• Kundebedømmelser
 • 6.7 / 10 Antal anmeldelser: 239
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76

Billeje Beograd

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Beograd.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Beograd

EasyTerra Biludlejning Beograd er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Beograd

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Beograd

Biludlejningstilbud i Beograd

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Beograd
 • For eksempel: Hyundai i20
  Mini klasse
  For eksempel: Hyundai i20
 • Populær klasse
  For eksempel: Ford Fiesta
  Økonomi klasse
  For eksempel: Ford Fiesta
 • For eksempel: Ford Focus
  Kompakt klasse
  For eksempel: Ford Focus
 • For eksempel: Skoda Octavia
  Mellemklasse klasse
  For eksempel: Skoda Octavia
 • For eksempel: Opel Insignia
  Standard klasse
  For eksempel: Opel Insignia
 • For eksempel: Mercedes-Benz C-Class
  Familiebil klasse
  For eksempel: Mercedes-Benz C-Class
 • For eksempel: Mercedes C Class
  Luksus klasse
  For eksempel: Mercedes C Class
 • For eksempel: Renault Clio Grandtour
  Stationcar klasse
  For eksempel: Renault Clio Grandtour

Biludlejningsfirmaer i Beograd

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Beograd. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.
 • Carwiz rent a car
  8.3 (307)
  Fra / dag
 • Sixt
  8 (2451)
  Fra / dag
 • GLOBAL Rent-a-Car
  7.6 (456)
  Fra / dag
 • Avis
  7.1 (4856)
  Fra / dag
De viste priser er dagspriser baseret på en lejeperiode på mindst 7 dage. Skatter og yderligere omkostninger for ekstraudstyr kan forekomme. Klik venligst her for nærmere information om disse omkostninger.

Seneste anmeldelser

6.7 / 10 Antal anmeldelser: 239

Hvornår vil du reservere en lejebil i Beograd?

Gennemsnitlig dagspris pr. måned

Biludlejere i og omkring Beograd

Hvis du søger efter en lejebil i Serbien, men i en anden by end Beograd, klik venligst igennem til Biludlejning Serbien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Serbien du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Beograd

EasyTerra Biludlejning Beograd sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Antifašističke borbe 38

Information om Beograd

Indledning

Beograd er hovedstaden i Serbien, og den har en rig, men også tragisk historie. Ikke mindre end fem gange blev byen bombet i det tyvende århundrede. Selv om der stadig er synlige spor her og der, har byen puttet tragedien bag sig og indbyggerne ser frem med optimisme. Beograd (som betyder 'Hvidby') har imponerende ortodokse kirker og andre historiske bygninger (for eksempel Nationalmuseet og National Teatret), med der er også grimme bygninger fra den kommunistiske tid. Ved solnedgang bliver det overfyldt i nærheden af den mægtige Kalemegdan fæstning. Beograds natteliv er absolut livligt, med flydende restauranter på floderne Sava og Danube, og mange barer og natklubber, som er åbne indtil solopgang.

Befolkning

Byen har 1.6 millioner indbyggere. 

Beliggenhed

Beograd ligger på det sted, hvor floden Sava løber ud i Donau. Byens centrum er kuperet, hvor det højeste punkt er Torlak bakken (303 meter). Syd for byen er der højere bjerge, for eksempel Avala (511 meter) og Kosmaj (628 meter).

Økonomi

Beograd har været igennem en økonomisk vanskelig tid efter Jugoslaviens sammenbrud og de efterfølgende krige og handelsembargo. Byen er ved at genrejse sig og Financial Times har proklameret Beograd City of the Future. Desuden har internationale selskaber, som f.eks. Asus, Intel, Motorola, Microsoft, Carlsberg, Unilever og Procter & Gamble filialer her.

Lufthavne

Beograd Lufthavn ligger 18 kilometer fra centrum. Lufthavnen ligger direkte på motorvejen E70 (Beograd – Zagreb) og derfor er let tilgængelig med udlejningsbil. De lokale plejer at kalde Nikola Tesla Lufthavn, Surčin Lufthavn, efter dens beliggenhed.

Offentlig transport

Beograd har gode offentlige transport, der består af busser, sporvogne og trolleybusser. Busserne er moderne, men sporvogne er næsten antikke. Sporvogn 2 kører rundt om byens centrum. Desuden er det kun om weekenderne, at der er en særlig busservice (400) til toppen af bjerget Avala. Undgå den offentlige transport i myldretiden, når busser og sporvogne er overfyldte.

Trafik og parkering

Bortset fra myldretiden, er det let at udforske den serbiske hovedstad med en udlejningsbil. Bemærk venligst de gule markerede vognbaner: Disse er kun for offentlig transport. Sommetider, og for en del af dagen (myldretiden), er dette angivet på skilte.

Der er betalt parkering i bymidten, men for begrænset tidsrum. En rød linje betyder, at du kan parkere i op til en time, en orange linje to timer og en grøn linje tre timer. Du kan betale på et parkometer, en kiosk eller med din mobiltelefon.

Endvidere er der flere parkeringshuse (for eksempel under det gamle slot) og parkeringspladser i centrum, hvor du kan parkere din udlejningsbil.

Hoteller

For nylig har mange hoteller åbnet i Beograd. Der er et rigeligt udvalg, varierende fra simple pensionater til femstjernede hoteller. Der er også mange lejligheder til leje. Beograd er ikke et populært turistmål (endnu) og du vil ikke have nogen problemer med at finde passende indkvartering.

Eksterne kilder

For mere information anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Serbian dinar
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  100 km/h
 • Sprog
  Serbian
 • Populær bilklasse
  economy
 • Populære udlejningsfirmaer
  Avis

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.
Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Carwiz rent a car
 • Sixt
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Avis
 1. Hjem
 2. Biludlejning Serbien
 3. Biludlejning Beograd