Billeje Tanger

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Tanger.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Tanger

 1. Hjem
 2. Biludlejning Marokko
 3. Biludlejning Tanger
EasyTerra Biludlejning Tanger er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Tanger

Biludlejning Tanger
Biludlejning Tanger

Indledning 

Selvom de 'vilde dage' i Tanger er for længst væk, er det stadig en fascinerende marokkansk by. Det er en interessant blanding af Morokko, Frankrig og Spanien, med en meget hyggelig lille plads i den gamle medina, og smukke strande tæt på byen. Mellem 1923 og 1956 lå byen på en 'international zone', der blev regeret af Frankrig, Spanien og Storbritannien. Denne internationale 'gratis' status havde en stor attraktion for eventyrere, kunstnere, excentrikere, spioner og lyssky forretningsmænd. 

Befolkning

Officielt har byen 700.000 indbyggere, men mange mennesker fra landet, der bor i slumkvarterer omkring byen, blev ikke taget højde for i de officielle tal.

Beliggenhed 

Tanger ligger i den nordligste del af Marokko, på Gibraltarstrædet, det smalle stræde mellem Atlanterhavet og Middelhavet.

Økonomi

Tanger er det næstvigtigste industrielle centrum i Marokko, efter Casablanca. Blandt andet bliver tekstiler, maskiner og kemiskprodukter produceret. Selskaberne er delvis beliggende på frihandelszoner. I 2007 blev den nye Tanger-Med porten åbnet, fyrre kilometer øst for Tanger. Det er den største havn på Middelhavet. Havnen i sig selv spiller en vigtig rolle i forbindelse med passagertransport: færger til og fra Spanien sejler mere end en million rejsende om året. Turisme har stor betydning for byen. I de sidste par år er der mange feriecentre der blev bygget på strandene i nærheden af Tanger.

Lufthavne 

Tangers lufthavn ligger tolv kilometer sydvest for byen, lige ved Atlanterhavskysten. Tanger-Boukhalef Lufthavn er let tilgængelig med udlejningsbil. Fra byens centrum følger du Avenue Moulay Ismail (N1), der fører direkte til lufthavnen. Ruten til lufthavnen er tydeligt skiltet.

Offentlig transport

Der er busser i Tanger, men som i andre marokkanske byer, foretrækker mange indbyggere de såkaldte petit taxaer. De fleste af disse taxaer har taxametre, men sørg for, at chaufføren faktisk tænder for den. I taxaer uden et taxameter er du nødt til at forhandle prisen. Opnå en aftale inden du stiger ind!

Trafik og parkering

Der er nemt at udforske Tanger med en udlejningsbil. Skiltning er rimeligt klart, og uden for myldretiden, er det ikke alt for travlt i byen. Fra byens centrum er der to hovedveje: Boulevard Mohamed V, der løber fra medinaen til Ville Nouvelle, og Boulevard Mohamed VI, der løber fra havnen til Malabata. I byens centrum og på nogle gader i Ville Nouvelle er du nødt til at betale for at parkere på gaden. Der er nogle parkeringshuse, hvor du trygt kan parkere din udlejningsbil.

Hoteller

Tanger har et stort udbud af værelser. I og omkring medinaen er der fuld med billige vandrehjem og gæstehuse, og på Ville Nouvelle finder du mellemklassehoteller og mere luksuriøse hoteller. I de sidste par år er der mange turistområder også blevet bygget ved siden af byens strande. Hvis du ønsker at besøge Tanger i sommermånederne, anbefaler vi at du bestiller dit hotelværelse i god tid.

Eksterne kilder

For mere information om Tanger, anbefaler vi Google eller de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • AIR CAR
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Europcar
 • Hertz
 • InterRent
 • Location Auto
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Biludlejningssteder i Tanger

EasyTerra Biludlejning Tanger sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Marokko, men i en anden by end Tanger, klik venligst igennem til Biludlejning Marokko side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Marokko du ønsker at leje en bil.