• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje Aalborg

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Aalborg.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Få rabatter på op til 20% fra forskellige udlejningsfirmaer - Gyldig indtil den 4. juni 2024
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Aalborg

EasyTerra Biludlejning Aalborg er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Aalborg

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Aalborg

Biludlejningstilbud i Aalborg

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Aalborg

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Firehjulstrækker
Elbil

Biludlejningsfirmaer i Aalborg

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Aalborg. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Budget

  8.9 (9771)
  Fra kr 206 / dag
 • Alamo

  8.4 (8848)
  Fra kr 246 / dag
 • Hertz

  8.1 (6996)
  Fra kr 308 / dag
 • Enterprise

  8 (1983)
  Fra kr 425 / dag
 • Europcar

  7.9 (8274)
  Fra kr 180 / dag
 • Avis

  7.5 (6078)
  Fra kr 204 / dag
 • Sixt

  6.8 (3436)
  Fra kr 182 / dag
 • National Car Rental

  8.5 (407)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Thrifty

  8.2 (5588)
  Fra kr 490 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.9 (3484)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Flizzr

  7 (309)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Aalborg?

Biludlejere i og omkring Aalborg

Hvis du søger efter en lejebil i Danmark, men i en anden by end Aalborg, klik venligst igennem til Biludlejning Danmark side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Danmark du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Aalborg

EasyTerra Biludlejning Aalborg sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

John F Kennedys Plads 3a

Information om Aalborg

Aalborg er en nordjysk by med en befolkning på over 200. Byen er desuden den fjerdestørste by i Danmark, og der er derfor masser af spændende ting at opleve, især ved brug af biludlejning. Der er noget for alle, lige meget om det er spændende byliv, kunst og kultur, hyggelig gåture og sjove cykelture. Hvis du overvejer en tur væk til en anden by, er Aalborg altså en oplagt valg. Man kan også overveje de andre store byer København, Århus eller Odense.

Interessante steder at besøge i Aalborg

Aalborg kan rigtig meget. Byen har i de seneste år udviklet sig fra at være en arbejderby til en by med et rigt kulturliv. Hvis du er til kunst og kultur er det for eksempel oplagt at tage et smut forbi Musikkens Hus. Dette er en smuk arkitekttegnet bygning ved havnefronten, der er hjem til en restaurant og en lang række koncertsale og scener, og det er derfor det helt oplagte sted til spændende musikoplevelser. Du kan derudover også besøge Utzon Center, der er et spændende kunst- og videnscenter, hvor du vil opleve flot arkitektur, kunst, design og formidling.

Er du til spændende og lækre madoplevelser, er der også masser af gode muligheder at finde i den nordjyske by. Aalborg byder på et væld af gode caféer og restauranter og har desuden også sit eget permanente street food marked ved navn The Lighthouse.

Der er altså mange ting at se i Aalborg, og du vil også opleve meget ved blot at gå en tur gennem de hyggelige gader. Her er der for eksempel flotte gamle bygninger og spændende street art. Du kan dog også vælge at leje en bil og derved have mere tid og fleksibilitet til at nå rundt til flere forskellige flotte seværdigheder.

Gå på opdagelse i Aalborg med en lejebil

Selvom der er meget at opleve centralt i Aalborg, byder området omkring byen også på mange seværdigheder, og det kan derfor være en fordel at besøge byen med en bil. Hvis ikke du ejer en bil, er der også gode muligheder for biludlejning i Aalborg, så dit besøg bliver nemt og effektivt, blandt andet fra Europcar Aalborg. Hvis du er på en større rundtur i Jylland eller måske hele Danmark, kan du også benytte dig af at køre i bil fra by til by. Lej bil i Århus fx og kør til andre byer omkring. Bilen gør det nemt at have ting med og planlægge ture og rejser præcis, som du vil have det.

Uden for Aalborg finder du flotte naturområder som blandt andet Lille Vildmose, der er et fredet naturområde med et rigt dyreliv. Som dyreinteresseret er der også masser af andre spændende oplevelser at finde i området som for eksempel i Aalborg Zoo, som er nem at komme hen til med biler. Med lejebiler er det også let at tage et smut forbi Lindholm Høje, der er et smukt område med gravhøje og udsigt over Limfjorden. Det er heldigvis let at finde udlejning af biler i byen, så du nemt kan planlægge masser af turen rundt i omegnen.

Overnatningsmuligheder i Aalborg

Der er masser af gode steder at overnatte i Aalborg, hvor du også kan finde parkeringsplads til bilen. Det er altid muligt at finde et fint hotel, men man behøver ikke kun at holde sig til de traditionelle overnatningsløsninger. Med biludlejning har du muligheden for at køre ud til steder, der ikke ligger nær så centralt og derfor finde mere unikke og billige overnatningsmuligheder.

Når du benytter dig af biludlejning i Aalborg har du også færre begrænsninger og behøver ikke kun at vælge overnatningssteder, der er tæt placeret på offentlig transport, da du nemt kan køre rundt til de forskellige steder du vil se i bilen.

Lufthavne i Aalborg

Aalborg har sin egen lufthavn, hvilket gør det nemt at flyve til og fra byen. Lufthavnen er den tredjestørste i Danmark og byder derfor på et godt udvalg af afgange til flere populære rejsedestinationer. Det er en fordel at leje en bil for at komme hurtigt og nemt til og fra lufthavnen, især med bagage. Det kan især være en oplagt mulighed at benytte sig af billeje i Aalborg, hvis I er en gruppe på flere mennesker.

Hvis du alene eller sammen med andre overvejer et smut til Aalborg er der altså gode muligheder for at komme til byen. Og med biludlejning gør I det desuden nemt for jer selv at komme rundt og se alle de mest spændende ting i Aalborg og omegn.

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Danish krone
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  80 km/h
 • Sprog
  Danish
 • Populær bilklasse
  Kompakt

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Budget
 • Alamo
 • Hertz
 • Enterprise
 • Europcar
 • Avis
 • Sixt
 • National Car Rental
 • Thrifty
 • Keddy By Europcar
 • Flizzr
 1. Hjem
 2. Biludlejning Danmark
 3. Biludlejning Aalborg