Billeje Burgas

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Burgas.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Burgas

  1. Hjem
  2. Biludlejning Bulgarien
  3. Burgas
EasyTerra Biludlejning Burgas er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Burgas

Indledning 

Den bulgarske by Burgas er et vigtigt industrielt centrum i landet, men regionen har også udviklet sig til et turistcentrum på grund af sin beliggenhed ved Sortehavet. Fugleelskere vil heller ikke blive skuffet: I nærheden af byen er der tre store søer, hvor der findes forskellige fuglearter. Burgas er også et udgangspunkt for ture til de mere historiske byer Nesebar og Sozopol.

Befolkning 

Burgas befolkning er steget hastigt. I slutningen af det nittende århundrede boede nogle få tusinde mennesker i byen, men nu har Burgas næsten 200.000 indbyggere.

Beliggenhed 

Burgas ligger ved Bulgariens østkyst i bugten af samme navn, en del af Sortehavet. Byen er omgivet af tre søer (Vaya, Atanasovsko og Mandrensko), hvor hundredvis af fuglearter lever i. Den bulgarske hovedstad Sofia ligger 390 kilometer vest for Burgas.

Økonomi

Burgas er en industriby, hvor olieindustrien er den vigtigste indtægtskilde: byen huser, for eksempel, det største olieraffinaderi i det sydøstlige Europa. Handel via havnen spiller også en vigtig rolle, og turismen er vokset betydeligt i de seneste år. Der er adskillige feriesteder ved Sortehavet.

Lufthavne 

Burgas Lufthavn ligger 15 kilometer nordøst for byens centrum, i nærheden af byen Sarfovo, lige ved Burgas bugten. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil via motorvej A9. Vejen til lufthavnen er godt skiltet.

Offentlig transport

Burgas har god offentlig transport i form af (trolley) busser. Busser kører regelmæssigt fra 05:00 til 23:00. Udover disse bybusser er der også minibusser, der dækker de ruter, hvor bybusser ikke dækker. Du kan praje dem ved at vinke med hånden.

Trafik og parkering

Byens centrum er relativt travlt og det kan være svært at finde en fri parkeringsplads til din udlejningsbil på gaden. Heldigvis er der adskillige bevogtede parkeringspladser og parkeringshuse, hvor du kan parkere din udlejningsbil. Dette er også sikrere end gadeparkering. 

Hoteller

Mange nye hoteller og pensionater har åbnet i de sidste par år i Burgas, og du vil derfor ikke have nogen problemer med at finde passende indkvartering. De fleste turister opholder sig ikke i selve byen, men på et af feriesteder ved Sortehavet, mellem Burgas og Sarfovo i nærheden af lufthavnen. 

Eksterne kilder

For mere information om Burgas, anbefaler vi Google og de følgende kilder: 

Biludlejningssteder i Burgas

EasyTerra Biludlejning Burgas sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Bulgarien, men i en anden by end Burgas, klik venligst igennem til Biludlejning Bulgarien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Bulgarien du ønsker at leje en bil.