Billeje Girona Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Girona Lufthavn for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Girona Lufthavn

  1. Hjem
  2. Biludlejning Spanien
  3. Biludlejning Girona
  4. Girona Lufthavn

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 7.7 af 10 Antal kundebedømmelser: 3
Ramon Barten Europcar Girona Lufthavn
“Altid den bedste pris og gode biler.”

“Jeg har lejet en bil gennem EasyTerra omkring 5 gange nu, og altid gik det godt. Jeg havde aldrig nogen problemer eller manglende klarhed i lufthavnene; bilen var altid klar. Det er rart, at du kan købe en fradragsberettigede dækning, så du ikke udsætter dig for ekstra omkostninger i tilfælde af skader, etc. Derfor anbefaler jeg dem!”

04-08-2015 08:01

Lokal information om Girona Lufthavn

Girona-Costa Brava Lufthavn

Girona-Costa Brava ligger i det nordøstlige Spanien, 12 kilometre uden for byen Girona. Det er en vigtig lufthavn for turister, der tager til Costa Brava eller til Barcelona og det er også porten til Pyrenæerne nord for Girona. Det er især ankomsten af det irske lavprisselskab Ryanair i 2003, at Gerona er blevet mere vigtigt. Ryanair bruger Gerona som samlingspunkt for forbindelser over hele Europa. For at øge kapaciteten er landingsbanen blevet forlænget og taxa baner til fly er ved at blive forbedret. Det anslås, at lufthavnen vil ekspederer 4 millioner passagerer om året inden 2010.

Girona (Girona på catalansk) Lufthavn har ingen togforbindelse, men det kan nås med bus, bil eller taxa. I lufthavnen selv er der et hotel, men i de omkringliggende områder er der flere hoteller.

I lufthavnen er der en stor toldfri butik og et par små butikker. Der er tre restauranter. Der er ingen særskilte faciliteter for handicappede, og der findes heller ikke en førstehjælpsstation. Der er dog en hæveautomat og en penge vekslingsautomat i ankomstterminalen.

I luftfartsindustrien er Girona Lufthavn vist med forkortelserne GRO (IATA lufthavnskode) og LEGE (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside for Girona Lufthavn

Andre udlejningssteder i Girona

Ud over Girona Lufthavn i Girona, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Girona:

Togstationer