Billeje Barcelona Sants Togstation

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Barcelona Sants Togstation for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reserverer gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Steder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Barcelona Sants Togstation

  1. Hjem
  2. Biludlejning Spanien
  3. Biludlejning Barcelona
  4. Barcelona Sants Togstation

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Lokal information om Barcelona Sants Togstation

Generel information

Barcelona Sants (Sants Estació) er den vigtigste station i Barcelona, Spanien. Det er opkaldt efter Sants, nabolaget hvor stationen er beliggende, nordvest for byens centrum. Stationen er et knudepunkt for nationale tog, højhastighedstog, internationale og lokale tog. Der er en direkte togforbindelse mellem Sants og lufthavnen.

Transport

Fra togstationen kan du nemt udforske Barcelona med metro. Barcelona Sants ligger på den grønne (L3) og den (L5) metrolinjer. Du kan også nemt køre med taxa eller bus. Busstationen er forbundet med togstationen. En ideel måde at udforske byen og dens omgivelser, beundre den storslåede arkitektur og nyde de gode tapasbarer. Begge dele er beliggende direkte overfor stationen. Eller foretrækker du at køre selv? Der er mange muligheder for at udleje en bil i Barcelona. På stationen finder du biludlejningsselskaber Avis, Europcar og National.

Servicer

Togstationen er meget rummelig og byder på masser af muligheder for at bruge din tid. Der er for eksempel en skranke med turistinformation, en politistation, pengeautomater, telefonbokse og gratis trådløst internet. Handicappede vil finde alle de nødvendige faciliteter.

Restauranter

Der er mange steder at spise eller drikke noget. Har du lyst til fastfood? Der ligger en McDonald's bagved stationen. Stationens største restaurant er Café Ars; du vil genkende det straks på grund af dens sommerfugl logo. Du kan også tage til Caffe di Fiore, som er en kaffebar; der er to butikker fra Cafe de l'Estacio, hvor du for eksempel kan sidde ned for at spise en sandwich eller en pizza eller tage ud af huset.  

Butikker

Barcelona Sants har et stort udvalg af butikker, herunder en Movistar telefonbutik, et apotek, butikker, der sælger magasiner, en blomsterbutik og en FC Barcelona butik. Du kan overnatte på Hotel Sants, som er beliggende på stationens øverste etager. Det er et luksuriøst og billigt hotel.

Nyttige links

Andre udlejningssteder i Barcelona

Ud over Barcelona Sants Togstation i Barcelona, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Barcelona: