Billeje Izmir Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Izmir Lufthavn for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Izmir Lufthavn

  1. Hjem
  2. Biludlejning Tyrkiet
  3. Biludlejning Izmir
  4. Izmir Lufthavn

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Lokal information om Izmir Lufthavn

Izmir Lufthavn i en nøddeskal

Izmir Lufthavn, på Tyrkiets vestkyst, er officielt kaldt Izmir Adnan Menderes Lufthavn, og er opkaldt efter den tidligere tyrkiske premierminister.

Lufthavnen ligger 18 kilometer sydvest for Izmirs bycentrum. Undergrundstog og busser forbinder lufthavnen med byen, og mange byer i mellem, men også med byer syd for lufthavnen. Lufthavnen ligger langs vejen til Selçuk, Ephesus og Pamukkale, og derfor nås nemt med bil.

Lufthavnen har et smukt shoppingsområde og nogle restauranter og caféer, herunder en kaffebar med ikke mindre end 90 kaffetyper. Der er en VIP-lounge (Millennium Lounge), og Orty Airport Hotel har nogle (små) mødelokaler til forretningsmøder til rådighed. Business hotellerne i Izmirs centrum råder over større møde- og konferencelokaler. Lufthavnen har offentlige computere med internetforbindelse og trådløst internet. Andre faciliteter i Izmir Lufthavn omfatter banker, pengeautomater, vekselkontorer og bederum for muslimer. 

I luftfartsindustrien er Izmir Lufthavn betegnet med forkortelserne ADB (IATA lufthavnskode) og LTBJ (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside for Izmir Lufthavn.