Billeje Istanbul International Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Istanbul International Lufthavn for dig.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Istanbul International Lufthavn.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Istanbul International Lufthavn

  1. Hjem
  2. Biludlejning Tyrkiet
  3. Biludlejning Istanbul
  4. Istanbul International Lufthavn
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 10 af 10 Antal kundebedømmelser: 1
Senay Senturk Budget Istanbul International Lufthavn
“Altid bedste pris”

“Jeg har brugt EasyTerra de sidste 5 år til næsten alle mine biludlejninger, idet de altid giver den bedste pris. Jeg stoppede med at sammenligne deres priser med andre selskaber, når de laver en sammenligning, som de i bedste fald kun matcher EasyTerra's priser. Desuden har jeg aldrig haft nogen dårlige overraskelser med de lokale agenter, da jeg lejede en bil.”

18-01-2015 10:07

Lokal information om Istanbul International Lufthavn

Istanbul Atatürk internationale lufthavn i en nøddeskal

Istanbuls lufthavn er officielt kaldet Atatürk internationale lufthavn. Der er to terminaler, en for internationale afgange (A) og en for indlandsfly (B). Den internationale lufthavn blev åbnet i 2001, hvilket betyder at den er ret moderne.

Lufthavnen er beliggende 24 km. sydvest for Istanbul, i den europæiske bydel. Byens anden internationale lufthavn - Sabiha Gökçen internationale lufthavn - er beliggende på den anden side af Bosporus, i den asiatiske bydel. Der er planer om at bygge en ny lufthavn nord for byen.

Fra lufthavnen er der blot fem minutters gang til metrostationen. Der er også diverse pendulbusservicer mellem lufthavnen og byen.

Lufthavnen har et lufthavnshotel, hvilket også tilbyder to konferencelokaler og et forretningscenter. I den internationale terminal er der fem VIP Lounger og tre mødelokaler. Lufthavnen huser et fornuftigt antal butikker og steder hvor man kan spise og drikke. Der er fem toldfri butikker og en "bazaar" der er inspireret af den kendte Istiklal gade i Istanbul. I lufthavnen er der banker, vekselkontorer og pengeautomater. Derudover er der babyværelser og legeområder for børn. Lufthavnen er let tilgængelig for handicappede mennesker.

I aviationsindustrien er Istanbul Atatürk internationale lufthavn indikeret med forkortelserne IST (IATA lufthavnskode) og LTBA (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside Istanbul Atatürk internationale lufthavn

Andre udlejningssteder i Istanbul

Ud over Istanbul International Lufthavn i Istanbul, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Istanbul: