Billeje Abu Dhabi Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Abu Dhabi Lufthavn for dig.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Abu Dhabi Lufthavn.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Abu Dhabi Lufthavn

  1. Hjem
  2. Biludlejning Forenede Arabiske Emirater
  3. Biludlejning Abu Dhabi
  4. Abu Dhabi Airport
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Lokal information om Abu Dhabi Lufthavn

Abu Dhabi Lufthavn i en nøddeskal 

Abu Dhabi Lufthavn er en meget moderne lufthavn, og en af verdens hurtigste voksende lufthavne, baseret på antallet af passagerer. I 2012 vil en tredje terminal blive indviet, den topmoderne Midfield Terminal, der ligger mellem de to baner. 

Lufthavnen ligger 32 kilometer øst for Abu Dhabis bycentrum. Der er ingen togforbindelse mellem lufthavnen og byen. Der er dog adskillige busforbindelser, herunder ekspresbusser. Med udlejningsbil kan man komme hurtigt til lufthavnen via en af de tre motorveje, der fører til lufthavnen. 

Ligesom andre lufthavne i de Forenede Arabiske Emirater, har lufthavnen et meget omfattende og luksuriøse shoppingsområde. På en af de mange restauranter kan du vælge mellem arabiske og internationale retter. Airport Hotel har et businesscenter, og du kan udleje konference- og mødelokaler i den nærliggende Airport Golf Club. Der er også adskillige VIP-lounges. Lufthavnen har offentlige computere med internetadgang, og der er en moske på Airport Hotel. Andre faciliteter i Abu Dhabi Lufthavn omfatter banker, vekselkontorer, pengeautomater og et postkontor.

I lufthavnsindustrien er Abu Dhabi Lufthavn betegnet med forkortelserne AUH (IATA lufthavnskode) og OMAA (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside for Abu Dhabi Lufthavn.

Andre udlejningssteder i Abu Dhabi

Ud over Abu Dhabi Lufthavn i Abu Dhabi, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Abu Dhabi: