Billeje Kapstaden

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Kapstaden.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Kapstaden.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Kapstaden

  1. Hjem
  2. Biludlejning Sydafrika
  3. Kapstaden
EasyTerra Biludlejning Kapstaden er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.7 af 10 Antal kundebedømmelser: 15
Teis Budget Kapstaden Lufthavn
“Glimrende behandling”

“Glimrende behandling. Stor hjælp da budget opkrævede et beløb der var dækket af forsikring.”

20-03-2019 09:51
Arjen Pater Budget Kapstaden Lufthavn
“Fremragende erfaring med EasyTerra”

“Glimrende alternativ til at leje en bil på Bonaire i stedet for at henvende sig direkte til en af de etablerede biludlejningsfirmaer.”

27-05-2015 10:56
H Hemrica-dewit Avis Kapstaden Lufthavn
“Bookings.com for biludlejning.”

“"Vi har lejet biler gennem EasyTerra siden 2011 (Tyrkiet, Mexico, Spanien og Sydafrika). Det er vores erfaring, at de lejer biler gennem pålidelige udlejningsfirmaer rundt om i verden (hvis muligt) til den laveste pris. Billigere end at leje direkte fra disse selskaber. I tilfælde af spørgsmål er kontakten med EasyTerra fremragende. "”

13-03-2015 17:28

Information om Kapstaden

Biludlejning Kapstaden
Biludlejning Kapstaden

Introduktion

Kapstaden er den næststørste by i Sydafrika og hovedstaden af Vest-Kapprovinsen, hvor de fleste af landets vine produceres. Det er også den ældste by i Sydafrika. Det var her hollænderne ankom til breden for at udforske indlandet. Kapstaden er en meget populær feriedestination: byen har et moderne udseende og følelse kombineret med historiske bygninger, smukt vildliv, et behageligt klima, fremragende strande og et vibrerende natteliv.

Befolkning

Byen har tre millioner indbyggere, hvoraf 75% er sorte afrikanere og "farvede", der er et Apartheid udtrykt for mennesker af blandet racer. I fortiden var disse grupper bandlyst til Kap-sletterne bagved Table Mountain, der ligger sydøst for centrum. Hvide udgør 20% af befolkningen.

Beliggenhed

Kapstaden er beliggende i den sydvestlige del af Sydafrika, i nærheden af Kap Det Gode Håb. Centrum af byen ligger mellem Table Bay og den nordlige side af Table Mountain.

Økonomi

Kapstaden er det økonomiske centrum af Vest-Kapprovinsen. Landbrugsprodukter fra provinsen eksporteres via Kapstadens havn eller lufthavn. Servicesektoren spiller en vigtig rolle, inkl. regeringsservicer, fordi det nationale parlament er beliggende i Kapstaden.
Turisme bidrager med 10% til Kapprovinsens samlede økonomi. De fleste af de halvanden millioner turister, der årligt besøger provinsen, tilbringer et antal dage i Kapstaden. I nærheden af byen er der mange strande, der hver især har deres egen atmosfære. I selve byen er der mange historiske bygninger fra hollandske og britiske tider.

Lufthavne

Kapstaden lufthavn, Kapstadens internationale lufthavn, er beliggende 20 km. øst for byens centrum. Den anses for værende Afrikas bedste lufthavn med forbindelse til alle kontinenter. I øjeblikket bliver lufthavnen totalt renoveret i forberedelse til verdensmesterskabet i fodbold i 2010, der skal afholdes i Sydafrika.

Offentlig transport

Offentlig transport i Kapstaden er af middelmådig standard. Derudover er busser og toge ofte tætpakkede. Det lokale busnetværk betjenes af "Golden Arrow Bus Services", hvilken også betjener en linje mod strandpromenaden.
Der er også mange minibusser der stopper overalt. Selvom de er meget billige er de sommetider gamle og i dårlig stand, med undtagelse af de busser der kører under navnet "Rikkis Taxi".
Især for turisterne er der "Cape Town Explorer", hvilket er en bus der afgår mellem 10:00 og 15:00 fra Turistbureauet, og besøger alle hovedattraktionerne. Du kan stå af ved alle attraktionerne og tage en senere bus til den næste attraktion. Officielle taxaer (med taxameter) er fremragende og troværdige, men de er dog forholdsvist dyre. Du kan kun bestille dem over telefonen.
For destinationer udenfor Kapstaden er der adskillige selskaber, der tilbyder hurtige busservicer. Nogle af de bedre selskaber er Greyhound Cityliner, Translux Intercity og Mainliner Intercape.

Trafik og parkering

Kapstaden er en bilvenlig by med forholdsvist få trafikpropper. Ligesom i andre større sydafrikanske byer skal du være opmærksom på "biltyve". Selvom medierne sommetider har det med at overdrive risikoen eksisterer den uden tvivl. Som en foranstaltning bør du altid holde dine vinduer lukkede og døre låste. Biltyve går normalt efter biler, der opholder sig steder hvor de skal stoppe: i nærheden af trafiklys og foran indgange til parkeringshuse.

Der er mange indendørs parkeringshuse i Kapstadens centrum. Centrum er ikke særlig stort, så det er let at udforske til fods. Af sikkerhedsmæssige grunde er det ikke tilrådeligt at parkere din bil i gaden. Det kan også være svært at finde et sted at parkere. Hvis du beslutter dig for at parkere i gaden bør du aldrig efterlade din bil uden opsyn. Der er mange registrerede "bilvagter".

Hoteller

Der er mange hoteller i Kapstaden, helt fra meget enkle gæsthuse til luksuriøse hoteller og badesteder. Kapstaden er et økonomisk, administrativt og turistisk centrum, hvilket betyder at mange hotelværelser skal bookes på forhånd.

Eksterne kilder

For mere information om Kapstaden anbefaler vi Google og de efterfølgende kilder: 

Biludlejningssteder i Kapstaden

EasyTerra Biludlejning Kapstaden sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Sydafrika, men i en anden by end Kapstaden, klik venligst igennem til Biludlejning Sydafrika side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Sydafrika du ønsker at leje en bil.