Billeje Agrigento

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Agrigento.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Agrigento

 1. Hjem
 2. Biludlejning Italien
 3. Biludlejning Sicilien
 4. Biludlejning Agrigento
EasyTerra Biludlejning Agrigento er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Agrigento

Indledning 

Agrigento er hovedstaden i provinsen af samme navn på den italienske ø Sicilien. Det er en gammel by, som grækerne grundlagde i 581 f.Kr.. I 406 f.Kr. blev Agrigento angrebet af karthagenienserne, der forårsagede ødelæggelse. I Valle dei Templi er nogle templer blevet bevaret, og de udgør byens største turistattraktion. 

Befolkning

Byen har over 60.000 indbyggere.

Beliggenhed

Agrigento ligger på Siciliens sydlige kyst, mere end 70 kilometer sydvest for Caltanissetta og næsten 200 kilometer vest for Catania.

Økonomi

På grund af de arkæologiske interessesteder, er Agrigento et vigtigt turistcenter på Sicilien. Det er også et center for landbrugsprodukter fra det omgivende område: citrusfrugter, oliven, mandler og (vin) druer. Alligevel er Agrigento en fattig by, en af de fattigste i Italien med en høj arbejdsløshedsprocent. 

Lufthavne 

Aeroporto di Catania-Fontanarossa (eller Catania International Lufthavn) er den nemmeste lufthavn på Sicilien for at komme til Agrigento. Fra lufthavnen, og med din udlejningsbil, skal du først følge motorvejen til Palermo, og derefter drej mod sydvest ved Caltanissetta og kør til Agrigento via SS-640.

I mange år har der været planer om at bygge en lufthavn tættere på Agrigento, men der er en masse modstand fra miljøforkæmpere og Catania Lufthavn, som frygter at miste kunder.

Offentlig transport

Den centrale busstation er beliggende i nærheden af togstationen. Busser kører til det Arkæologiske Museum og videre ned ad bakke til indgangen af Valle dei Templi. Der er også færgeforbindelser fra den nærliggende Porto Empedocle til øerne Lampedusa og Linosa.

Trafik og parkering

De smalle middelalderlige gader i Agrigentos centrum er uegnede til at blive udforsket med udlejningsbil. Det er bedre at parkere din bil på en bevogtet parkeringsplads omkring byens centrum. Efterlad aldrig din udlejningsbil uden opsyn! Husk også på, at vejene inde i landet kan være smalle og snoede og til tider uasfalteret.

Hoteller

Der er et rimeligt udvalg af indkvarteringsmuligheder i Agrigento, lige fra basale gæstehuse til luksuriøse hoteller. Sidstnævnte kan findes i byens historiske centrum og i nærheden af Valle dei Templi.

Eksterne kilder

For mere information om Agrigento, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Avis
 • Budget
 • Europcar
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • Maggiore
 • SIXT Rent a Car

Hvis du søger efter en lejebil i Italien, men i en anden by end Agrigento, klik venligst igennem til Biludlejning Italien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Italien du ønsker at leje en bil.