• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje Belo Horizonte

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Belo Horizonte.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Få rabatter på op til 20% fra forskellige udlejningsfirmaer - Gyldig indtil den 4. juni 2024
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Belo Horizonte

EasyTerra Biludlejning Belo Horizonte er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Belo Horizonte

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Belo Horizonte

Biludlejningstilbud i Belo Horizonte

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Belo Horizonte

Biltype
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Firehjulstrækker

Biludlejningsfirmaer i Belo Horizonte

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Belo Horizonte. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Hertz

  8.5 (6996)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Movida

  7.4 (12)
  Fra kr 199 / dag
 • Alamo

  7.2 (8848)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Foco

  6.6 (36)
  Fra kr 125 / dag
 • Budget

  7.8 (9771)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • National Car Rental

  8.6 (407)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Unidas

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Localiza Car Rentals

  8.8 (38)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Enterprise

  8.6 (1983)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Belo Horizonte?

Biludlejere i og omkring Belo Horizonte

Hvis du søger efter en lejebil i Brasilien, men i en anden by end Belo Horizonte, klik venligst igennem til Biludlejning Brasilien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Brasilien du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Belo Horizonte

EasyTerra Biludlejning Belo Horizonte sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Information om Belo Horizonte

Indledning 

Belo Horizonte ('Smuk Horisont') er den tredjestørste by i Brasilien, efter Sâo Paulo og Rio de Janeiro. Turister springer byen over, fordi der er få steder af interesse, men det er en vigtig destination for forretningsrejsende (se under Økonomi). Belo Horizonte er også landets hovedstads bar: lokale barer, hvor du er sammen med brasilianerne på en afslappet måde.

Befolkning 

Belo Horizonte har 2,5 millioner indbyggere, men forstæderne (herunder mange slumkvarterer: favelaer) er vokset enormt i de seneste år. Mere end 5 millioner mennesker bor i hele hovedstadsområdet. 

Beliggenhed 

Byen ligger i den sydligste del af Brasilien; Belo Horizonte er hovedstaden i delstaten Minas Gerais. Rio de Janeiro er beliggende syd for Belo Horizonte; Sâo Paulo ligger sydvest for byen. 

Økonomi

For ikke så længe siden var Belo Horizonte primært et industrielt centrum, hvor stålvirksomheder processerede jernmalm fra de nærliggende miner. Disse stålprodukter var primært beregnet til de lokale bilproducenter. Industrien har ikke forsvundet, men er siden blevet overhalet af servicesektoren. Belo Horizonte har udviklet sig til en udstillings- og konference by, hvor mere end tre tusind arrangementer afholdes årligt.

Lufthavne 

Tancredo Neves International Lufthavn ligger 45 kilometer nord for byens centrum og let tilgængelig med udlejningsbil. Fra Belo Horizontes centrum tager du først MG-404 og derefter MG-010, der fører lige til lufthavnen. Vejen til lufthavnen er tydeligt skiltet. 

Offentlig transport

Selskabet BHTRANS står for Belo Horizontes omfattende offentlige bussystem. Busserne kører i det hele taget i busbaner, som sikrer en rolig rejse. Byen har også en undergrundsbane linje. Metroen er blevet udvidet med to nye linjer.

Trafik og parkering

Belo Horizonte blev tegnet på et tegnebræt, og derfor har et almindeligt gademønster. Du vil have lidt problemer med at finde din vej rundt i byen. At finde en ledig parkeringsplads på gaden er en anden historie. Af sikkerhedsmæssige årsager er det også bedre at parkere din udlejningsbil i et af de bevogtede parkeringshuse.

Hoteller

På grund af de mange udstillinger og konferencer, er der ingen mangel på business hoteller i byen, primært koncentreret langs Av. Afonso Pena i Savassi distriktet. Billig overnatning og mellemklasse hoteller findes i nærheden af togstationen.

Eksterne kilder 

For mere information om Belo Horizonte, anbefaler vi Google og de følgende kilder: 

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Brazilian real
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  80 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  60 km/h
 • Sprog
  Portuguese
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Hertz
 • Movida
 • Alamo
 • Foco
 • Budget
 • National Car Rental
 • Unidas
 • Localiza Car Rentals
 • Enterprise
 1. Hjem
 2. Biludlejning Brasilien
 3. Biludlejning Belo Horizonte