Billeje Buenos Aires Lufthavn Jorge Newbery

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Buenos Aires Lufthavn Jorge Newbery for dig.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Buenos Aires Lufthavn Jorge Newbery

  1. Hjem
  2. Biludlejning Argentina
  3. Biludlejning Buenos Aires
  4. Buenos Aires Jorge Newbery Airport
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Lokal information om Buenos Aires Lufthavn Jorge Newbery

Buenos Aires Jorge Newbery Lufthavn i en nøddeskal 

Jorge Newbery Lufthavn bliver også kaldt Aeroparque. Det er den anden lufthavn i Argentinas hovedstad, den første er Ezeiza International Lufthavn.

Lufthavnen ligger kun 3 kilometer fra Buenos Aires centrum. Der er ingen togforbindelse til lufthavnen, men pendulbusser kører til Retiro togstationen. Lufthavnen ligger kun lige uden for den argentinske hovedstads centrum, og er let tilgængelig med bil og bus.

Buenos Aires Jorge Newbery Lufthavn er en forholdsvis lille lufthavn, men for en lufthavn med tilsvarende størrelse, har det et stort antal butikker og spise- og drikkefaciliteter. Der er også en VIP-lounge. For business møder og faciliteter såsom udlejning af konference- og mødelokaler, skal du henvende dig til business hotellerne i Buenos Aires. Lufthavnen tilbyder internetkiosker og trådløst internet. Andre faciliteter i Jorge Newbery Lufthavn omfatter pengeautomater, vekselautomater, banker, et postkontor og muligheder for at udleje mobiltelefoner.

I luftfartsindustrien er Buenos Aires Jorge Newbery Lufthavn betegnet med forkortelser AEP (IATA lufthavnskode) og SABE (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside for Buenos Aires Jorge Newbery Lufthavn.

Andre udlejningssteder i Buenos Aires

Ud over Buenos Aires Lufthavn Jorge Newbery i Buenos Aires, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Buenos Aires: