lufthavn, ligger mindre end 3 kilometer vest for byens centrum. Lufthavnen er nemt tilgængelig med udlejningsbil. Rue Georges Guynemer går fra togstationen til lufthavnen. Vejen er tydeligt skiltet.

Offentlig transport

Poitiers har god offentlig bustransport; Vitalis selskabet står for driften. Der er også gode busforbindelser til andre steder i departementet Vienne og til resten af Frankrig. Byen har en TGV station, hvor Paris-Bordeaux højhastighedstogs linje standser. Disse TGV tog standser også ved forlystelsesparken Futuroscope.

Trafik og parkering

Antallet af gader i Poitiers centrum, hvor biltrafikken ikke er tilladt, er steget betydeligt i de seneste år. Byrådet ønsker at reducere antallet af biler betydeligt i byens centrum. Derfor er parkeringshuse blevet opført rundt om i byens centrum, hvor du kan parkere din udlejningsbil. Der er også P+R anlæg i udkanten af byen, i nærheden af buslinjernes endestationer.

Hoteller

Poitiers har et godt udvalg af overnatningsmuligheder i alle prisklasser, lige fra billige overnatningsmuligheder (herunder et vandrehjem - Auberge de la Jeunesse) til luksuriøse værelser på det såkaldte Relais et Châteaux. Der er også nogle hoteller i nærheden af forlystelsesparken Futuroscope og campingpladser i nærheden af byen.

Eksterne kilder

For mere information om Poitiers, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  French
 • Populær bilklasse
  Mini

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo
 • Rent a car
 • Sixt
 • Europcar
 • Avis
 • Dollar Rent a Car
 • Keddy By Europcar
 • Thrifty
 • Enterprise
 • Budget
 • Hertz
 • National Car Rental
 1. Hjem
 2. Biludlejning Frankrig
 3. Biludlejning Poitiers