Billeje Vilnius

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Vilnius.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Vilnius.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Vilnius

  1. Hjem
  2. Biludlejning Litauen
  3. Biludlejning Vilnius
EasyTerra Biludlejning Vilnius er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Vilnius

Biludlejning Vilnius
Biludlejning Vilnius

Indledning 

Vilnius er Litauens attraktive hovedstad. Hovedattraktionen i Vilnius er den store, historiske centrum med de mange gamle kirker og maleriske stræder. Hele byens centrum står på UNESCOs verdensarvsliste. 

Befolkning

Byen har næsten 600.000 indbyggere.

Beliggenhed 

Vilnius ligger sydøst for Litauen, ved sammenløbet af Vilnia og Neris floder.  

Byen ligger mere end tre hundrede kilometer fra Østersøen. 

Økonomi

Vilnius er det økonomiske centrum af Litauen, hvor handel med produkter produceret i landet spiller en vigtig rolle (for eksempel tekstiler, træ og fødevarer). Vilnius er også et vigtigt centrum for finansiel- og kommercielydelser. Det er godt fremhævet af byens nye businesscenter på den nordlige bred af Neris. Vilnius har også et af de ældste universiteter i denne del af Europa.

Lufthavne

Lufthavnen i Vilnius ligger seks kilometer syd for byens centrum. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil. Fra byen følger du Svitrigailos gatve, der krydser jernbanen og fører direkte til lufthavnen via de sydlige distrikter. Ruten til lufthavnen er tydeligt skiltet.

Offentlig transport

Vilnius har et godt offentlig transportsystem, der består af busser og trolleybusser. Der er også private minibusser, som det meste af tiden ikke følger en bestemt rute, men kører hvor passagerne ønsker at tage hen.

Trafik og parkering

Det er ikke svært at finde rundt i Vilnius med en udlejningsbil, men det er bedre at undgå at køre i løbet af morgenen og aftenen myldretiden. Vejene i byen er så ekstremt travle, og der er mange trafikpropper. Også husk på, at gaderne i det gamle centrum er meget smalle og ofte ensrettede gader. Du er nødt til at betale for at parkere på gaden i byens centrum. Kun parkering om søndagen er gratis. Skiltning lader meget tilbage at ønske. Ordet 'Centras' på vejskilte henviser ikke til det historiske centrum, men til det nye businesscenter.

Hoteller

Vilnius har et godt udbud af værelser. I det gamle centrum finder du attraktive, men ofte dyre hoteller, der ligger i historiske bygninger. Nord for Neris floden finder du en koncentration af businesshoteller, og billige moteller kan findes hovedsageligt i de sydlige distrikter. Vilnius tiltrækker mange forretningsrejsende og turister. Det anbefales derfor, at bestille dit hotelværelse i god tid. 

Eksterne kilder

For mere information om Vilnius, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Vilnius

EasyTerra Biludlejning Vilnius sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Litauen, men i en anden by end Vilnius, klik venligst igennem til Biludlejning Litauen side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Litauen du ønsker at leje en bil.