• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje Puerto Natales

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Puerto Natales.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Få rabatter på op til 20% fra forskellige udlejningsfirmaer - Gyldig indtil den 4. juni 2024
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Puerto Natales

EasyTerra Biludlejning Puerto Natales er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Biludlejningsfirmaer i Puerto Natales

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Puerto Natales. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Europcar

  8.3 (8279)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Avis

  7.8 (6080)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Keddy By Europcar

  8 (3488)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Econorent

  8.2 (12)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Biludlejere i og omkring Puerto Natales

Hvis du søger efter en lejebil i Chile, men i en anden by end Puerto Natales, klik venligst igennem til Biludlejning Chile side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Chile du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Puerto Natales

EasyTerra Biludlejning Puerto Natales sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Manuel Bulnes 100

Information om Puerto Natales

Indledning 

Puerto Natales er hovedstaden i Última Esperanza ('Sidste Håb'). Det er indgangen til den naturlige skønhed i det sydlige Chile, og udgangspunktet for dem, der ønsker at vandre gennem Torres del Paine og andre nærliggende nationalparker.

Befolkning 

Byen har omkring 20.000 indbyggere. 

Beliggenhed

Puerto Natales ligger i det sydligste Chile på Seno Última Esperanza. Nord for byen ligger Cordillera Manuel Señoret bjergene og Lago del Toro. Punta Arenas ligger omkring 250 kilometer sydøst for Puerto Natales.

Økonomi

Turisme er en af byens vigtigste indtægtskilder. Supermarkeder er helt gearet til folk, der ønsker at tage på vandreture: tørret frugt, suppepulver, energibarer, energidrinks og så videre. Kvægopdræt spiller en vigtig rolle for det omgivende miljø (kød og mejeriprodukter, der eksporteres via havnen Puerto Natales). Fiskeri og fiskeindustri er også til stede i byen.

Lufthavne 

Puerto Natales har en lille lufthavn med kun 1 flyvning om dagen: til og fra El Calafate i Argentina med propelfly. Den nærmeste større lufthavn er Punta Arenas Lufthavn (officielt: Aeropuerto Internacional Presidente Carlos Ibáñez del Campo). Denne lufthavn er beliggende næsten 230 kilometer sydøst for Puerto Natales og er tilgængelig med udlejningsbil ad Ruta 9. Rejsetid er omkring 3 timer. 

Offentlig transport

Selve byen har ingen bustransport, men busser fra rejsebureauerne kører til Torres del Paine National Park, Punta Arenas og til El Calafate in Argentina. For disse busser skal du købe en billet på et af byens mange billetkontorer.

Trafik og parkering

Trafik i Puerto Natales er temmelig langsom og du kommer ikke til at få problemer med at finde en fri parkeringsplads. En udlejningsbil er et ideelt transportmiddel til at besøge de naturlige attraktioner i denne region, selv om du bliver nødt til at parkere bilen og fortsætte til fods, for virkelig at nyde det. Du kan nemt køre til Punta Arenas med en udlejningsbil ad Ruta 9 (se Lufthavne). Du må ikke tage din udlejningsbil med i Argentina.

Hoteller

Puerto Natales har et omfattende udbud af overnatningsmuligheder. Der er mellemklasse og luksushoteller, men også masser af gæstehuse (hostals) og bed & breakfasts (hospedajes). Sommermånederne er de travleste (fra november til marts på den sydlige halvkugle). Hvis du ønsker at besøge Puerto Natales på denne tid af året, anbefaler vi at booke dit hotelværelse i god tid.

Eksterne kilder 

For mere information om Puerto Natales, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Chilean peso
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  60 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  100 km/h
 • Sprog
  Spanish
 • Populær bilklasse
  Firehjulstrækker

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Europcar
 • Avis
 • Keddy By Europcar
 • Econorent
 1. Hjem
 2. Biludlejning Chile
 3. Biludlejning Puerto Natales