Billeje Prestwick Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Prestwick Lufthavn for dig.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Prestwick Lufthavn.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Prestwick Lufthavn

 1. Hjem
 2. Biludlejning Storbritannien
 3. Biludlejning Skotland
 4. Biludlejning Prestwick
 5. Prestwick Airport
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Lokal information om Prestwick Lufthavn

Glasgow Prestwick Lufthavn i en nøddeskal

Prestwick Lufthavn ligger 46 kilometer mod sydøst for Glasgow. Lufthavnen er udelukkende benyttet af charter- og lavprisflyselskaber. Der er planer om at udvide lufthavnen. Denne lufthavn var, hvor Elvis Presley først satte foden på britisk jord. 

Ved siden af terminalbygningen er der en togstation, hvor et tog afgår for Glasgow hver en halv time. Du får 50 % rabat, hvis du viser din flybillet. Glasgow er klart vist fra motorveje og der er også busforbindelser. På lufthavnen selv er der ingen hoteller, men der er nogle i det omkringliggende område.

Der er fire butikker samt et par (mellemmåltid) barer og cafeer. Lufthavnen er der mødefaciliteter til leje for 60-200 mennesker. Lufthavnen er blevet ændret for at tage hensyn til handicappede. Der er også en bank og en vekslingskontor i ankomsthallen. Der er hæveautomater i hele den røgfrie terminalbygning. Der er internetcafeer, trådløst Internet og en førstehjælpsstation, som du kan ringe til gennem den generelle oplysningsskranke.

I luftfartsindustrien er Glasgow Prestwick Lufthavn vist med forkortelserne PIK (IATA lufthavnskode) og EGPL (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside Glasgow Prestwick Lufthavn.