Billeje Dubai Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Dubai Lufthavn for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Dubai Lufthavn

 1. Hjem
 2. Biludlejning Forenede Arabiske Emirater
 3. Biludlejning Dubai
 4. Dubai International Airport
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.4 / 10
Antal anmeldelser: 9
Wilhelmus
“Biludlejning”

“Fremragende service.”

11-02-2015 20:11
Abel Zeilstra
“En virksomhed jeg vil anbefale”

“Hurtig ekspedition af sager, der var involveret.”

04-02-2015 15:13
Hassan El Ousrouti
“Jeg er tilfreds med EasyTerra”

“Jeg lejede en bil i Dubai og alt var godt organiseret. Næste gang vælger vi EasyTerra igen.”

06-01-2015 22:38

Lokal information om Dubai Lufthavn

Dubai International Lufthavn i en nøddeskal

Dubai International Lufthavn ligger kilometer sydøst for byen Dubai. Dubai er en del af de Forenede Arabiske Emirater. Dubai Lufthavn er en af de travleste lufthavne i Mellemøsten med mere end 38 millioner passagerer om året. Lufthavnen har fire terminaler, en for gods og tre for passagerer. Terminaler 1 og 3 er tilsluttet. Der er en pendulbus til terminal 2.

Der er en god undergrundsbane forbindelse fra lufthavnen til Dubai. Desuden er lufthavnen let tilgængelig med bus og bil. Der er et hotel i lufthavnen, hvis du ønsker at overnatte.

Der er en bred vifte af butikker og restauranter, og der er et businesscenter med alle slags faciliteter. I lufthavnen er der også en VIP service til rådighed for at bistå passagerer hurtigt og luksuriøst. Alle terminaler har banker, vekselkontorer og pengeautomater. Desuden er der legepladser for børn, en lægeservice, mange bederum og alle former for fitnessfaciliteter.

I luftfartsindustrien er Dubai International Lufthavn angivet med forkortelserne DXB (IATA lufthavnskode) og OMDB (ICAO lufthavnskode).

Link til den officielle hjemmeside for Dubai International Lufthavn.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Europcar
 • Fast Rent A Car
 • Go Rent
 • Hertz
 • InterRent
 • National Car Rental
 • Payless Car Rental
 • We Drive Rent a Car

Andre udlejningssteder i Dubai

Ud over Dubai Lufthavn i Dubai, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Dubai: