• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje Salvador

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Salvador.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Salvador

EasyTerra Biludlejning Salvador er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Biludlejningstilbud i Salvador

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Salvador

Biltype
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Firehjulstrækker

Biludlejningsfirmaer i Salvador

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Salvador. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Localiza Car Rentals

  9.4 (38)
  Fra kr 177 / dag
 • Hertz

  8.6 (7047)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Movida

  7.4 (12)
  Fra kr 114 / dag
 • Alamo

  7.4 (8917)
  Fra kr 278 / dag
 • Foco

  7.2 (37)
  Fra kr 103 / dag
 • Budget

  7.8 (9818)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Europcar

  8.2 (8336)
  Fra kr 289 / dag
 • National Car Rental

  8.5 (413)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Unidas

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Enterprise

  8.5 (2006)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Salvador?

Biludlejere i og omkring Salvador

Hvis du søger efter en lejebil i Brasilien, men i en anden by end Salvador, klik venligst igennem til Biludlejning Brasilien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Brasilien du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Salvador

EasyTerra Biludlejning Salvador sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Av. Amaralina, 813

Information om Salvador

Indledning

Salvador er en brasiliansk by med en rig historie. Op til 1746 var den hovedstad for den nye portugisiske koloni. På dette tidspunkt var byen meget rig: Fra sukker og tobakshandel blandt andre ting, og også fra handelen med guld og diamanter fra oplandet. Salvador var også en landingshavn for afrikanske slaver, og byen har stadig en umiskendelig afrikansk indflydelse. Dette er klart, dels i forhold til musikken, dels i forhold til den lokale madkultur.

Befolkning

Salvador har 3 millioner indbyggere og en stor del har afrikanske rødder (omkring tre fjerdedele af befolkning). Det er den tredje største by Brasilien, efter São Paulo og Rio de Janeiro

Beliggenhed

Byen ligger ved kysten i det nordøstlige Brasilien på en trekantet halvø, der isolerer Alle Helgener Bugten (Baía de Todos os Santos), fra Atlanterhavet. Salvador er hovedstaden i staten Bahia. Den øvre by (Cidade Alta) er byens historiske centrum, hvor der ligger domkirken og de fleste restauranter og barer. Denne del af Salvador står på UNESCOs verdensarvlisten. Inde i byen er cirka 85 meter lavere. Mellem de to bydele er en tovbane.

Økonomi

Salvador er et af de vigtigste turistmål i Brasilien. Turisme spiller således en vigtig rolle i økonomien. Dette gælder også for byggeaktiviteter (ikke kun opførelse af indkvarteringsmuligheder, men også renovering af historiske bygninger). 

Gennem havnen i Salvador eksporteres mange produkter fra oplandet: Kakao, sisal, sojabønner og petrokemiske produkter. Der er også olie- og gasudvinding og et olieraffinaderi i Salvador. Desuden har Ford en samlefabrik. 

Lufthavne

Den internationale lufthavn i Salvador (officiel: Deputado Luis Eduardo Magalhães International Lufthavn) ligger 28 kilometer nordøst for byens centrum. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil: Følg Paralela motorvejen eller den smukke, men lidt længere vej langs kysten.

Offentlig transport

Salvador har et godt system af offentlige busser, men for en nybegynder kan det være svært at finde ud af, hvilken bus kører hvortil. Hvert stort shoppingscenter har en station, hvor flere linjer stopper. Den centrale busstation er Lapa (ved siden af indkøbscentret med samme navn).

Trafik og parkering

Som andre brasilianske byer er trafikken i Salvador kaotisk. At finde en parkeringsplads i centrummet kan også være svært. En udlejningsbil er stadig en glimrende løsning i Salvador. Ikke nødvendigvis for at se på selve byen, men for at køre til attraktionerne i det omkringliggende område. Besøg for eksempel den 12 kilometer lange strand i Praia de Forte, cirka en halvanden times kørsel fra Salvador. Der er også et fristed for skildpadder.

Hoteller

Udbuddet af indkvarteringsmuligheder i Salvador er enorm. Meget mere: Hotelværelserne er en af de mest moderne i Brasilien. De store, dyrere hoteller ligger generelt langs Atlanterhavskysten. Billigere muligheder findes langs en vigtig passage i Salvador: Avenida Sete de Setembro. I det historiske Pelourinho distrikt kan du finde billigere hoteller, men her er der larm om natten.

Eksterne kilder

For mere information om Salvador, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Brazilian real
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  80 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  60 km/h
 • Sprog
  Portuguese
 • Populær bilklasse
  Kompakt

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Localiza Car Rentals
 • Hertz
 • Movida
 • Alamo
 • Foco
 • Budget
 • Europcar
 • National Car Rental
 • Unidas
 • Enterprise
 1. Hjem
 2. Biludlejning Brasilien
 3. Biludlejning Salvador