Billeje Prestwick Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber pĂĄ Prestwick Lufthavn for dig.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, sĂĄ giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Prestwick Lufthavn

 1. Hjem
 2. Biludlejning Storbritannien
 3. Biludlejning Skotland
 4. Biludlejning Prestwick
 5. Prestwick Airport
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Lokal information om Prestwick Lufthavn

Glasgow Prestwick Lufthavn i en nøddeskal

Prestwick Lufthavn ligger 46 kilometer mod sydøst for Glasgow. Lufthavnen er udelukkende benyttet af charter- og lavprisflyselskaber. Der er planer om at udvide lufthavnen. Denne lufthavn var, hvor Elvis Presley først satte foden på britisk jord. 

Ved siden af terminalbygningen er der en togstation, hvor et tog afgår for Glasgow hver en halv time. Du får 50 % rabat, hvis du viser din flybillet. Glasgow er klart vist fra motorveje og der er også busforbindelser. På lufthavnen selv er der ingen hoteller, men der er nogle i det omkringliggende område.

Der er fire butikker samt et par (mellemmåltid) barer og cafeer. Lufthavnen er der mødefaciliteter til leje for 60-200 mennesker. Lufthavnen er blevet ændret for at tage hensyn til handicappede. Der er også en bank og en vekslingskontor i ankomsthallen. Der er hæveautomater i hele den røgfrie terminalbygning. Der er internetcafeer, trådløst Internet og en førstehjælpsstation, som du kan ringe til gennem den generelle oplysningsskranke.

I luftfartsindustrien er Glasgow Prestwick Lufthavn vist med forkortelserne PIK (IATA lufthavnskode) og EGPL (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside Glasgow Prestwick Lufthavn.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Enterprise
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental