Billeje Strasbourg

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Strasbourg.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Strasbourg.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Strasbourg

  1. Hjem
  2. Biludlejning Frankrig
  3. Biludlejning Strasbourg
EasyTerra Biludlejning Strasbourg er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Strasbourg

Indledning

Strasbourg er fantastisk for en storbyferie. Den har et smukt historisk center (Grande Île), som står på UNESCOs verdensarvsliste siden 1988. I centrummet af Strasbourg ligger Notre Dame Katedralen, men glem ikke at besøge Petite France, er malerisk område med bindingsværkshuse. I december er der et stort atmosfærisk julemarked.

Befolkning

Byen har mere end 270.000 indbyggere, men området omkring Strasbourg, er befolkningstallet mere end en halv million mennesker.

Beliggenhed

Strasbourg er beliggende i den nordøstlige del af Frankrig, nær grænsen til Tyskland, på Ill-floden, der løber ud i Rhinen i byen. Alsace har altid været et omstridt område mellem Tyskland og Frankrig. Sidste gang Tyskland annekterede byen var under Anden Verdenskrig.

Økonomi

Mange institutioner i Den Europæiske Union er etableret i Strasbourg. Næsten 9 ud af 10 af arbejdsstyrken har deres beskæftigelse enten i den offentlige administration eller i servicesektoren. Men der er også nogle industrier i Strasbourg: Bilindustrien, medicinalvirksomheder, og to store bryggerier (Fischer og Kronenbourg). 

Lufthavne

Den internationale lufthavn ligger i Entzheim, omkring 20 kilometer sydvest for byen. Med en udlejningsbil kan du nå lufthavnen fra byens centrum på cirka 20 minutter: Følg motorvej A35 og tag Frakørslen 8 (Entzheim Aéroport). Fra centrummet kan du også følge D392, hvor du kan tage et højresving, frakørslen til lufthavnen lige før Entzheim.

Offentlig transport

De fem sporvognslinjer danner kernen af det offentlige transportsystem i Strasbourg. Disse super moderne sporvogne kører meget ofte. Transportselskabet Compagnie des Transports Strasbourgeois (CTS) driver også en omfattende buslinje.

Trafik og parkering

Byens historiske centrum er hovedsagelig bilfri. I resten af byen er det ikke svært at finde rundt. Du kan parkere din udlejningsbil i en af parkeringspladserne eller en af P+R områder i udkanten af byen. Desuden er en udlejningsbil en udmærket form for transport for at udforske omgivelserne i Strasbourg. Det tager en time at køre til den historiske by Colmar.

Hoteller

Der er et stort udvalg af hoteller i Strasbourg, men husk på, at mange EU-institutioner (især Det Europæiske Parlament) behøver hotelværelser til deres repræsentanter og embedsmænd. Priserne er også høje. De enkle vandrehjem er en mulighed for budget rejsende; disse boliger har også mindre problemer med tilstrømningen af medlemmer af Europa-Parlamentet og deres eskorte. Under Julemarkedet i december er mange hoteller også fuldt booket.

Eksterne kilder

For mere information om Strasbourg, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Strasbourg

EasyTerra Biludlejning Strasbourg sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Frankrig, men i en anden by end Strasbourg, klik venligst igennem til Biludlejning Frankrig side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Frankrig du ønsker at leje en bil.