Billeje Buenos Aires Lufthavn Ezeiza

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Buenos Aires Lufthavn Ezeiza for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Buenos Aires Lufthavn Ezeiza

 1. Hjem
 2. Biludlejning Argentina
 3. Biludlejning Buenos Aires
 4. Buenos Aires Ezeiza Airport
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Lokal information om Buenos Aires Lufthavn Ezeiza

Buenos Aires Ezeiza Lufthavn i en nøddeskal

Buenos Aires har to internationale lufthavne: Buenos Aires Ezeiza Ministro Pistarini International Lufthavn og Jorge Newbery Lufthavn. Ezeiza Lufthavn er langt den vigtigste lufthavn i Argentinas hovedstad.

Lufthavnen ligger 35 kilometer sydvest for Buenos Aires bycentrum. Der er ingen togforbindelse til lufthavnen, men der er en togstation i Ezeiza, som nås med bus. Lufthavnen er let tilgængelig med bil og bus: betalingsvejen Autopista Riccheri går mellem lufthavnen og den argentinske hovedstad. 

Lufthavnen tilbyder et godt antal butikker, men udbuddet af spise- og drikkefaciliteter er skuffende. Der er adskillige VIP-lounges, der har små mødelokaler til rådighed. For mere omfattende businessservice, herunder udlejning af møde- og konferencelokaler, er det bedst, at du henvender dig til business hotellerne i Buenos Aires. Trådløst internet (Wi-Fi) er tilgængeligt i terminalerne, og du kan leje mobiltelefoner. Andre faciliteter i Buenos Aires Ezeiza Lufthavn omfatter banker, vekselkontorer, pengeautomater og et apotek.

I luftfartsindustrien er Buenos Aires Ezeiza Lufthavn betegnet med forkortelserne EZE (IATA lufthavnskode) og SAEZ (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside for Buenos Aires Ezeiza Lufthavn.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Europcar
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • Localiza Car Rentals
 • Rent a car
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Andre udlejningssteder i Buenos Aires

Ud over Buenos Aires Lufthavn Ezeiza i Buenos Aires, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Buenos Aires: