• 6.7 / 10 Antal anmeldelser: 236
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76

Billeje Johannesburg

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Johannesburg.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Johannesburg

EasyTerra Biludlejning Johannesburg er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Biludlejningstilbud i Johannesburg

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Johannesburg
 • For eksempel: Kia Picanto
  Mini klasse
  For eksempel: Kia Picanto
 • Populær klasse
  For eksempel: VW Polo
  Økonomi klasse
  For eksempel: VW Polo
 • For eksempel: Toyota Corolla Quest
  Kompakt klasse
  For eksempel: Toyota Corolla Quest
 • For eksempel: Ford Focus
  Mellemklasse klasse
  For eksempel: Ford Focus
 • For eksempel: Ford Ranger Soft Top
  Standard klasse
  For eksempel: Ford Ranger Soft Top
 • For eksempel: Toyota Hilux
  Familiebil klasse
  For eksempel: Toyota Hilux
 • For eksempel: Mercedes Benz C Class
  Luksus klasse
  For eksempel: Mercedes Benz C Class
 • For eksempel: Ford Ecosport
  Firehjulstrækker klasse
  For eksempel: Ford Ecosport

Biludlejningsfirmaer i Johannesburg

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Johannesburg. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.
 • Avis
  8.2 (4819)
  Fra / dag
 • Hertz
  8.1 (5595)
  Fra / dag
 • Budget
  8 (8345)
  Fra / dag
 • Bidvest Car Rental
  7.9 (175)
  Fra / dag
 • Sixt
  7.9 (2406)
  Fra / dag
 • First Car
  7.9 (516)
  Fra / dag
 • Keddy By Europcar
  7.6 (2719)
  Fra / dag
 • Europcar
  7.4 (6488)
  Fra / dag
 • FireFly Car Rental
  6.9 (3223)
  Fra / dag
 • Thrifty
  6.7 (4398)
  Fra / dag
De viste priser er dagspriser baseret på en lejeperiode på mindst 7 dage. Skatter og yderligere omkostninger for ekstraudstyr kan forekomme. Klik venligst her for nærmere information om disse omkostninger.

Seneste anmeldelser

6.7 / 10 Antal anmeldelser: 236

Hvornår vil du reservere en lejebil i Johannesburg?

Gennemsnitlig dagspris pr. måned

Biludlejere i og omkring Johannesburg

Hvis du søger efter en lejebil i Sydafrika, men i en anden by end Johannesburg, klik venligst igennem til Biludlejning Sydafrika side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Sydafrika du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Johannesburg

EasyTerra Biludlejning Johannesburg sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

106 Constantia Road
8 Jubilee Street

Information om Johannesburg

Introduktion

Johannesburg er ikke hovedstaden i Sydafrika som mange folk ellers tror (den nordlige by Pretoria er landets hovedstad). Det er dog landets største by og den anses for værende den rigeste by på det afrikanske kontinent. Rigdommen er ujævnt fordelt, hvilket er hvorfor Johannesburg har den højeste kriminalitetsrate i Sydafrika. Byen er meget stor og påskønner sit grønne image, især forstæderne på den nordlige side er fulde er træer.

Befolkning

Johannesburg har ca. syv millioner indbyggere, uden "de uofficielle beboere" medregnet. 

Beliggenhed

Johannesburg er beliggende i den nordøstlige del af Sydafrika på den såkaldte Witwatersrand, der er en bjergkam. Byen er beliggende i en højde af 1,753 m., hvilket gør dets klima relativt køligt. De nordlige og vestlige forstæder er bjerget, hvorimod den østlige del af byen er flad.

Økonomi

Byen er blevet stor på grund af guld -og diamantindustrien. Det forklarer også byens beliggenhed: regionen er rig på ædelmetaller. Guldfeberen har skabt fundamentet for hvad byen er idag: det økonomiske og financielle centrum af Sydafrika. Mineindustrien er fortsat meget vigtig, men der er også andre opblomstrende sektorer (som f.eks. stål og cement).
Johannesburg er ikke kendt for værende en turistattraktion som sådan, men mere som et transportcentrum, f.eks. til Nationalparken Kruger. Byen forsøger at tiltrække flere turister med f.eks.museums omhandlende Sydafrikas historie, ligesom Apartheid muséet og Hector Pieterson muséet. De tidligere sorte "kommuner" Alexandra og Soweto tiltrækker også besøgende. Soweto huser Nelson Mandela muséet.

Lufthavne

Johannesburg internationale lufthavn er den travleste lufthavn på hele Afrikas kontinent og den er beliggende 25 km. øst for bycentrum. Der er forbindelser til alle større byer i verden. I 2010 vil der være en jernbaneforbindelse mellem lufthavnen og byens centrum.
Lanseria lufthavn anvendes for fly mod Cape Town, Botswana og Sun City. To mindre lufthavne - Rand lufthavn og Grand Central lufthavn - anvendes af privatfly.

Offentlig transport

Byen har et netværk af metro -og jernbanelinjer, selvom det netværk ikke har været i stand til at matche byens udvidelse. I de næste få år vil netværket blive udvidet og det skulle stå klart til verdensmesterskabet i fodbold i 2010.
Metrobussen har 84 linjer i Johannesburg. Der er også en special turistbus med åbent tag, den såkaldte "City Slicker". Foruden disse officielle buslinjer er der også mange private der kører rundt i minivans, hvilke sommetider er overfyldte.

Trafik og parkering

Johannesburg har en stor cirkulær vej, der består af tre motorveje: den østlige N3 fører til Durban (ved kysten), den vestlige N1 forbinder med Pretoria og Cape Town og N2 er beliggende syd for byen. Nogle steder har denne cirkulære vej 12 vejbaner, men sommetider kan den ikke modstå at trafikpropper opstår i løbet af morgen -og aftenmyldretiden.

Selvom Johannesburgs kriminalitetsrate er gradvist faldende fremkommer der fortsat "biltyveri". For at undgå dette bør du altid køre med dine vinduer lukkede og døre låste. Efterlad aldrig din bil uden opsyn. Der er adskillige måder, hvorpå du kan parkere din bil et sikkert sted, f.eks. under opsyn af en "bilvagt". De officielle vagter kan genkendes på deres røde eller gule selvlysende jakker. De er registrerede og overvåget af et råd.

Hoteller

Værende Sydafrikas forretningscentrum tilbyder Johannesburg masser af hoteller. Men fordi byen samtidig er det økonomiske, kulturelle og sociale centrum er hoteller ofte fuldt bookede, så det er bedst at booke på forhånd hvis du vil være sikker på at få dig et værelse.

Eksterne kilder

For mere information om Johannesburg anbefaler vi Google og de efterfølgende kilder: 

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  South African rand
 • Køreretning
  Venstre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  60 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  100 km/h
 • Sprog
  English, Tswana, Southern Sotho, Afrikaans, Southern Ndebele, Swati, Tsonga, Venda, Xhosa, Zulu
 • Populær bilklasse
  economy
 • Populære udlejningsfirmaer
  Hertz

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.
Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Avis
 • Hertz
 • Budget
 • Bidvest Car Rental
 • Sixt
 • First Car
 • Keddy By Europcar
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Thrifty
 1. Hjem
 2. Biludlejning Sydafrika
 3. Biludlejning Johannesburg