Billeje Asunción

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Asunción.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Asunción

 1. Hjem
 2. Biludlejning Paraguay
 3. Biludlejning Asunción
EasyTerra Biludlejning Asunción er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Asunción

Biludlejning Asunción
Biludlejning Asunción

Indledning 

Asunción er hovedstaden i Paraguay og en af de ældste byer på det sydamerikanske kontinent. Det plejede at være den koloniale hovedstad for alle spanske besiddelser i Sydamerika. 

Befolkning

Ligesom den amerikanske hovedstad Washington DC, er Ciudad de Asunción ikke en del af nogen af landets områder. Der er 700.000 indbyggere, men med forstæderne har Asunción over to millioner indbyggere. 

Beliggenhed 

Paraguays hovedstad er beliggende i den sydlige del af landet, ved floden af samme navn, som danner grænsen til Argentina.

Økonomi

Asuncións vigtigste industrier er tekstil og tobak, men de fleste mennesker arbejder i servicebranchen. Ikke overraskende, at så mange mennesker arbejder for regeringen i dette regeringssæde. Byen er også et center for (videregående) uddannelse og kultur.  

Lufthavne

Asunción Silvio Pettirossi International Lufthavn ligger ni kilometer nord for byens centrum i Luque forstaden. Med en udlejningsbil kan man køre dertil fra byens centrum via Avenida España og Autopista al Aeropuerto Silvio Pettirosi, der, som navnet antyder, fører til lufthavnen. 

Offentlig transport

Byen har en fremragende offentlig transport, der betjenes af moderne busser. Langdistancebusser afgår fra Avenida República Argentina til destinationer uden for Asunción og endda til destinationer uden for Paraguay.

Trafik og parkering

Selvom situationen er blevet bedre i de seneste år, er der stadig gader i Asunción, der ikke er blevet vedligeholdt i årevis, og det mærkes. Derfor skal du køre forsigtigt i byen, i hvert fald hvis du vover at bevæge dig ud i den kaotiske trafik med en udlejningsbil. I byens centrum er det ikke nemt at finde en parkeringsplads på gaden, men der er adskillige parkeringshuse, for eksempel i nærheden af de store indkøbscentre. 

Hoteller

Asunción har et enormt udvalg af overnatningsmuligheder i alle kategorier, lige fra beskidte og billige gæstehuse til luksuriøse femstjernede hoteller. De fleste hoteller findes i byens centrum, mellem Calle Cristóbal Colón og Calle Estados Unidos.

Eksterne kilder

For mere information om Asunción, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Europcar
 • Hertz

Biludlejningssteder i Asunción

EasyTerra Biludlejning Asunción sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Steder inde i byen

Hvis du søger efter en lejebil i Paraguay, men i en anden by end Asunción, klik venligst igennem til Biludlejning Paraguay side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Paraguay du ønsker at leje en bil.