Billeje Abu Dhabi

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Abu Dhabi.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Abu Dhabi

 1. Hjem
 2. Biludlejning Forenede Arabiske Emirater
 3. Biludlejning Abu Dhabi
EasyTerra Biludlejning Abu Dhabi er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Abu Dhabi

Biludlejning Abu Dhabi
Biludlejning Abu Dhabi

Indledning 

Abu Dhabi er hovedstaden i De Forenede Arabiske Emirater og det største emirat, emiratet Abu Dhabi. Det er en meget moderne by, og derfor har få historiske seværdigheder. Alligevel er Abu Dhabi et shoppingsparadis, og der er gode sandstrande i nærheden af byen. Mange turister tager også på ture gennem ørkenen.

Befolkning

Abu Dhabi City har omkring en million indbyggere, herunder mange udlændinge fra for eksempel Indien, Pakistan, Sri Lanka, Filippinerne og afrikanske lande. De er her for ar arbejde for de umådeligt rige oliesheiker. 

Beliggenhed 

Byen ligger i den vestlige del af De Forenede Arabiske Emirater, på en ø i Den Persiske Golf. Tre broer forbinder byens hjerte med fastlandet, hvor forstæderne ligger.

Økonomi

Olie, olie, olie, det er hvad Abu Dhabis økonomi handler om. Abu Dhabi har langt de største oliereserver i De Forenede Arabiske Emirater. Disse rige oliereserver har også gjort det muligt for landet at fokusere på andre økonomiske aktiviteter, for eksempel at bygge enorme indkøbscentre og andre store projekter, samt turisme.

Lufthavne 

Abu Dhabi International Lufthavn ligger 32 kilometer øst for byens centrum. Lufthavnen er let tilgængeligt med udlejningsbil. Fra byen er der tre veje, der fører til lufthavnen: Khaleej Al Arabi (vejnummer 30), Sheikh Rashid Al Maktoum Street (vejnummer 2) og Salam Street (vejnummer 8).

Offentlig transport

For nylig har byen investeret en masse penge i at udvide den offentlige transport. Abu Dhabi har nu et omfattende bus netværk med meget moderne busser. Der er også mange taxaer, hvis chauffører altid stammer fra et (langt væk) fremmed land.

Trafik og parkering

Kørsel i Abu Dhabi er ikke for dem, der er bange for kaotisk og undertiden blot hensynsløs kørsel. Selvom mange penge er blevet investeret i infrastrukturen, og derfor er der store, brede veje, er trafikken i og omkring byen meget travlt. Det kan også være svært at finde en parkeringsplads til din udlejningsbil. I byens centrum skal du betale for at parkere på gaden. Normalt er det gratis at parkere på et af indkøbscenters parkeringshuse.

Hoteller

Abu Dhabi har et stort udvalg af hoteller, men forvent ikke at finde et billigt hotelværelse. Langt de fleste af hotellerne findes i luksus eller ekstrem luksus kategori. Hoteller i Abu Dhabi plejede at koste halvdelen af prisen som hoteller i Dubai, men det er ikke længere tilfældet. 

Eksterne kilder

For mere information om Abu Dhabi, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Europcar
 • Fast Rent A Car
 • Go Rent
 • Hertz
 • National Car Rental
 • Payless Car Rental

Biludlejningssteder i Abu Dhabi

EasyTerra Biludlejning Abu Dhabi sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Forenede Arabiske Emirater, men i en anden by end Abu Dhabi, klik venligst igennem til Biludlejning Forenede Arabiske Emirater side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Forenede Arabiske Emirater du ønsker at leje en bil.