Billeje Asunción

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Asunción.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Asunción.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Asunción

  1. Hjem
  2. Biludlejning Paraguay
  3. Asunción
EasyTerra Biludlejning Asunción er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Asunción

Biludlejning Asunción
Biludlejning Asunción

Indledning 

Asunción er hovedstaden i Paraguay og en af de ældste byer på det sydamerikanske kontinent. Det plejede at være den koloniale hovedstad for alle spanske besiddelser i Sydamerika. 

Befolkning

Ligesom den amerikanske hovedstad Washington DC, er Ciudad de Asunción ikke en del af nogen af landets områder. Der er 700.000 indbyggere, men med forstæderne har Asunción over to millioner indbyggere. 

Beliggenhed 

Paraguays hovedstad er beliggende i den sydlige del af landet, ved floden af samme navn, som danner grænsen til Argentina.

Økonomi

Asuncións vigtigste industrier er tekstil og tobak, men de fleste mennesker arbejder i servicebranchen. Ikke overraskende, at så mange mennesker arbejder for regeringen i dette regeringssæde. Byen er også et center for (videregående) uddannelse og kultur.  

Lufthavne

Asunción Silvio Pettirossi International Lufthavn ligger ni kilometer nord for byens centrum i Luque forstaden. Med en udlejningsbil kan man køre dertil fra byens centrum via Avenida España og Autopista al Aeropuerto Silvio Pettirosi, der, som navnet antyder, fører til lufthavnen. 

Offentlig transport

Byen har en fremragende offentlig transport, der betjenes af moderne busser. Langdistancebusser afgår fra Avenida República Argentina til destinationer uden for Asunción og endda til destinationer uden for Paraguay.

Trafik og parkering

Selvom situationen er blevet bedre i de seneste år, er der stadig gader i Asunción, der ikke er blevet vedligeholdt i årevis, og det mærkes. Derfor skal du køre forsigtigt i byen, i hvert fald hvis du vover at bevæge dig ud i den kaotiske trafik med en udlejningsbil. I byens centrum er det ikke nemt at finde en parkeringsplads på gaden, men der er adskillige parkeringshuse, for eksempel i nærheden af de store indkøbscentre. 

Hoteller

Asunción har et enormt udvalg af overnatningsmuligheder i alle kategorier, lige fra beskidte og billige gæstehuse til luksuriøse femstjernede hoteller. De fleste hoteller findes i byens centrum, mellem Calle Cristóbal Colón og Calle Estados Unidos.

Eksterne kilder

For mere information om Asunción, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Asunción

EasyTerra Biludlejning Asunción sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Steder inde i byen

Hvis du søger efter en lejebil i Paraguay, men i en anden by end Asunción, klik venligst igennem til Biludlejning Paraguay side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Paraguay du ønsker at leje en bil.