Biludlejning Basel

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Basel.

Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Basel

  1. Hjem
  2. Biludlejning Schweiz
  3. Basel

EasyTerra Biludlejning Basel er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8 af 10 Antal kundebedømmelser: 1
Nicoverken Bv Avis Basel Lufthavn
“God kvalitet/prisforhold”

“God organisation, men hold godt øje med de virksomheder de arbejder med. Deres betingelser kan være forskellige, især når det kommer til brændstof.”

11-03-2015 08:29

Information om Basel

Biludlejning Basel
Biludlejning Basel

Indledning

Basel ligger i den nordlige del af Schweiz og er en meget hyggelig by for at tilbringe et par dage. Det har et ganske særligt historiske centrum fuld af stemning, herunder den romanske Katedral og Rådhuset med renæssancestilen. Der er også meget interessante museer og byens karneval er meget speciel og livsglad.

Befolkning

Byen selv har næsten 170.000 indbyggere, hele Basel byområdet er dog langt større med 730.000 indbyggere.

Beliggenhed

Basel er placeret på Rhinen på det sted, hvor Schweiz, Tyskland og Frankrig mødes. Det er porten til Jurabjergene i den sydlige del af byen. Mod nord af Basel ligger den tyske sort skov og den franske Alsace til nordvest.  

Økonomi

Den schweiziske kemisk og farmaceutiske industri er hovedsagelig koncentreret i og omkring Basel. Store selskaber som Novartis og Hoffmann-La Roche har deres hovedkvarterer i denne by.

Desuden har den finansielle sektor spillet en vigtig rolle, ligesom resten af Schweiz. Banken for International Settlements ligger i Basel.

Dokhavnen er også vigtigt, store skibe kan navigere fra Rotterdam til Basel, men længere oppe på Rhinen, indlandssejlads kan kun udføres af mindre skibe. 

Byen er vært for flere store årlige udstillinger såsom BaselWorld og ArtBasel.

Lufthavne

Lufthavnen i Basel er unik, den er beliggende på fransk område og er den eneste lufthavn på jorden, der i fællesskab er drevet af to lande. Den internationale EuroLufthavn Basel-Mulhouse-Freiburg ligger cirka 8 kilometer til nordvest for Basel, langs A35 motorvejen.

Offentlig transport

Der er sporvogne og busser i Basel. Det offentlige transportnetværk er meget effektiv, sporvogne og busser kører til tiden, er usædvanlige rene og billetterne er billige. Billetter kan kun købes på billetautomaterne på alle (sporvogne/bus) stoppesteder.

Endvidere er der busforbindelser til byer i Frankrig og Tyskland, herunder til Mulhouse og Freiburg.

Basel har også et højhastighedstog (TGV), der forbinder med Paris gennem Strasbourg.

Trafik og parkering

Der er en ringvej omkring byen, men at køre rundt i det historiske centrum kan være forvirrende for besøgende. Desuden er det vanskeligt at finde en af de dyreste parkeringspladser på gaderne i den gamle del af byen. Det er bedst at parkere din bil i en af de 13 parkeringsgarager (samlet kapacitet: 6.000 parkeringspladser) omkring centrum. Der er et dynamisk guide system, der vil føre dig til en parkeringsgarage med ledige pladser. Parkeringsgaragerne er betydeligt billigere end parkering på gaden.

Hoteller

Basel har et stort udvalg af hoteller til at tilbyde i hvert prisklasse. Selv i sammenligning med andre vesteuropæiske lande er priserne ret høje. Du er nødt til at tage hensyn til, at i løbet af udstillinger og det årlige karneval er alle hoteller optaget. Det er tilrådeligt at booke dit hotelværelse i god tid.

Eksterne kilder

For mere information om Basel, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Basel

EasyTerra Biludlejning Basel sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Schweiz, men i en anden by end Basel, klik venligst igennem til Biludlejning Schweiz side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Schweiz du ønsker at leje en bil.