Billeje Tanger

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Tanger.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Tanger.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Tanger

  1. Hjem
  2. Biludlejning Marokko
  3. Tanger
EasyTerra Biludlejning Tanger er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Tanger

Biludlejning Tanger
Biludlejning Tanger

Indledning 

Selvom de 'vilde dage' i Tanger er for længst væk, er det stadig en fascinerende marokkansk by. Det er en interessant blanding af Morokko, Frankrig og Spanien, med en meget hyggelig lille plads i den gamle medina, og smukke strande tæt på byen. Mellem 1923 og 1956 lå byen på en 'international zone', der blev regeret af Frankrig, Spanien og Storbritannien. Denne internationale 'gratis' status havde en stor attraktion for eventyrere, kunstnere, excentrikere, spioner og lyssky forretningsmænd. 

Befolkning

Officielt har byen 700.000 indbyggere, men mange mennesker fra landet, der bor i slumkvarterer omkring byen, blev ikke taget højde for i de officielle tal.

Beliggenhed 

Tanger ligger i den nordligste del af Marokko, på Gibraltarstrædet, det smalle stræde mellem Atlanterhavet og Middelhavet.

Økonomi

Tanger er det næstvigtigste industrielle centrum i Marokko, efter Casablanca. Blandt andet bliver tekstiler, maskiner og kemiskprodukter produceret. Selskaberne er delvis beliggende på frihandelszoner. I 2007 blev den nye Tanger-Med porten åbnet, fyrre kilometer øst for Tanger. Det er den største havn på Middelhavet. Havnen i sig selv spiller en vigtig rolle i forbindelse med passagertransport: færger til og fra Spanien sejler mere end en million rejsende om året. Turisme har stor betydning for byen. I de sidste par år er der mange feriecentre der blev bygget på strandene i nærheden af Tanger.

Lufthavne 

Tangers lufthavn ligger tolv kilometer sydvest for byen, lige ved Atlanterhavskysten. Tanger-Boukhalef Lufthavn er let tilgængelig med udlejningsbil. Fra byens centrum følger du Avenue Moulay Ismail (N1), der fører direkte til lufthavnen. Ruten til lufthavnen er tydeligt skiltet.

Offentlig transport

Der er busser i Tanger, men som i andre marokkanske byer, foretrækker mange indbyggere de såkaldte petit taxaer. De fleste af disse taxaer har taxametre, men sørg for, at chaufføren faktisk tænder for den. I taxaer uden et taxameter er du nødt til at forhandle prisen. Opnå en aftale inden du stiger ind!

Trafik og parkering

Der er nemt at udforske Tanger med en udlejningsbil. Skiltning er rimeligt klart, og uden for myldretiden, er det ikke alt for travlt i byen. Fra byens centrum er der to hovedveje: Boulevard Mohamed V, der løber fra medinaen til Ville Nouvelle, og Boulevard Mohamed VI, der løber fra havnen til Malabata. I byens centrum og på nogle gader i Ville Nouvelle er du nødt til at betale for at parkere på gaden. Der er nogle parkeringshuse, hvor du trygt kan parkere din udlejningsbil.

Hoteller

Tanger har et stort udbud af værelser. I og omkring medinaen er der fuld med billige vandrehjem og gæstehuse, og på Ville Nouvelle finder du mellemklassehoteller og mere luksuriøse hoteller. I de sidste par år er der mange turistområder også blevet bygget ved siden af byens strande. Hvis du ønsker at besøge Tanger i sommermånederne, anbefaler vi at du bestiller dit hotelværelse i god tid.

Eksterne kilder

For mere information om Tanger, anbefaler vi Google eller de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Tanger

EasyTerra Biludlejning Tanger sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Marokko, men i en anden by end Tanger, klik venligst igennem til Biludlejning Marokko side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Marokko du ønsker at leje en bil.