Billeje Beograd

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Beograd.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Beograd.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Beograd

  1. Hjem
  2. Biludlejning Serbien
  3. Beograd
EasyTerra Biludlejning Beograd er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Beograd

Biludlejning Beograd
Biludlejning Beograd

Indledning

Beograd er hovedstaden i Serbien, og den har en rig, men også tragisk historie. Ikke mindre end fem gange blev byen bombet i det tyvende århundrede. Selv om der stadig er synlige spor her og der, har byen puttet tragedien bag sig og indbyggerne ser frem med optimisme. Beograd (som betyder 'Hvidby') har imponerende ortodokse kirker og andre historiske bygninger (for eksempel Nationalmuseet og National Teatret), med der er også grimme bygninger fra den kommunistiske tid. Ved solnedgang bliver det overfyldt i nærheden af den mægtige Kalemegdan fæstning. Beograds natteliv er absolut livligt, med flydende restauranter på floderne Sava og Danube, og mange barer og natklubber, som er åbne indtil solopgang.

Befolkning

Byen har 1.6 millioner indbyggere. 

Beliggenhed

Beograd ligger på det sted, hvor floden Sava løber ud i Donau. Byens centrum er kuperet, hvor det højeste punkt er Torlak bakken (303 meter). Syd for byen er der højere bjerge, for eksempel Avala (511 meter) og Kosmaj (628 meter).

Økonomi

Beograd har været igennem en økonomisk vanskelig tid efter Jugoslaviens sammenbrud og de efterfølgende krige og handelsembargo. Byen er ved at genrejse sig og Financial Times har proklameret Beograd City of the Future. Desuden har internationale selskaber, som f.eks. Asus, Intel, Motorola, Microsoft, Carlsberg, Unilever og Procter & Gamble filialer her.

Lufthavne

Beograd Lufthavn ligger 18 kilometer fra centrum. Lufthavnen ligger direkte på motorvejen E70 (Beograd – Zagreb) og derfor er let tilgængelig med udlejningsbil. De lokale plejer at kalde Nikola Tesla Lufthavn, Surčin Lufthavn, efter dens beliggenhed.

Offentlig transport

Beograd har gode offentlige transport, der består af busser, sporvogne og trolleybusser. Busserne er moderne, men sporvogne er næsten antikke. Sporvogn 2 kører rundt om byens centrum. Desuden er det kun om weekenderne, at der er en særlig busservice (400) til toppen af bjerget Avala. Undgå den offentlige transport i myldretiden, når busser og sporvogne er overfyldte.

Trafik og parkering

Bortset fra myldretiden, er det let at udforske den serbiske hovedstad med en udlejningsbil. Bemærk venligst de gule markerede vognbaner: Disse er kun for offentlig transport. Sommetider, og for en del af dagen (myldretiden), er dette angivet på skilte.

Der er betalt parkering i bymidten, men for begrænset tidsrum. En rød linje betyder, at du kan parkere i op til en time, en orange linje to timer og en grøn linje tre timer. Du kan betale på et parkometer, en kiosk eller med din mobiltelefon.

Endvidere er der flere parkeringshuse (for eksempel under det gamle slot) og parkeringspladser i centrum, hvor du kan parkere din udlejningsbil.

Hoteller

For nylig har mange hoteller åbnet i Beograd. Der er et rigeligt udvalg, varierende fra simple pensionater til femstjernede hoteller. Der er også mange lejligheder til leje. Beograd er ikke et populært turistmål (endnu) og du vil ikke have nogen problemer med at finde passende indkvartering.

Eksterne kilder

For mere information anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Beograd

EasyTerra Biludlejning Beograd sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Serbien, men i en anden by end Beograd, klik venligst igennem til Biludlejning Serbien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Serbien du ønsker at leje en bil.