Billeje Buenos Aires Lufthavn Ezeiza

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Buenos Aires Lufthavn Ezeiza for dig.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Buenos Aires Lufthavn Ezeiza.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Buenos Aires Lufthavn Ezeiza

  1. Hjem
  2. Biludlejning Argentina
  3. Biludlejning Buenos Aires
  4. Buenos Aires Ezeiza Airport
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Lokal information om Buenos Aires Lufthavn Ezeiza

Buenos Aires Ezeiza Lufthavn i en nøddeskal

Buenos Aires har to internationale lufthavne: Buenos Aires Ezeiza Ministro Pistarini International Lufthavn og Jorge Newbery Lufthavn. Ezeiza Lufthavn er langt den vigtigste lufthavn i Argentinas hovedstad.

Lufthavnen ligger 35 kilometer sydvest for Buenos Aires bycentrum. Der er ingen togforbindelse til lufthavnen, men der er en togstation i Ezeiza, som nås med bus. Lufthavnen er let tilgængelig med bil og bus: betalingsvejen Autopista Riccheri går mellem lufthavnen og den argentinske hovedstad. 

Lufthavnen tilbyder et godt antal butikker, men udbuddet af spise- og drikkefaciliteter er skuffende. Der er adskillige VIP-lounges, der har små mødelokaler til rådighed. For mere omfattende businessservice, herunder udlejning af møde- og konferencelokaler, er det bedst, at du henvender dig til business hotellerne i Buenos Aires. Trådløst internet (Wi-Fi) er tilgængeligt i terminalerne, og du kan leje mobiltelefoner. Andre faciliteter i Buenos Aires Ezeiza Lufthavn omfatter banker, vekselkontorer, pengeautomater og et apotek.

I luftfartsindustrien er Buenos Aires Ezeiza Lufthavn betegnet med forkortelserne EZE (IATA lufthavnskode) og SAEZ (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside for Buenos Aires Ezeiza Lufthavn.

Andre udlejningssteder i Buenos Aires

Ud over Buenos Aires Lufthavn Ezeiza i Buenos Aires, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Buenos Aires: