• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Buenos Aires Lufthavn Ezeiza

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Buenos Aires Lufthavn Ezeiza for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Op til 25% rabat hos et bredt udvalg af leverandører. Dette tilbud gælder indtil den 27. marts - book nu og spar.
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Buenos Aires Lufthavn Ezeiza

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Tilbud på billeje Buenos Aires Lufthavn Ezeiza

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud på Buenos Aires Lufthavn Ezeiza

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Firehjulstrækker

Tilbud af udlejere på Buenos Aires Lufthavn Ezeiza

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på Buenos Aires Lufthavn Ezeiza. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Hertz

  8.1 (6087)
  Fra kr 436 / dag
 • Enterprise

  8 (1691)
  Fra kr 709 / dag
 • National Car Rental

  8 (380)
  Fra kr 721 / dag
 • Localiza Car Rentals

  8 (30)
  Fra kr 454 / dag
 • Sixt

  7.9 (2870)
  Fra kr 604 / dag
 • Alamo

  7.8 (7817)
  Fra kr 596 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2945)
  Fra kr 459 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (3783)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Budget

  7.6 (8909)
  Fra kr 658 / dag
 • Avis

  7.2 (5289)
  Fra kr 694 / dag
 • Europcar

  7.2 (7221)
  Fra kr 447 / dag
 • addCarRental

  6.9 (92)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Travel Car

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 248 bedømmelser

Buenos Aires Lufthavn Ezeiza gennemsnitlig dagspris pr. måned

Buenos Aires Lufthavn Ezeiza - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Buenos Aires Lufthavn Ezeiza) er September den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Februar er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Buenos Aires Lufthavn Ezeiza - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Buenos Aires Lufthavn Ezeiza) er Juni den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Februar er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Buenos Aires Lufthavn Ezeiza), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Buenos Aires Lufthavn Ezeiza - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Buenos Aires Lufthavn Ezeiza), er Juni den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. Februar er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Buenos Aires Lufthavn Ezeiza - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Buenos Aires Lufthavn Ezeiza) er Juni den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Februar er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Buenos Aires Lufthavn Ezeiza - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Buenos Aires Lufthavn Ezeiza) er Juni den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Februar er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Buenos Aires Lufthavn Ezeiza - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Buenos Aires Lufthavn Ezeiza) er Marts den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Februar er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Buenos Aires Lufthavn Ezeiza - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Buenos Aires Lufthavn Ezeiza) er November den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Buenos Aires Lufthavn Ezeiza - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Buenos Aires Lufthavn Ezeiza) er Marts den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Februar er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Buenos Aires Lufthavn Ezeiza - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Buenos Aires Lufthavn Ezeiza) er November den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Februar er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejning destination Buenos Aires Lufthavn Ezeiza

Øvrige udlejningssteder i Buenos Aires

Ud over Buenos Aires Lufthavn Ezeiza i Buenos Aires, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Buenos Aires:

Lokal information om Buenos Aires Lufthavn Ezeiza

Buenos Aires Ezeiza Lufthavn i en nøddeskal

Buenos Aires har to internationale lufthavne: Buenos Aires Ezeiza Ministro Pistarini International Lufthavn og Jorge Newbery Lufthavn. Ezeiza Lufthavn er langt den vigtigste lufthavn i Argentinas hovedstad.

Lufthavnen ligger 35 kilometer sydvest for Buenos Aires bycentrum. Der er ingen togforbindelse til lufthavnen, men der er en togstation i Ezeiza, som nås med bus. Lufthavnen er let tilgængelig med bil og bus: betalingsvejen Autopista Riccheri går mellem lufthavnen og den argentinske hovedstad. 

Lufthavnen tilbyder et godt antal butikker, men udbuddet af spise- og drikkefaciliteter er skuffende. Der er adskillige VIP-lounges, der har små mødelokaler til rådighed. For mere omfattende businessservice, herunder udlejning af møde- og konferencelokaler, er det bedst, at du henvender dig til business hotellerne i Buenos Aires. Trådløst internet (Wi-Fi) er tilgængeligt i terminalerne, og du kan leje mobiltelefoner. Andre faciliteter i Buenos Aires Ezeiza Lufthavn omfatter banker, vekselkontorer, pengeautomater og et apotek.

I luftfartsindustrien er Buenos Aires Ezeiza Lufthavn betegnet med forkortelserne EZE (IATA lufthavnskode) og SAEZ (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside for Buenos Aires Ezeiza Lufthavn.

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Argentine peso
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  60 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  110 km/h
 • Sprog
  Spanish, Guaraní
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Hertz
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • Localiza Car Rentals
 • Sixt
 • Alamo
 • Keddy By Europcar
 • Dollar Rent a Car
 • Budget
 • Avis
 • Europcar
 • addCarRental
 • Travel Car