Billeje Warszawa Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Warszawa Lufthavn for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Warszawa Lufthavn

  1. Hjem
  2. Biludlejning Polen
  3. Biludlejning Warszawa
  4. Warszawa Lufthavn

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 10 af 10 Antal kundebedømmelser: 1
Tekin Karakose Thrifty Warszawa Lufthavn
“Professionel organisation”

“Flere gange lejede jeg en bil gennem EasyTerra. Aldrig oplevede nogle problemer.”

07-01-2015 21:14

Lokal information om Warszawa Lufthavn

Warszawa Frederic Chopin lufthavn i en nøddeskal 

Landene i Østeuropa bliver stadig mere populær, som et (kort) feriemål. LufthavnenWarszawa blev ikke bygget til at håndtere den alvorlige stigning i antallet af rejsende, hvilket er grunden til en anden terminal er ved at blive bygget. Ankomsthallen blev færdig bygget i 2007. Ved udgangen af 2007 hele terminalen 2 blev klar til brug. Ud over disse to terminaler er der en særskilt terminal for lavprisflyselskaber. Disse vil sandsynligvis blive flyttet til en anden lufthavn i 2008.

Der er ingen togforbindelse med lufthavnen. To buslinjer forbinder lufthavnen med hovedstaden i Polen. Rejsetiden er omkring 30 minutter. 

I lufthavnen er der et hotel med otte enkle værelser. Der er et rimeligt antal butikker og steder at spise og drikke. Dette gælder kun for Terminal 1. Lufthavnen har to business lounges. Der er banker, vekselkontorer, hæveautomater og mange rejsearrangører kontorer. I afgangshallen er der et postkontor. Førstehjælp kan blive indkaldt gennem telefon. 

I luftfartsindustrien er Warszawa Frederic Chopin Lufthavn vist med forkortelserne WAW (IATA lufthavnskode) og EPWA (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside Warszawa Frederic Chopin Lufthavn

Andre udlejningssteder i Warszawa

Ud over Warszawa Lufthavn i Warszawa, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Warszawa: