• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Århus

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Århus.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Århus

EasyTerra Biludlejning Århus er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Århus

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Århus

Biludlejningstilbud i Århus

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Århus

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Firehjulstrækker

Biludlejningsfirmaer i Århus

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Århus. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Europcar

  8.5 (7341)
  Fra kr 164 / dag
 • Alamo

  8.5 (7920)
  Fra kr 199 / dag
 • Hertz

  8.5 (6177)
  Fra kr 300 / dag
 • Sixt

  8 (2941)
  Fra kr 450 / dag
 • Avis

  8 (5359)
  Fra kr 429 / dag
 • Budget

  7.7 (9014)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • National Car Rental

  7.9 (384)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Thrifty

  8.1 (4903)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Enterprise

  7.8 (1712)
  Fra kr 312 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2997)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Flizzr

  7.7 (271)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 250 bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Århus?

Århus - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Århus) er Marts den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. November er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Århus - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Århus) er Marts den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. November er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Århus), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Århus - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Århus), er Marts den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. November er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Århus - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Århus) er Marts den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. November er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Århus - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Århus) er Marts den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. November er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Århus - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Århus) er Marts den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. November er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Århus - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Århus) er Oktober den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. November er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Århus - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Århus) er Marts den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. November er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Århus - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Århus) er December den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. November er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Århus - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Århus) er Oktober den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Februar er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Århus - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Århus) er Oktober den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. November er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejere i og omkring Århus

Hvis du søger efter en lejebil i Danmark, men i en anden by end Århus, klik venligst igennem til Biludlejning Danmark side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Danmark du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Århus

EasyTerra Biludlejning Århus sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

35 Sonder Alle

Information om Århus

Skal du til Århus? Den jyske by har meget at byde på i form af kultur, kunst og byliv, og er et besøg værd både for voksne og børn. Byen er den andenstørste i Danmark, og er hjem til mange unge, på grund af dens universitet og aktive studieliv. Den er desuden en af de ældste byer i landet, hvilket betyder, der er masser af historie at lære mere om. Derudover var den østjyske by europæiske kulturhovedstad i 2017, hvilket bekræfter, hvor meget byen har at byde på både for lokale og besøgende. Ved at leje en bil kan du opleve Århus og omegn på den bedst mulige måde.

Interessante steder at besøge i Århus

Århus har noget for alle. Hvis du er til kunst, er det store kunstmuseum Aros et besøg værd, og hvis du elsker historie er Den Gamle By et oplagt valg. Byen er desuden også et godt sted for børn og barnlige sjæle, med masser af sjove ting at opleve. Hvis du skal have en sjov dag, er det værd at overveje en tur til Tivoli Friheden, som er en lille forlystelsespark tæt på centrum.

Den jyske by har i sig selv mange hyggelige og spændende områder, der er et besøg værd, og som du kan udvælge alt efter dine interesser. Hvis du er interesseret i moderne arkitektur, skal du med billeje tage et smut forbi den nye bydel Århus Ø, og hvis du godt kan lide gammeldags, hyggelige gader, er latinerkvarteret oplagt.

Der er dog også meget at finde uden for byen. Her er det en god idé at overveje biludlejning, så du nemmere kan komme rundt til de steder, der er værd at se.

Gå på opdagelse i Århus med en lejebil

Med biludlejning i Århus har du en fleksibilitet til at få set og oplevet alle de ting, du gerne vil. Selvom selve bymidten er forholdsvist koncentreret, er der stadig masser af ting at se i omegnen, hvor en bil kan gøre det langt nemmere.

Med en lejebil kan du tage en sjov dag i den flotte natur, der ligger i det østjyske område. Her er det for eksempel værd at overveje en tur til nationalparken Mols Bjerge, Djurs Sommerland eller Ree Park, der alle tre ligger på Djursland, som er en lille køretur i bil fra byen.

Biludlejning er også en fordel, hvis din tur skal indebære shopping mange oplevelser per dag, da du hurtigere kommer rundt til de forskellige steder ved at leje en bil og nemmere kan have flere ting med dig. Overvej at leje bilen gennem online booking, hvor du kan sørge for at gøre det i god tid og være sikker på, at du er godt forberedt på alle dine planer.

Overnatningsmuligheder i Århus

Århus byder - som de fleste andre større byer i Danmark - på mange forskellige overnatningsmuligheder. Lige meget om du mest er til pæne hoteller eller billigere vandrehjem, så er det muligt at finde et sted.

Du kan vælge at bo på et hotel centralt liggende i byen, hvor du har en god udsigt og kan gå rundt til mange af de centrale attraktioner. Men hvis du gerne vil finde en billigere eller måske mere unik overnatningsmulighed, er det en god idé at kigge lidt uden for centrum. Dette er også en oplagt mulighed, hvis du er i bil, da der oftere er bedre plads til at parkere bilen. Det er desuden ikke nogen stor ulempe at bo lidt udenfor bymidten, når du hurtigt kan køre rundt til de ting, du vil se.

Lufthavne i Århus

Århus har ikke nogen lufthavn helt tæt på byen, men Århus lufthavn også kendt som Tirstrup Lufthavn, ligger omkring 35 km nordøst for byen og har flere afgange til forskellige store rejsedestinationer. Desuden benytter mange sig også af Billund Lufthavn, der ligger en lidt længere køretur fra Århus, men som den næststørste lufthavn i Danmark har flere afgange at byde på.

Hvis man skal flyve til eller fra Århus er det en god idé at overveje biludlejning, da der ikke findes nogen hurtige transportmuligheder fra byen til hverken Billund eller Tirstrup, og det er noget nemmere at komme frem i bil. Ved at benytte dig af billeje har du muligheden for at komme hurtigere frem og være mere fleksibel. Hos Easyterra er der ingen skjulte gebyrer, og vi har mange gode biler i vores sortiment.

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Danish krone
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  80 km/h
 • Sprog
  Danish
 • Populær bilklasse
  Kompakt

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Europcar
 • Alamo
 • Hertz
 • Sixt
 • Avis
 • Budget
 • National Car Rental
 • Thrifty
 • Enterprise
 • Keddy By Europcar
 • Flizzr
 1. Hjem
 2. Biludlejning Danmark
 3. Biludlejning Århus