• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje Punta Arenas

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Punta Arenas.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Punta Arenas

EasyTerra Biludlejning Punta Arenas er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Biludlejningstilbud i Punta Arenas

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Punta Arenas

Biltype
Standard
Familiebil
Firehjulstrækker

Biludlejningsfirmaer i Punta Arenas

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Punta Arenas. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Europcar

  8.2 (8336)
  Fra kr 495 / dag
 • Avis

  7.4 (6111)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Alamo

  7.5 (8917)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Hertz

  8.6 (7047)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Keddy By Europcar

  8 (3545)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Econorent

  8.2 (12)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Punta Arenas?

Biludlejere i og omkring Punta Arenas

Hvis du søger efter en lejebil i Chile, men i en anden by end Punta Arenas, klik venligst igennem til Biludlejning Chile side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Chile du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Punta Arenas

EasyTerra Biludlejning Punta Arenas sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Bernardo O'Higgins 974

Information om Punta Arenas

Indledning 

Punta Arenas er især et udgangspunkt for at besøge de omkringliggende naturlige attraktioner i denne chilenske by. Selve byen har dog også noget at byde på. Der er Museo del Recuerdo, som huser en fantastisk samling af gamle dampmaskiner, hestetrukne vogne og biler, og hvor man også kan besøge huse, der er møbleret ligesom i det nittende århundrede.

Befolkning 

Byen har omkring 160.000 indbyggere. 

Beliggenhed

Punta Arenas er beliggende i den sydligste del af Chile ved Maggelan strædet, som adskiller fastlandet fra Tierra del Fuego (Isla Grande de Tierra del Fuego). Byen ligger på Brunswick Peninsula, og nordvest for Punta Arenas ligger to store søer, som er forbundet med hinanden: Seno Skyring og Seno Otway.

Økonomi

Den chilenske oliereserver, små i sammenligning med de store olielande, ligger i nærheden af Punta Arenas. Olie spiller derfor en vigtig rolle i økonomien, ligesom handel via havnen. Krydstogtskibe lægger ofte anker i havnen. Får er også avlet i denne region og uld og kød handles y byen. Fiskeriet er også vigtigt for Punta Arenas.

Lufthavne 

Punta Arenas Lufthavn er officielt kaldt for Presidente Carlos Ibáñez del Campo International Lufthavn. Det er beliggende 20 kilometer nord for byens centrum. Punta Arenas Lufthavn er let tilgængelig med udlejningsbil ad Ruta 9.

Offentlig transport

Byens offentlige transport består hovedsageligt af taxaer og såkaldte furgonetas. Sidstnævnte er minibusser, der kører på faste ruter. Overalt langs ruten kan du stige på eller stå af. Der er også langdistancebusser til for eksempel Puerto Natales og den argentinske byer Rio Gallegos og Ushuaia.

Trafik og parkering

De fleste turister opholder sig i Punta Arenas for at udforske den smukke og barske natur i omgivelserne. En udlejningsbil er et ideelt transportmiddel til at udforske for eksempel pingvinkolonien nær Seno Otway, der ligger nord for byen, eller Isla Rey Jorge for hval-spotting. Længere ude, men ad Ruta 9, ligger Torres del Paine National Park nær Puerto Natales.

Hoteller

Punta Arenas har et stort udvalg af overnatningsmuligheder. Du kan finde de fleste af dem i byens centrum, som har en meget europæisk stemning på grund af den britiske indflydelse på dette område. Udover mellemklasse og luksuriøse hoteller, findes der et stort antal billige gæstehuse og bed & breakfasts (hospedajes).

Eksterne kilder

For mere information om Punta Arenas, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Chilean peso
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  60 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  100 km/h
 • Sprog
  Spanish
 • Populær bilklasse
  Familiebil

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Europcar
 • Avis
 • Alamo
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • Econorent
 1. Hjem
 2. Biludlejning Chile
 3. Biludlejning Punta Arenas