• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Strasbourg

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Strasbourg.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Strasbourg

EasyTerra Biludlejning Strasbourg er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Strasbourg

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Strasbourg

Biludlejningstilbud i Strasbourg

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Strasbourg

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Firehjulstrækker
Elbil

Biludlejningsfirmaer i Strasbourg

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Strasbourg. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Alamo

  8.3 (7825)
  Fra kr 279 / dag
 • Rent a car

  8.2 (23)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Sixt

  8.1 (2875)
  Fra kr 252 / dag
 • Europcar

  8.1 (7232)
  Fra kr 305 / dag
 • Carwiz rent a car

  8 (396)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Avis

  8 (5293)
  Fra kr 225 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3789)
  Fra kr 400 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.9 (2949)
  Fra kr 230 / dag
 • Thrifty

  7.8 (4785)
  Fra kr 392 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Enterprise

  7.7 (1693)
  Fra kr 282 / dag
 • Budget

  7.6 (8923)
  Fra kr 351 / dag
 • Hertz

  7.5 (6099)
  Fra kr 353 / dag
 • National Car Rental

  7.5 (380)
  Fra kr 327 / dag

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 248 bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Strasbourg?

Strasbourg - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Strasbourg) er Februar den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Strasbourg - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Strasbourg) er Februar den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Juli er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Strasbourg), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Strasbourg - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Strasbourg), er Februar den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. Juli er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Strasbourg - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Strasbourg) er Februar den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Strasbourg - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Strasbourg) er Februar den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Juli er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Strasbourg - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Strasbourg) er Januar den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. December er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Strasbourg - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Strasbourg) er Januar den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. December er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Strasbourg - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Strasbourg) er Februar den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. December er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Strasbourg - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Strasbourg) er Februar den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Strasbourg - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Strasbourg) er Februar den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Strasbourg - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Strasbourg) er April den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Strasbourg - Hvornår er det billigst at leje en sportsbil?

På denne destination (Strasbourg) er September den billigste måned at leje en sportsvogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en sportsvogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Strasbourg - Hvornår er det billigst at leje en sedan?

På denne destination (Strasbourg) er Oktober den billigste måned at leje en sedan. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. December er den mest populære måned at leje en sedan på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Strasbourg - Hvornår er det billigst at leje en varevogn?

På denne destination (Strasbourg) er August den billigste måned at leje en varevogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. December er den mest populære måned at leje en varevogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejere i og omkring Strasbourg

Hvis du søger efter en lejebil i Frankrig, men i en anden by end Strasbourg, klik venligst igennem til Biludlejning Frankrig side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Frankrig du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Strasbourg

EasyTerra Biludlejning Strasbourg sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

10a Boulevard De Metz

Information om Strasbourg

Indledning

Strasbourg er fantastisk for en storbyferie. Den har et smukt historisk center (Grande Île), som står på UNESCOs verdensarvsliste siden 1988. I centrummet af Strasbourg ligger Notre Dame Katedralen, men glem ikke at besøge Petite France, er malerisk område med bindingsværkshuse. I december er der et stort atmosfærisk julemarked.

Befolkning

Byen har mere end 270.000 indbyggere, men området omkring Strasbourg, er befolkningstallet mere end en halv million mennesker.

Beliggenhed

Strasbourg er beliggende i den nordøstlige del af Frankrig, nær grænsen til Tyskland, på Ill-floden, der løber ud i Rhinen i byen. Alsace har altid været et omstridt område mellem Tyskland og Frankrig. Sidste gang Tyskland annekterede byen var under Anden Verdenskrig.

Økonomi

Mange institutioner i Den Europæiske Union er etableret i Strasbourg. Næsten 9 ud af 10 af arbejdsstyrken har deres beskæftigelse enten i den offentlige administration eller i servicesektoren. Men der er også nogle industrier i Strasbourg: Bilindustrien, medicinalvirksomheder, og to store bryggerier (Fischer og Kronenbourg). 

Lufthavne

Den internationale lufthavn ligger i Entzheim, omkring 20 kilometer sydvest for byen. Med en udlejningsbil kan du nå lufthavnen fra byens centrum på cirka 20 minutter: Følg motorvej A35 og tag Frakørslen 8 (Entzheim Aéroport). Fra centrummet kan du også følge D392, hvor du kan tage et højresving, frakørslen til lufthavnen lige før Entzheim.

Offentlig transport

De fem sporvognslinjer danner kernen af det offentlige transportsystem i Strasbourg. Disse super moderne sporvogne kører meget ofte. Transportselskabet Compagnie des Transports Strasbourgeois (CTS) driver også en omfattende buslinje.

Trafik og parkering

Byens historiske centrum er hovedsagelig bilfri. I resten af byen er det ikke svært at finde rundt. Du kan parkere din udlejningsbil i en af parkeringspladserne eller en af P+R områder i udkanten af byen. Desuden er en udlejningsbil en udmærket form for transport for at udforske omgivelserne i Strasbourg. Det tager en time at køre til den historiske by Colmar.

Hoteller

Der er et stort udvalg af hoteller i Strasbourg, men husk på, at mange EU-institutioner (især Det Europæiske Parlament) behøver hotelværelser til deres repræsentanter og embedsmænd. Priserne er også høje. De enkle vandrehjem er en mulighed for budget rejsende; disse boliger har også mindre problemer med tilstrømningen af medlemmer af Europa-Parlamentet og deres eskorte. Under Julemarkedet i december er mange hoteller også fuldt booket.

Eksterne kilder

For mere information om Strasbourg, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  French
 • Populær bilklasse
  Mini

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo
 • Rent a car
 • Sixt
 • Europcar
 • Carwiz rent a car
 • Avis
 • Dollar Rent a Car
 • Keddy By Europcar
 • Thrifty
 • Your Rent
 • Enterprise
 • Budget
 • Hertz
 • National Car Rental
 1. Hjem
 2. Biludlejning Frankrig
 3. Biludlejning Strasbourg