• Kundebedømmelser
 • 6.7 / 10 Antal anmeldelser: 239
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76

Billeje Willemstad

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Willemstad.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Willemstad

EasyTerra Biludlejning Willemstad er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Willemstad

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Willemstad

Biludlejningstilbud i Willemstad

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Willemstad
 • For eksempel: Kia Picanto
  Mini klasse
  For eksempel: Kia Picanto
 • Populær klasse
  For eksempel: Volkswagen Fox
  Økonomi klasse
  For eksempel: Volkswagen Fox
 • For eksempel: Nissan Versa
  Kompakt klasse
  For eksempel: Nissan Versa
 • For eksempel: Kia Cerato
  Mellemklasse klasse
  For eksempel: Kia Cerato
 • For eksempel: Suzuki Ciaz
  Standard klasse
  For eksempel: Suzuki Ciaz
 • For eksempel: Chevrolet Colorado
  Familiebil klasse
  For eksempel: Chevrolet Colorado
 • For eksempel: Mercedes-Benz C-Class
  Luksus klasse
  For eksempel: Mercedes-Benz C-Class
 • For eksempel: Kia Carens
  Stationcar klasse
  For eksempel: Kia Carens

Biludlejningsfirmaer i Willemstad

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Willemstad. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.
 • Alamo
  8.7 (7365)
  Fra / dag
 • National Car Rental
  8.6 (361)
  Fra / dag
 • Europcar
  8.2 (6592)
  Fra / dag
 • Hertz
  7.7 (5616)
  Fra / dag
 • Budget
  7.6 (8411)
  Fra / dag
 • Dollar Rent a Car
  7.5 (3563)
  Fra / dag
 • Sixt
  7.3 (2451)
  Fra / dag
 • Avis
  7.2 (4856)
  Fra / dag
De viste priser er dagspriser baseret på en lejeperiode på mindst 7 dage. Skatter og yderligere omkostninger for ekstraudstyr kan forekomme. Klik venligst her for nærmere information om disse omkostninger.

Seneste anmeldelser

6.7 / 10 Antal anmeldelser: 239

Hvornår vil du reservere en lejebil i Willemstad?

Gennemsnitlig dagspris pr. måned

Biludlejere i og omkring Willemstad

Hvis du søger efter en lejebil i Curaçao, men i en anden by end Willemstad, klik venligst igennem til Biludlejning Curaçao side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Curaçao du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Willemstad

EasyTerra Biludlejning Willemstad sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Fokkerweg, Salina
Marriott Hotel

Information om Willemstad

Indledning

Willemstad er hovedstaden på Curacao, et selvstændigt land der hører under Kongeriget Nederlandene. Det gamle centrum består næsten helt af kolonitiden, hollandske huse, der er malet i livlige farver. Byens centrum står på UNESCOs verdensarvsliste.

Befolkning

Byen har 140.000 indbyggere, hvilket gør det til den største by i Antiller.

Beliggenhed 

Willemstad ligger sydøst for Curacao, på en naturlig havn kaldet Schottegat. Havnen er forbundet til det Caribiske Hav via Sankt Anna bugten. Øst for denne bugt ligger Punda kvarteret, på vest siden ligger Otrabanda.

Økonomi

Willemstad får primært sin indtjening fra handel via havnen, olieraffinaderiet, finansielle tjenesteydelser og især turisme. De fleste turister kommer fra Holland, USA og Venezuela. Willemstads havn anløbes af mange krydstogtskibe.

Lufthavne 

Curacaos lufthavn, Hato International Lufthavn, ligger elleve kilometer nordvest for Willemstad, lige på den nordlige kyst af øen. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil. Fra Willemstad følger du først Weg naar Westpunt og dernæst Weg naar Hato. Vejen er tydeligt markeret med skilte. 

Offentlig transport

Der er to former for offentlig bustransport på Curacao. Der er store gule eller blå busser kaldet 'konvooi', der kun stopper ved de officielle stoppesteder. Der er også minibusser, der blot kaldes 'bus' (også angivet på nummerpladen). Du kan stoppe disse busser overalt, og du kan også bede chaufføren at sætte dig af hvor som helst. Bybusserne kører på deres rute en gang i timen, busser til steder uden for Willemstad kører mindre hyppige. Om søndagen er busservice yderst begrænset. 

Trafik og parkering

Det kan være problematisk at finde en parkeringsplads for din udlejningsbil i Willemstad. Der er altid plads på den store gratis parkeringsplads Waaigat, men dette sted er mindre sikker om aftenen og om natten. I den gamle bydel Punda, og i nærheden af Wilhelmina, er der to bevogtede parkeringspladser. I gaderne omkring disse parkeringspladser er du nødt til at betale. Alle andre steder på Curacao er parkering gratis. 

Hoteller

Willemstad har et godt udbud af værelser. Der er også hoteller og feriecentre i nærheden af Cabana Beach (øst for Willemstad) og Piscadera bugten (vest for byen). Øen tiltrækker turister hele året rundt. Det anbefales derfor, at bestille dit hotelværelse i god tid. 

Eksterne kilder 

For mere information om Willemstad, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Netherlands Antillean guilder
 • Sprog
  Dutch, English, (Eastern) Punjabi
 • Populær bilklasse
  economy
 • Populære udlejningsfirmaer
  Alamo

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.
Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo
 • National Car Rental
 • Europcar
 • Hertz
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Sixt
 • Avis
 1. Hjem
 2. Biludlejning Curaçao
 3. Biludlejning Willemstad