Billeje Istanbul International Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Istanbul International Lufthavn for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Istanbul International Lufthavn

 1. Hjem
 2. Biludlejning Tyrkiet
 3. Biludlejning Istanbul
 4. Istanbul Airport
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 10 af 10 Antal kundebedømmelser: 1
Gennemsnitlig bedømmelse: 10.0 / 10
Antal anmeldelser: 1
Senay Senturk Budget Istanbul International Lufthavn
“Altid bedste pris”

“Jeg har brugt EasyTerra de sidste 5 år til næsten alle mine biludlejninger, idet de altid giver den bedste pris. Jeg stoppede med at sammenligne deres priser med andre selskaber, når de laver en sammenligning, som de i bedste fald kun matcher EasyTerra's priser. Desuden har jeg aldrig haft nogen dårlige overraskelser med de lokale agenter, da jeg lejede en bil.”

18-01-2015 10:07

Lokal information om Istanbul International Lufthavn

Istanbul Atatürk internationale lufthavn i en nøddeskal

Istanbuls lufthavn er officielt kaldet Atatürk internationale lufthavn. Der er to terminaler, en for internationale afgange (A) og en for indlandsfly (B). Den internationale lufthavn blev åbnet i 2001, hvilket betyder at den er ret moderne.

Lufthavnen er beliggende 24 km. sydvest for Istanbul, i den europæiske bydel. Byens anden internationale lufthavn - Sabiha Gökçen internationale lufthavn - er beliggende på den anden side af Bosporus, i den asiatiske bydel. Der er planer om at bygge en ny lufthavn nord for byen.

Fra lufthavnen er der blot fem minutters gang til metrostationen. Der er også diverse pendulbusservicer mellem lufthavnen og byen.

Lufthavnen har et lufthavnshotel, hvilket også tilbyder to konferencelokaler og et forretningscenter. I den internationale terminal er der fem VIP Lounger og tre mødelokaler. Lufthavnen huser et fornuftigt antal butikker og steder hvor man kan spise og drikke. Der er fem toldfri butikker og en "bazaar" der er inspireret af den kendte Istiklal gade i Istanbul. I lufthavnen er der banker, vekselkontorer og pengeautomater. Derudover er der babyværelser og legeområder for børn. Lufthavnen er let tilgængelig for handicappede mennesker.

I aviationsindustrien er Istanbul Atatürk internationale lufthavn indikeret med forkortelserne IST (IATA lufthavnskode) og LTBA (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside Istanbul Atatürk internationale lufthavn

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo Rent a Car
 • Auto Europe
 • Avis
 • Budget
 • Carwiz rent a car
 • Circular car hire
 • Enterprise
 • Europcar
 • Fox Rent A Car
 • Garenta
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Goldcar
 • Green Motion
 • Hertz
 • InterRent
 • National Car Rental
 • Sunrent

Andre udlejningssteder i Istanbul

Ud over Istanbul International Lufthavn i Istanbul, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Istanbul: