Billeje Abu Dhabi

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Abu Dhabi.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Abu Dhabi.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Abu Dhabi

  1. Hjem
  2. Biludlejning Forenede Arabiske Emirater
  3. Abu Dhabi
EasyTerra Biludlejning Abu Dhabi er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Abu Dhabi

Biludlejning Abu Dhabi
Biludlejning Abu Dhabi

Indledning 

Abu Dhabi er hovedstaden i De Forenede Arabiske Emirater og det største emirat, emiratet Abu Dhabi. Det er en meget moderne by, og derfor har få historiske seværdigheder. Alligevel er Abu Dhabi et shoppingsparadis, og der er gode sandstrande i nærheden af byen. Mange turister tager også på ture gennem ørkenen.

Befolkning

Abu Dhabi City har omkring en million indbyggere, herunder mange udlændinge fra for eksempel Indien, Pakistan, Sri Lanka, Filippinerne og afrikanske lande. De er her for ar arbejde for de umådeligt rige oliesheiker. 

Beliggenhed 

Byen ligger i den vestlige del af De Forenede Arabiske Emirater, på en ø i Den Persiske Golf. Tre broer forbinder byens hjerte med fastlandet, hvor forstæderne ligger.

Økonomi

Olie, olie, olie, det er hvad Abu Dhabis økonomi handler om. Abu Dhabi har langt de største oliereserver i De Forenede Arabiske Emirater. Disse rige oliereserver har også gjort det muligt for landet at fokusere på andre økonomiske aktiviteter, for eksempel at bygge enorme indkøbscentre og andre store projekter, samt turisme.

Lufthavne 

Abu Dhabi International Lufthavn ligger 32 kilometer øst for byens centrum. Lufthavnen er let tilgængeligt med udlejningsbil. Fra byen er der tre veje, der fører til lufthavnen: Khaleej Al Arabi (vejnummer 30), Sheikh Rashid Al Maktoum Street (vejnummer 2) og Salam Street (vejnummer 8).

Offentlig transport

For nylig har byen investeret en masse penge i at udvide den offentlige transport. Abu Dhabi har nu et omfattende bus netværk med meget moderne busser. Der er også mange taxaer, hvis chauffører altid stammer fra et (langt væk) fremmed land.

Trafik og parkering

Kørsel i Abu Dhabi er ikke for dem, der er bange for kaotisk og undertiden blot hensynsløs kørsel. Selvom mange penge er blevet investeret i infrastrukturen, og derfor er der store, brede veje, er trafikken i og omkring byen meget travlt. Det kan også være svært at finde en parkeringsplads til din udlejningsbil. I byens centrum skal du betale for at parkere på gaden. Normalt er det gratis at parkere på et af indkøbscenters parkeringshuse.

Hoteller

Abu Dhabi har et stort udvalg af hoteller, men forvent ikke at finde et billigt hotelværelse. Langt de fleste af hotellerne findes i luksus eller ekstrem luksus kategori. Hoteller i Abu Dhabi plejede at koste halvdelen af prisen som hoteller i Dubai, men det er ikke længere tilfældet. 

Eksterne kilder

For mere information om Abu Dhabi, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Abu Dhabi

EasyTerra Biludlejning Abu Dhabi sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Forenede Arabiske Emirater, men i en anden by end Abu Dhabi, klik venligst igennem til Biludlejning Forenede Arabiske Emirater side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Forenede Arabiske Emirater du ønsker at leje en bil.