Billeje Vilnius

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Vilnius.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Vilnius

 1. Hjem
 2. Biludlejning Litauen
 3. Biludlejning Vilnius
EasyTerra Biludlejning Vilnius er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Vilnius

Biludlejning Vilnius
Biludlejning Vilnius

Indledning 

Vilnius er Litauens attraktive hovedstad. Hovedattraktionen i Vilnius er den store, historiske centrum med de mange gamle kirker og maleriske stræder. Hele byens centrum står på UNESCOs verdensarvsliste. 

Befolkning

Byen har næsten 600.000 indbyggere.

Beliggenhed 

Vilnius ligger sydøst for Litauen, ved sammenløbet af Vilnia og Neris floder.  

Byen ligger mere end tre hundrede kilometer fra Østersøen. 

Økonomi

Vilnius er det økonomiske centrum af Litauen, hvor handel med produkter produceret i landet spiller en vigtig rolle (for eksempel tekstiler, træ og fødevarer). Vilnius er også et vigtigt centrum for finansiel- og kommercielydelser. Det er godt fremhævet af byens nye businesscenter på den nordlige bred af Neris. Vilnius har også et af de ældste universiteter i denne del af Europa.

Lufthavne

Lufthavnen i Vilnius ligger seks kilometer syd for byens centrum. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil. Fra byen følger du Svitrigailos gatve, der krydser jernbanen og fører direkte til lufthavnen via de sydlige distrikter. Ruten til lufthavnen er tydeligt skiltet.

Offentlig transport

Vilnius har et godt offentlig transportsystem, der består af busser og trolleybusser. Der er også private minibusser, som det meste af tiden ikke følger en bestemt rute, men kører hvor passagerne ønsker at tage hen.

Trafik og parkering

Det er ikke svært at finde rundt i Vilnius med en udlejningsbil, men det er bedre at undgå at køre i løbet af morgenen og aftenen myldretiden. Vejene i byen er så ekstremt travle, og der er mange trafikpropper. Også husk på, at gaderne i det gamle centrum er meget smalle og ofte ensrettede gader. Du er nødt til at betale for at parkere på gaden i byens centrum. Kun parkering om søndagen er gratis. Skiltning lader meget tilbage at ønske. Ordet 'Centras' på vejskilte henviser ikke til det historiske centrum, men til det nye businesscenter.

Hoteller

Vilnius har et godt udbud af værelser. I det gamle centrum finder du attraktive, men ofte dyre hoteller, der ligger i historiske bygninger. Nord for Neris floden finder du en koncentration af businesshoteller, og billige moteller kan findes hovedsageligt i de sydlige distrikter. Vilnius tiltrækker mange forretningsrejsende og turister. Det anbefales derfor, at bestille dit hotelværelse i god tid. 

Eksterne kilder

For mere information om Vilnius, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • addCarRental
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Enterprise
 • Europcar
 • Green Motion
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • NÜ Car Rentals
 • Prime Car Rent
 • Thrifty
 • Unirent Car Rental
 • Your Rent

Biludlejningssteder i Vilnius

EasyTerra Biludlejning Vilnius sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Litauen, men i en anden by end Vilnius, klik venligst igennem til Biludlejning Litauen side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Litauen du ønsker at leje en bil.