• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Dubai international Airport - T1

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Dubai international Airport - T1 for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Dubai international Airport - T1

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Tilbud på billeje Dubai international Airport - T1

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud på Dubai international Airport - T1

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Personbil
Firehjulstrækker

Tilbud af udlejere på Dubai international Airport - T1

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på Dubai international Airport - T1. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Dollar Rent a Car

  8.2 (3788)
  Fra kr 189 / dag
 • Enterprise

  8 (1693)
  Fra kr 159 / dag
 • Sixt

  7.9 (2875)
  Fra kr 340 / dag
 • Hertz

  7.9 (6097)
  Fra kr 226 / dag
 • Thrifty

  7.7 (4785)
  Fra kr 170 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2949)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • National Car Rental

  7.6 (380)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Europcar

  7.4 (7231)
  Fra kr 150 / dag
 • Avis

  7.2 (5293)
  Fra kr 204 / dag
 • Alamo

  7.2 (7824)
  Fra kr 161 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.2 (3428)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Green Motion

  7.1 (1695)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Budget

  6.9 (8922)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • addCarRental

  6.9 (92)
  Fra kr 943 / dag
 • InterRent

  6.7 (5931)
  Fra kr 209 / dag
 • Goldcar

  6.6 (5052)
  Fra kr 138 / dag
 • Payless Car Rental

  6.4 (449)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 248 bedømmelser

Dubai international Airport - T1 gennemsnitlig dagspris pr. måned

Dubai international Airport - T1 - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Dubai international Airport - T1) er Juni den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Februar er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Dubai international Airport - T1 - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Dubai international Airport - T1) er Juli den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Februar er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Dubai international Airport - T1), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Dubai international Airport - T1 - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Dubai international Airport - T1), er Juli den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. Februar er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Dubai international Airport - T1 - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Dubai international Airport - T1) er Juli den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Februar er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Dubai international Airport - T1 - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Dubai international Airport - T1) er Juni den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Februar er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Dubai international Airport - T1 - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Dubai international Airport - T1) er Juni den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Februar er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Dubai international Airport - T1 - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Dubai international Airport - T1) er August den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Februar er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Dubai international Airport - T1 - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Dubai international Airport - T1) er August den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Februar er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Dubai international Airport - T1 - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Dubai international Airport - T1) er April den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Marts er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Dubai international Airport - T1 - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Dubai international Airport - T1) er Juni den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Dubai international Airport - T1 - Hvornår er det billigst at leje en sportsbil?

På denne destination (Dubai international Airport - T1) er Marts den billigste måned at leje en sportsvogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. December er den mest populære måned at leje en sportsvogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Dubai international Airport - T1 - Hvornår er det billigst at leje en cabriolet?

På denne destination (Dubai international Airport - T1) er Juni den billigste måned at leje en cabriolet. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. Juli er den mest populære måned at leje en cabriolet på denne destination, prisen er i gennemsnit /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Dubai international Airport - T1 - Hvornår er det billigst at leje en sedan?

På denne destination (Dubai international Airport - T1) er Juni den billigste måned at leje en sedan. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en sedan på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejning destination Dubai international Airport - T1

Øvrige udlejningssteder i Dubai

Ud over Dubai international Airport - T1 i Dubai, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Dubai:

Lokal information om Dubai international Airport - T1

Dubai International Lufthavn i en nøddeskal

Dubai International Lufthavn ligger kilometer sydøst for byen Dubai. Dubai er en del af de Forenede Arabiske Emirater. Dubai Lufthavn er en af de travleste lufthavne i Mellemøsten med mere end 38 millioner passagerer om året. Lufthavnen har fire terminaler, en for gods og tre for passagerer. Terminaler 1 og 3 er tilsluttet. Der er en pendulbus til terminal 2.

Der er en god undergrundsbane forbindelse fra lufthavnen til Dubai. Desuden er lufthavnen let tilgængelig med bus og bil. Der er et hotel i lufthavnen, hvis du ønsker at overnatte.

Der er en bred vifte af butikker og restauranter, og der er et businesscenter med alle slags faciliteter. I lufthavnen er der også en VIP service til rådighed for at bistå passagerer hurtigt og luksuriøst. Alle terminaler har banker, vekselkontorer og pengeautomater. Desuden er der legepladser for børn, en lægeservice, mange bederum og alle former for fitnessfaciliteter.

I luftfartsindustrien er Dubai International Lufthavn angivet med forkortelserne DXB (IATA lufthavnskode) og OMDB (ICAO lufthavnskode).

Link til den officielle hjemmeside for Dubai International Lufthavn.

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  United Arab Emirates dirham
 • Køreretning
  Højre
 • Sprog
  Arabic
 • Populær bilklasse
  Firehjulstrækker

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Sixt
 • Hertz
 • Thrifty
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • Europcar
 • Avis
 • Alamo
 • FireFly Car Rental
 • Green Motion
 • Budget
 • addCarRental
 • InterRent
 • Goldcar
 • Payless Car Rental