• 9.2 / 10 Antal anmeldelser: 140
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76

Billeje Pretoria

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Pretoria.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 24000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Pretoria

EasyTerra Biludlejning Pretoria er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

9.2 / 10 Antal anmeldelser: 140

Biludlejere i og omkring Pretoria

Hvis du søger efter en lejebil i Sydafrika, men i en anden by end Pretoria, klik venligst igennem til Biludlejning Sydafrika side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Sydafrika du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Pretoria

EasyTerra Biludlejning Pretoria sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Information om Pretoria

Indledning 

Pretoria kaldes ofte for hovedstaden i Sydafrika, men officielt er det kun landets administrative hovedstad (Cape Town er hovedstaden for den lovgivende magt og Bloemfontein er hovedstaden for den dømmende magt). Et af de vigtigste interessesteder er Voortrekker Monument, et enormt mindesmærke tilegnet Voortrekkers, de hvide af hollandsk herkomst, der rejste fra Cape Province mod øst.  

Befolkning

Officielt er Pretoria ikke en selvstændig kommune; byen er en del af City of Tshwane Metropolitan Municipality, der har omkring 2 millioner indbyggere. Selve Pretoria har en befolkning på omkring 600.000.

Beliggenhed 

Pretoria ligger i den nordøstlige del af Sydafrika, omkring 50 kilometer nord for Johannesburg. Byen ligger i en varm, beskyttet og frugtbar dal omgivet af bakker. 

Økonomi

Som landets administrative hovedstad, er det ikke overraskende, at regeringen er den største arbejdsgiver i Pretoria, kombineret med de udenlandske og diplomatiske servicer. Det er også et uddannelsescenter: Byen huser to universiteter og andre institutioner for videregående uddannelse. Pretoria har for det meste tung industri: jern og kobberstøberier, stålværker, bilindustri og ingeniørvirksomhed. 

Lufthavne 

Den nærmeste lufthavn er OR Tambo International Lufthavn, i nærheden af Johannesburg. Det er beliggende omkring 45 kilometer syd for Pretorias centrum, og er let tilgængelig med udlejningsbil ad Albertina Sisulu Highway (R21). Vejen og tilkørslen til lufthavnen er tydeligt skiltet. 

Offentlig transport

Siden august 2011 er den offentlige transport i Gauteng Province blevet væsentligt forbedret med indførelsen af Gautrain nettet. Det er en slags undergrundsbane, der forbinder Johannesburg med Pretoria. Der er også busser fra metrostationerne til andre destinationer. Af sikkerhedsmæssige årsager fraråder vi at bruge minibusser der kører gennem byen. Busforbindelserne til andre byer, for det meste via Johannesburg, er gode. De luksuriøse tog fra Blue Train forbinder Pretoria til Cape Town.

Trafik og parkering

Især mellem Pretoria og Johannesburg er trafikken forfærdelig. Man regner med, at trafikken vil falde, når først flere mennesker vælger at køre mellem de to byer ved Gautrain. Pretoria har adskillige parkeringspladser og parkeringshuse, men vælg altid et nøje overvåget parkeringsanlæg. Byen ligger i nærheden af trafikknudepunkterne for adskillige motorveje, hvilket gør det let at nå til andre destinationer i landet med udlejningsbil.

Hoteller

Pretoria har et enormt udvalg af indkvarteringsmuligheder, primært middelklasse- og luksushoteller, men du kan også finde almindelige gæstehuse. Det kan være svært at finde et passende hotelværelse, især i den højere kategori, når vigtige parlamentsmøder eller andre statslige arrangementer bliver afholdt. Hoteller i nærheden af Centurion (syd for Pretoria) kan da være en løsning.

Eksterne kilder 

For mere information om Pretoria, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  South African rand
 • Køreretning
  Venstre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  60 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  100 km/h
 • Sprog
  English, Tswana, Southern Sotho, Afrikaans, Southern Ndebele, Swati, Tsonga, Venda, Xhosa, Zulu
 • Populær bilklasse
  compact
 • Populære udlejningsfirmaer
  Hertz

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.
Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).
 1. Hjem
 2. Biludlejning Sydafrika
 3. Biludlejning Pretoria