Billeje Cluj-Napoca

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Cluj-Napoca.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Cluj-Napoca.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Cluj-Napoca

  1. Hjem
  2. Biludlejning Rumænien
  3. Biludlejning Cluj-Napoca
EasyTerra Biludlejning Cluj-Napoca er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Cluj-Napoca

Biludlejning Cluj-Napoca
Biludlejning Cluj-Napoca

Indledning 

Cluj-Napoca er hovedstaden i den historiske region Transsylvanien i Rumænien. Byen er almindeligt kendt som Cluj, og er en glimrende destination for en dagstur. Ud over historiske seværdigheder bliver mange kulturelle arrangementer organiseret (især i sommermånederne). Cluj er også kendt for sine fremragende restauranter. 

Befolkning 

Byen har 320.000 indbyggere.

Beliggenhed 

Cluj-Napoca er beliggende i den nordvestlige del af Rumænien langs Someşul Mic floden. Mange andre små bække og vandløb løber gennem byen. Byen ligger mere eller mindre på grænsen af den transsylvanske slette og Apuseni bjerge. Omgivelserne er kuperet, med bjergtoppe på op til 500 og 700 meter.

Økonomi

Byen er et vigtigt økonomisk centrum for Rumænien. I de senere år er højteknologisk industri (software og IT) blevet udvidet enormt. Der er også et stort bryggeri (Ursus), og folk arbejder indenfor (finansielle) serviceområdet. Turisme er også vigtigt, men ikke mange overnatter i byen. De fleste mennesker besøger Cluj-Napoca på endagstur.

Lufthavne 

Cluj-Napoca International Lufthavn ligger 9 kilometer øst for byens centrum. Det er nemt at køre dertil med udlejningsbil ad motorvej A3 og derefter motorvej E576 (Strada Traian Vuia).

Offentlig transport

Cluj-Napoca har fremragende offentlig transport. Regia Autonomă de Transport Urban de Călători (RATUC) står for transportdriften. Der er (trolley) busser og tre sporvognslinjer. Der er også busforbindelser til adskillige steder omkring Cluj-Napoca.

Trafik og parkering

At finde rundt i Cluj-Napoca er ikke svært, og i almindelighed volder det heller ikke et problem at finde en ledig parkeringsplads. Du kan parkere din udlejningsbil på gaden, men det er bedre og sikrere at parkere din bil på en af de kommunale parkeringspladser (for eksempel på Rådhuset, Parking Marasti og Parking Multiplex Leu).

Hoteller

I de senere år har mange hoteller åbnet i Cluj-Napoca, og du vil derfor ingen problemer have med at finde et hotelværelse. Der er almindelige pensionater og mellemklasse hoteller og også et nyt femstjernet hotel. Du vil også finde campingpladser i nærheden af byen.

Eksterne kilder

For mere information om Cluj-Napoca, anbefaler vi Google og de følgende kilder: 

Biludlejningssteder i Cluj-Napoca

EasyTerra Biludlejning Cluj-Napoca sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Rumænien, men i en anden by end Cluj-Napoca, klik venligst igennem til Biludlejning Rumænien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Rumænien du ønsker at leje en bil.