Billeje Kapstaden

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Kapstaden.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Kapstaden

 1. Hjem
 2. Biludlejning Sydafrika
 3. Biludlejning Kapstaden
EasyTerra Biludlejning Kapstaden er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.8 / 10
Antal anmeldelser i Kapstaden: 20
Bl First Car 49 Loop Street
“Vi bookede en udlejningsbil i Cape…”

“Vi bookede en udlejningsbil i Cape Town, og alt fungerede som det skulle.”

09-12-2019 10:34
Teis Budget Kapstaden Lufthavn
“Glimrende behandling”

“Glimrende behandling. Stor hjælp da budget opkrævede et beløb der var dækket af forsikring.”

20-03-2019 09:51
Arjen Pater Budget Kapstaden Lufthavn
“Fremragende erfaring med EasyTerra”

“Glimrende alternativ til at leje en bil på Bonaire i stedet for at henvende sig direkte til en af de etablerede biludlejningsfirmaer.”

27-05-2015 10:56

Information om Kapstaden

Biludlejning Kapstaden
Biludlejning Kapstaden

Introduktion

Kapstaden er den næststørste by i Sydafrika og hovedstaden af Vest-Kapprovinsen, hvor de fleste af landets vine produceres. Det er også den ældste by i Sydafrika. Det var her hollænderne ankom til breden for at udforske indlandet. Kapstaden er en meget populær feriedestination: byen har et moderne udseende og følelse kombineret med historiske bygninger, smukt vildliv, et behageligt klima, fremragende strande og et vibrerende natteliv.

Befolkning

Byen har tre millioner indbyggere, hvoraf 75% er sorte afrikanere og "farvede", der er et Apartheid udtrykt for mennesker af blandet racer. I fortiden var disse grupper bandlyst til Kap-sletterne bagved Table Mountain, der ligger sydøst for centrum. Hvide udgør 20% af befolkningen.

Beliggenhed

Kapstaden er beliggende i den sydvestlige del af Sydafrika, i nærheden af Kap Det Gode Håb. Centrum af byen ligger mellem Table Bay og den nordlige side af Table Mountain.

Økonomi

Kapstaden er det økonomiske centrum af Vest-Kapprovinsen. Landbrugsprodukter fra provinsen eksporteres via Kapstadens havn eller lufthavn. Servicesektoren spiller en vigtig rolle, inkl. regeringsservicer, fordi det nationale parlament er beliggende i Kapstaden.
Turisme bidrager med 10% til Kapprovinsens samlede økonomi. De fleste af de halvanden millioner turister, der årligt besøger provinsen, tilbringer et antal dage i Kapstaden. I nærheden af byen er der mange strande, der hver især har deres egen atmosfære. I selve byen er der mange historiske bygninger fra hollandske og britiske tider.

Lufthavne

Kapstaden lufthavn, Kapstadens internationale lufthavn, er beliggende 20 km. øst for byens centrum. Den anses for værende Afrikas bedste lufthavn med forbindelse til alle kontinenter. I øjeblikket bliver lufthavnen totalt renoveret i forberedelse til verdensmesterskabet i fodbold i 2010, der skal afholdes i Sydafrika.

Offentlig transport

Offentlig transport i Kapstaden er af middelmådig standard. Derudover er busser og toge ofte tætpakkede. Det lokale busnetværk betjenes af "Golden Arrow Bus Services", hvilken også betjener en linje mod strandpromenaden.
Der er også mange minibusser der stopper overalt. Selvom de er meget billige er de sommetider gamle og i dårlig stand, med undtagelse af de busser der kører under navnet "Rikkis Taxi".
Især for turisterne er der "Cape Town Explorer", hvilket er en bus der afgår mellem 10:00 og 15:00 fra Turistbureauet, og besøger alle hovedattraktionerne. Du kan stå af ved alle attraktionerne og tage en senere bus til den næste attraktion. Officielle taxaer (med taxameter) er fremragende og troværdige, men de er dog forholdsvist dyre. Du kan kun bestille dem over telefonen.
For destinationer udenfor Kapstaden er der adskillige selskaber, der tilbyder hurtige busservicer. Nogle af de bedre selskaber er Greyhound Cityliner, Translux Intercity og Mainliner Intercape.

Trafik og parkering

Kapstaden er en bilvenlig by med forholdsvist få trafikpropper. Ligesom i andre større sydafrikanske byer skal du være opmærksom på "biltyve". Selvom medierne sommetider har det med at overdrive risikoen eksisterer den uden tvivl. Som en foranstaltning bør du altid holde dine vinduer lukkede og døre låste. Biltyve går normalt efter biler, der opholder sig steder hvor de skal stoppe: i nærheden af trafiklys og foran indgange til parkeringshuse.

Der er mange indendørs parkeringshuse i Kapstadens centrum. Centrum er ikke særlig stort, så det er let at udforske til fods. Af sikkerhedsmæssige grunde er det ikke tilrådeligt at parkere din bil i gaden. Det kan også være svært at finde et sted at parkere. Hvis du beslutter dig for at parkere i gaden bør du aldrig efterlade din bil uden opsyn. Der er mange registrerede "bilvagter".

Hoteller

Der er mange hoteller i Kapstaden, helt fra meget enkle gæsthuse til luksuriøse hoteller og badesteder. Kapstaden er et økonomisk, administrativt og turistisk centrum, hvilket betyder at mange hotelværelser skal bookes på forhånd.

Eksterne kilder

For mere information om Kapstaden anbefaler vi Google og de efterfølgende kilder: 

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Bidvest Car Rental
 • Bobo Campers
 • Britz Motorhomes
 • Budget
 • Bushlore Africa
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • First Car
 • Hertz
 • KEA Campers
 • Maui Motorhomes
 • National Car Rental

Biludlejningssteder i Kapstaden

EasyTerra Biludlejning Kapstaden sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Sydafrika, men i en anden by end Kapstaden, klik venligst igennem til Biludlejning Sydafrika side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Sydafrika du ønsker at leje en bil.