Billeje Basel

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Basel.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Op til 30% rabat hos et bredt udvalg af leverandører. Dette tilbud gælder indtil 2. marts - book nu og spar.
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Basel

 1. Hjem
 2. Biludlejning Schweiz
 3. Biludlejning Basel
EasyTerra Biludlejning Basel er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 9.2 / 10
Antal anmeldelser i Basel: 7
Nicoverken Bv
“God kvalitet/prisforhold”

“God organisation, men hold godt øje med de virksomheder de arbejder med. Deres betingelser kan være forskellige, især når det kommer til brændstof.”

11-03-2015 08:29

Information om Basel

Biludlejning Basel
Biludlejning Basel

Indledning

Basel ligger i den nordlige del af Schweiz og er en meget hyggelig by for at tilbringe et par dage. Det har et ganske særligt historiske centrum fuld af stemning, herunder den romanske Katedral og Rådhuset med renæssancestilen. Der er også meget interessante museer og byens karneval er meget speciel og livsglad.

Befolkning

Byen selv har næsten 170.000 indbyggere, hele Basel byområdet er dog langt større med 730.000 indbyggere.

Beliggenhed

Basel er placeret på Rhinen på det sted, hvor Schweiz, Tyskland og Frankrig mødes. Det er porten til Jurabjergene i den sydlige del af byen. Mod nord af Basel ligger den tyske sort skov og den franske Alsace til nordvest.  

Økonomi

Den schweiziske kemisk og farmaceutiske industri er hovedsagelig koncentreret i og omkring Basel. Store selskaber som Novartis og Hoffmann-La Roche har deres hovedkvarterer i denne by.

Desuden har den finansielle sektor spillet en vigtig rolle, ligesom resten af Schweiz. Banken for International Settlements ligger i Basel.

Dokhavnen er også vigtigt, store skibe kan navigere fra Rotterdam til Basel, men længere oppe på Rhinen, indlandssejlads kan kun udføres af mindre skibe. 

Byen er vært for flere store årlige udstillinger såsom BaselWorld og ArtBasel.

Lufthavne

Lufthavnen i Basel er unik, den er beliggende på fransk område og er den eneste lufthavn på jorden, der i fællesskab er drevet af to lande. Den internationale EuroLufthavn Basel-Mulhouse-Freiburg ligger cirka 8 kilometer til nordvest for Basel, langs A35 motorvejen.

Offentlig transport

Der er sporvogne og busser i Basel. Det offentlige transportnetværk er meget effektiv, sporvogne og busser kører til tiden, er usædvanlige rene og billetterne er billige. Billetter kan kun købes på billetautomaterne på alle (sporvogne/bus) stoppesteder.

Endvidere er der busforbindelser til byer i Frankrig og Tyskland, herunder til Mulhouse og Freiburg.

Basel har også et højhastighedstog (TGV), der forbinder med Paris gennem Strasbourg.

Trafik og parkering

Der er en ringvej omkring byen, men at køre rundt i det historiske centrum kan være forvirrende for besøgende. Desuden er det vanskeligt at finde en af de dyreste parkeringspladser på gaderne i den gamle del af byen. Det er bedst at parkere din bil i en af de 13 parkeringsgarager (samlet kapacitet: 6.000 parkeringspladser) omkring centrum. Der er et dynamisk guide system, der vil føre dig til en parkeringsgarage med ledige pladser. Parkeringsgaragerne er betydeligt billigere end parkering på gaden.

Hoteller

Basel har et stort udvalg af hoteller til at tilbyde i hvert prisklasse. Selv i sammenligning med andre vesteuropæiske lande er priserne ret høje. Du er nødt til at tage hensyn til, at i løbet af udstillinger og det årlige karneval er alle hoteller optaget. Det er tilrådeligt at booke dit hotelværelse i god tid.

Eksterne kilder

For mere information om Basel, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Advantage Rent a Car
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Edel & Stark
 • Enterprise
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Hertz
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty
 • Unirent Car Rental

Biludlejningssteder i Basel

EasyTerra Biludlejning Basel sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Steder inde i byen

Hvis du søger efter en lejebil i Schweiz, men i en anden by end Basel, klik venligst igennem til Biludlejning Schweiz side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Schweiz du ønsker at leje en bil.