Op til 30% rabat På reservationer, der bookes fra den 24. nov til den 1. dec

Billeje Forli

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Forli.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Forli

 1. Hjem
 2. Biludlejning Italien
 3. Biludlejning Forli
EasyTerra Biludlejning Forli er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Forli

Indledning

Forlì er kendt for sin lufthavn, som bliver brugt af lavprisflyselskaber, som et alternativ til Bologna lufthavn. Kun få mennesker ved, at gamle Forlì er en attraktiv lille by, grundlagt af romerne. Forlì har mange arkitektoniske og historiske interessante bygninger, herunder San Mercuriale Klosteret med en smuk grav; det 13. århundrede San Domenico kirke, flere paladser, de middelalderlige fæstning Rocca di Ravaldino og interessante etnografiske museer. Smukke freskomalerier kan beundres i mange gamle bygninger. Tilstedeværelsen af Bolognas Universitet er en garant for et fornøjeligt natteliv. Desuden er der en række termiske bade i nærheden.

Befolkning

Byen har mere end 100.000 indbyggere.

Beliggenhed

Forlì ligger i regionen Emilia-Romagna i det nordøstlige Italien. Byen er bygget på den højre bred af floden Montane, og ligger på den antikke romerske vej Via Emilia. Bologna ligger tres kilometer nordvest for Forlì, og med en udlejningsbil kan du komme dertil gennem A14 (E45).

Økonomi

Forlìs industri er hovedsageligt beskæftiget med produktion af silke, kunstig silke, beklædning og husholdningsapparater. Desuden har Bolognas Universitet en campus i Forlì.

Lufthavne

Forlì lufthavn ligger på byens sydøstlige strand. Forlì Lufthavn (også kendt som Forlì-Bologna Lufthavn eller Luigi Ridolfi Lufthavn) er nemt tilgængelig med en udlejningsbil: Fra centrummet tager du Viale Roma (SS9) og drej til højre ved Via Carlo Seganti. Fra byens centrum vil det tage dig ti minutter at komme til lufthavnen. Vejen til lufthavnen er angivet på skilte.

Offentlig transport

Forlì har gode offentlige busser, som giver dig mulighed for at se alle seværdighederne i og omkring byen. Desuden er der busforbindelser til andre byer i Forlì-Cesena provinsen og Emilia-Romagna regionen.

Trafik og parkering

En udlejningsbil er et ideelt transportmiddel for at udforske Forlì og dens omgivelser. Du vil ingen problemer få med at finde vej, og finde en parkeringsplads vil heller ikke vise sig at være et problem. Bortset måske i byens centrum. I en blå zone er parkering begrænset, og du er nødt til at bruge en parkeringsskive.

Vietato parcheggiare betyder "Ingen parkering".

Hoteller

Der er et rimeligt antal indkvarteringsmuligheder i Forlì, der går fra simple pensionater til mellemklasse hoteller. Desuden er der vandrehjem. I området udlejes tidligere bondegårde, som ferieboliger. Turistkontoret (se nedenfor for hjemmeside) vil hjælpe dig med at finde en passende indkvartering.

Eksterne kilder

For mere information om Forlì, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Avis
 • Budget
 • Europcar
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • Leasys
 • Maggiore
 • Sicily by Car
 • SIXT Rent a Car
 • Target Rent
 • Thrifty

Biludlejningssteder i Forli

EasyTerra Biludlejning Forli sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Italien, men i en anden by end Forli, klik venligst igennem til Biludlejning Italien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Italien du ønsker at leje en bil.