• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje Narbonne

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Narbonne.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Narbonne

EasyTerra Biludlejning Narbonne er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Narbonne

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Narbonne

Biludlejningstilbud i Narbonne

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Narbonne

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt

Biludlejningsfirmaer i Narbonne

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Narbonne. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Avis

  8.7 (6018)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Hertz

  8.3 (6938)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Dollar Rent a Car

  8.3 (4389)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Europcar

  8.2 (8198)
  Fra kr 322 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.4 (3403)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Budget

  8 (9698)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Thrifty

  8.5 (5528)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Enterprise

  8.7 (1948)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Rent a car

  8.3 (32)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Narbonne?

Biludlejere i og omkring Narbonne

Hvis du søger efter en lejebil i Frankrig, men i en anden by end Narbonne, klik venligst igennem til Biludlejning Frankrig side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Frankrig du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Narbonne

EasyTerra Biludlejning Narbonne sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Information om Narbonne

Indledning

Engang var Narbonne en blomstrende havneby, men på grund af gradvis forøgelse af jord, nu ligger byen 15 kilometer fra Middelhavet. Fra Ærkebiskoppens palads borgtårn (Palais des Archevêques) har du en fantastisk udsigt over byen. Narbonne har også et spændene arkæologisk museum, og der er en underjordisk korntørringsmagasin fra romertiden. Byens største attraktion er imidlertid stranden ved Middelhavet, Narbonne Plage.

Befolkning

Byen har knap 55.000 indbyggere.

Beliggenhed

Narbonne er beliggende i Aude departementet i Languedoc-Roussillion regionen i det sydlige FrankrigMontpellier ligger nordøst for byen; ved at køre sydpå kommer du til Perpignan. Narbonne er forbundet med Carcassonne, hovedstaden i Aude, via Canal du Midi.

Økonomi

Selvom Narbonne ikke længere ligger ved kysten, er det stadig havneaktivitet i Port-la-Nouvelle og Port-la-Robine. Nordvest for byen er der et anlæg til at berige uran og en kemifabrik. Turisme er af stigende betydning. Besøgende er hovedsageligt tiltrukket af stranden i nærheden af Narbonne, men der er også en smuk naturpark (parc naturel) i nærheden af byen.

Lufthavne 

Den nærmeste lufthavn er Béziers, Cap d'Agde Lufthavn. Det ligger 33 kilometer nordøst for Narbonne, og lufthavnen er tilgængelig med udlejningsbil ad motorvej A9. Perpignan–Rivesaltes Lufthavn ligger 50 kilometer syd for Narbonne, og er også tilgængelig ad A9 og D117. Departementets hovedstads lufthavn, Carcassonne Lufthavn, 56 kilometer vest for Narbonne ad motorvej A-61 er et alternativ. 

Offentlig transport

Citibus står for driften af den offentlige bustrafik i og omkring Narbonne. De seks bybuslinjer har bogstaver (fra A til F), og de syv linjer, der kører i regionen har numre (fra 6 til 12).

Trafik og parkering

Om sommeren kan det være travlt i byen og især på vejen til og fra Narbonne Plage. Der er masser af parkeringspladser tæt på stranden. I byen er det bedst at parkere din udlejningsbil i et af de parkeringshuse, der ligger omkring byens centrum. Mange hoteller tilbyder også parkeringsmuligheder.

Hoteller

Narbonne har et godt udvalg af overnatningssteder. Der er luksuriøse hoteller og feriecentre (hovedsagelig på stranden), men også billigere overnatningssteder. Hvis du ønsker at besøge Narbonne om sommeren, anbefaler vi, at du booker dit hotelværelse i god tid. 

Eksterne kilder 

For mere information om Narbonne, anbefaler vi Google og de følgende kilder: 

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  French
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Avis
 • Hertz
 • Dollar Rent a Car
 • Europcar
 • Keddy By Europcar
 • Budget
 • Thrifty
 • Enterprise
 • Rent a car
 1. Hjem
 2. Biludlejning Frankrig
 3. Biludlejning Narbonne