Op til 30% rabat På reservationer, der bookes fra den 24. nov til den 1. dec

Billeje Buenos Aires Lufthavn Jorge Newbery

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Buenos Aires Lufthavn Jorge Newbery for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Buenos Aires Lufthavn Jorge Newbery

 1. Hjem
 2. Biludlejning Argentina
 3. Biludlejning Buenos Aires
 4. Buenos Aires Jorge Newbery Airport
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Lokal information om Buenos Aires Lufthavn Jorge Newbery

Buenos Aires Jorge Newbery Lufthavn i en nøddeskal 

Jorge Newbery Lufthavn bliver også kaldt Aeroparque. Det er den anden lufthavn i Argentinas hovedstad, den første er Ezeiza International Lufthavn.

Lufthavnen ligger kun 3 kilometer fra Buenos Aires centrum. Der er ingen togforbindelse til lufthavnen, men pendulbusser kører til Retiro togstationen. Lufthavnen ligger kun lige uden for den argentinske hovedstads centrum, og er let tilgængelig med bil og bus.

Buenos Aires Jorge Newbery Lufthavn er en forholdsvis lille lufthavn, men for en lufthavn med tilsvarende størrelse, har det et stort antal butikker og spise- og drikkefaciliteter. Der er også en VIP-lounge. For business møder og faciliteter såsom udlejning af konference- og mødelokaler, skal du henvende dig til business hotellerne i Buenos Aires. Lufthavnen tilbyder internetkiosker og trådløst internet. Andre faciliteter i Jorge Newbery Lufthavn omfatter pengeautomater, vekselautomater, banker, et postkontor og muligheder for at udleje mobiltelefoner.

I luftfartsindustrien er Buenos Aires Jorge Newbery Lufthavn betegnet med forkortelser AEP (IATA lufthavnskode) og SABE (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside for Buenos Aires Jorge Newbery Lufthavn.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Europcar
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • Localiza Car Rentals
 • Rent a car
 • SIXT Rent a Car

Andre udlejningssteder i Buenos Aires

Ud over Buenos Aires Lufthavn Jorge Newbery i Buenos Aires, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Buenos Aires: