• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje Fontainebleau

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Fontainebleau.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Fontainebleau

EasyTerra Biludlejning Fontainebleau er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Biludlejningsfirmaer i Fontainebleau

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Fontainebleau. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Hertz

  8.3 (6938)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Avis

  8.7 (6018)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Enterprise

  8.7 (1948)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • AVIS Car-Away

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Biludlejere i og omkring Fontainebleau

Hvis du søger efter en lejebil i Frankrig, men i en anden by end Fontainebleau, klik venligst igennem til Biludlejning Frankrig side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Frankrig du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Fontainebleau

EasyTerra Biludlejning Fontainebleau sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

185 Rue Grande
232 Rue Grande

Information om Fontainebleau

Indledning 

Fontainebleau er en by, der ligger lige syd for Paris, og som først og fremmest er kendt for de store omkringliggende skove og den historiske Château de Fontainebleau. Højere international uddannelse er også koncentreret i denne by.

Befolkning

Byen har mere end 15.000 indbyggere.

Beliggenhed

Fontainebleau er beliggende centralt i det nordlige Frankrig, mere end 55 kilometer syd for Paris i skovklædte omgivelser. Skovene er hovedattraktionen: et stort antal af parisere besøger Fontainebleau i løbet af weekenden.

Økonomi

Turisme og uddannelse er de to søjler i den lokale økonomi. Skovene omkring Fontainebleau tiltrækker millioner af endagsbesøgende om året, især fra Paris. Det er hjemsted for den berømte eliteskole INSEAD, med studerende fra hele verden og andre ‘grandes écoles’, herunder computervidenskab og telekommunikation (École supérieure d'ingénieurs en informatique et génie des télécommunications - ESIGETEL).

Lufthavne 

Den nærmeste store lufthavn er Aéroport Paris-Orly, omkring 44 kilometer fra byens centrum. Lufthavnen er nemt tilgængelig med udlejningsbil ad motorvej A6.

Offentlig transport

Fra togstationen Fontainebleau-Avon, øst for byens centrum, kører en bus til slottet. Rejsetid udgør omkring 15 minutter. Der er også busser til byer i nærheden og til Paris. Husk på, at den offentlige bustransport i Fontainebleau stopper med at køre kl. 20. Togene kører fra togstationen til Gare de Lyon i Paris.

Trafik og parkering

Fontainebleau er en lille by med kun en hovedgade, Rue Grande, der løber fra slottet til den anden side af byen. I byens centrum ligger Place de Napoléon Bonaparte. På begge sider af Rue Grande finder du butikker, caféer og restauranter. Du kan parkere din udlejningsbil i nærheden af slottet. 

Hoteller

Selvom de fleste besøgende ikke overnatter i Fontainebleau, byder byen på et stort udvalg af indkvarteringsmuligheder, de fleste af dem i mellemklasse kategorien eller højere. Et attraktivt sted for at opholde dig er Château de Bourron, 7 kilometer syd for Fontainebleau i midten af skoven.

Eksterne kilder

For mere information om Fontainebleau, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  French
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Hertz
 • Avis
 • Enterprise
 • AVIS Car-Away
 1. Hjem
 2. Biludlejning Frankrig
 3. Biludlejning Fontainebleau