Billeje Lorient

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Lorient.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Lorient

  1. Hjem
  2. Biludlejning Frankrig
  3. Lorient
EasyTerra Biludlejning Lorient er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Lorient

Indledning

I løbet af det syttende århundrede var havnebyen Lorient en vigtig base for skibe fra Compagnie des Indes, den franske pendant til det Hollandske Ostindiske Kompagni og den Engelske Ostindiske Kompagni. Der er lidt tilbage at se på fra denne periode, da byen blev næsten fuldstændig ødelagt under 2. verdenskrig. Kun nazisternes ubådsbunker blev tilbage, som franskmændene senere hen udvidede til deres egne atomubåde... Alligevel ligger flådebasen øde og forladt.

Befolkning

Lorient har næsten 60.000 indbyggere.

Beliggenhed

Lorient er beliggende i Frankrig ved Bretagnes sydkyst, hvor floderne Blavet og Scorff udtømmes i Atlanterhavet. En ø ud for kysten, Île de Groix, beskytter den naturlige havn fra havets luner.

Økonomi

Lorient er en vigtig kommerciel og fiskerihavn. Turisme bringer også kontanter, fordi der er adskillige lystbådehavne ved Lorients bugt. Hertil kommer, at byen hvert år organiserer Festival Interceltique de Lorient, som trækker hundredtusindvis af mennesker til. 

Lufthavne 

Byens lufthavn, Aéroport de Lorient Bretagne Sud (også: Lorient-Lann-Bihoué Lufthavn) ligger 5 kilometer nordvest for byens centrum. Med hensyn til størrelse er det en stor lufthavn, der blev bygget af nazisterne under 2. verdenskrig. Lufthavnen er nemt tilgængelig med udlejningsbil: fra byens centrum tager du Rue de Belgique (D765) og dernæst Rue du Moulin du Gaillec, der fører til lufthavnen.

Offentlig transport

Lorient har en god offentlig transport. Alle busser afgår fra busstationen over for Gare SNCF (banegården). Der er togforbindelser til for eksempel Quimper, Nantes, Rennes og den franske hovedstad Paris (let at komme til med TGV; rejsetid: mindre end 4 timer).

Trafik og parkering

Lorient er ikke en meget travl by, og du vil få lidt problemer med at finde rundt eller finde en ledig parkeringsplads. Lorient er et godt udgangspunkt for at udforske Bretagne i bil. 

Hoteller

Lorient har et stort udvalg af indkvarteringsmuligheder, især i mellemklasse- og budgetkategori. Der er en lille gruppe af almindelige pensionater langs Rue Lazare-Carnot. Generelt behøver du ikke at bestille dit værelse i forvejen, dog med undtagelse når du besøger byen under Festival Interceltique.

Eksterne kilder

For mere information om Lorient, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Lorient

EasyTerra Biludlejning Lorient sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Frankrig, men i en anden by end Lorient, klik venligst igennem til Biludlejning Frankrig side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Frankrig du ønsker at leje en bil.