Billeje Exeter

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Exeter.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Exeter.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Exeter

  1. Hjem
  2. Biludlejning Storbritannien
  3. Biludlejning England
  4. Exeter
EasyTerra Biludlejning Exeter er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Exeter

Indledning 

Nogle år efter den romerske invasion af England besluttede romerne at bygge en fæstning i nærheden af en passage ved River Exe. Dele af disse befæstede mure findes endnu. Exeter er et fremragende udgangspunkt for ture gennem det barske landskab i Devon amtet.

Befolkning 

Byen har omkring 120.000 indbyggere.

Beliggenhed 

Exeter ligger i det sydvestlige England i Devon amtet. Det gamle centrum blev bygget på den østlige bred af floden Exe, der forvandler sig til et floddelta længere sydpå. 

Økonomi

Som den administrative hovedstad i Devon amtet er regeringen en af byens vigtigste arbejdsgivere. Byen huser også University of Exeter og et af de mest fremtrædende meteorologiske institutter i verden: The Met Office. Turisme spiller også en vigtig rolle, men kun 7 % af den erhvervsaktive befolkning, sammenlignet med 13 % i hele Devon, er beskæftiget inden for turisme. Flyselskabet Flybe er også en vigtig arbejdsgiver i Exeter.

Lufthavne

Exeter International Lufthavn ligger lige øst for byen. Det er nemt tilgængeligt med udlejningsbil: fra byens centrum tager du først Frog Street og derefter tager du B3183 til lufthavnen. 

Offentlig transport

Exeters centrale busstation ligger i High Street, en gågade undtagen for busser og cykler. Stagecoach South West står for driften af de fleste busser; Dartline står for driften af nogle af linjerne. Der er også busforbindelser til steder i det sydvestlige England samt til destinationer længere ude som Heathrow Lufthavn og den britiske hovedstad London.

Trafik og parkering

At finde rundt i Exeter er ikke svært og at finde en ledig parkeringsplads er heller ikke et problem. Der er adskillige parkeringspladser i og omkring byens centrum. Der er også særlige P+R anlæg i udkanten af byen, hvor du kan parkere din udlejningsbil og tage til byens centrum med særlige Park + Ride busser. Disse parkeringspladser er angivet med farver: Rød (Honiton Road), Grøn (Matford) og Blå (Sowton).

Hoteller

Exeter har ingen mangel på overnatningsmuligheder, lige fra almindelige gæstehuse til luksuriøse hoteller og alt imellem. Uden for byen finder du mange typiske britiske sommerhuse. Disse er ofte århundreder gamle, hvilket giver en attraktiv stemning.

Eksterne kilder

For mere information om Exeter, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Exeter

EasyTerra Biludlejning Exeter sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Storbritannien, men i en anden by end Exeter, klik venligst igennem til Biludlejning Storbritannien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Storbritannien du ønsker at leje en bil.