• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Palermo

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Palermo.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Palermo

EasyTerra Biludlejning Palermo er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Palermo

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Palermo

Biludlejningstilbud i Palermo

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Palermo

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Cabriolet
Firehjulstrækker
Elbil

Biludlejningsfirmaer i Palermo

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Palermo. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Goldcar Key'n Go

  8.3 (14)
  Fra kr 341 / dag
 • Alamo

  8.2 (7920)
  Fra kr 391 / dag
 • Sicily by Car

  7.9 (3035)
  Fra kr 288 / dag
 • Sixt

  7.8 (2941)
  Fra kr 403 / dag
 • LocautoRent

  7.8 (1584)
  Fra kr 361 / dag
 • Drivalia

  7.7 (230)
  Fra kr 248 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (3864)
  Fra kr 300 / dag
 • Leasys

  7.5 (902)
  Fra kr 285 / dag
 • Ecovia Rent

  7.5 (294)
  Fra kr 313 / dag
 • Centauro

  7.4 (4527)
  Fra kr 301 / dag
 • Enterprise

  7.4 (1712)
  Fra kr 410 / dag
 • Europcar

  7.4 (7341)
  Fra kr 372 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.3 (2997)
  Fra kr 302 / dag
 • Optimo Rent

  7.2 (43)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Thrifty

  7.2 (4903)
  Fra kr 304 / dag
 • JoyRent

  7.2 (39)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Viaggiare Rent

  7.1 (7)
  Fra kr 252 / dag
 • Hertz

  7.1 (6177)
  Fra kr 361 / dag
 • Target Rent

  7.1 (30)
  Fra kr 261 / dag
 • Maggiore

  7 (1585)
  Fra kr 319 / dag
 • Green Motion

  7 (1717)
  Fra kr 307 / dag
 • InterRent

  6.8 (5931)
  Fra kr 747 / dag
 • Avis

  6.8 (5359)
  Fra kr 397 / dag
 • Noleggiare

  6.7 (345)
  Fra kr 304 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.7 (3477)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Budget

  6.6 (9014)
  Fra kr 360 / dag
 • Goldcar

  6.6 (5112)
  Fra kr 267 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6 (160)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • McRent

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Cima Luxury

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • NÜ Car Rentals

  8.1 (19)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • National Car Rental

  8 (384)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 250 bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Palermo?

Palermo - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Palermo) er Februar den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Palermo - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Palermo) er Februar den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. September er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Palermo), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Palermo - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Palermo), er Februar den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. September er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Palermo - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Palermo) er Februar den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Palermo - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Palermo) er Februar den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. September er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Palermo - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Palermo) er November den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Palermo - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Palermo) er Februar den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Palermo - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Palermo) er Februar den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Palermo - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Palermo) er Februar den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Palermo - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Palermo) er November den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Palermo - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Palermo) er November den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Palermo - Hvornår er det billigst at leje en sportsbil?

På denne destination (Palermo) er Februar den billigste måned at leje en sportsvogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en sportsvogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Palermo - Hvornår er det billigst at leje en cabriolet?

På denne destination (Palermo) er Januar den billigste måned at leje en cabriolet. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. September er den mest populære måned at leje en cabriolet på denne destination, prisen er i gennemsnit /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Palermo - Hvornår er det billigst at leje en sedan?

På denne destination (Palermo) er Februar den billigste måned at leje en sedan. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en sedan på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Palermo - Hvornår er det billigst at leje en varevogn?

På denne destination (Palermo) er April den billigste måned at leje en varevogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Marts er den mest populære måned at leje en varevogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejere i og omkring Palermo

Hvis du søger efter en lejebil i Italien, men i en anden by end Palermo, klik venligst igennem til Biludlejning Italien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Italien du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Palermo

EasyTerra Biludlejning Palermo sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Via delle Alpi, 50
Via Filippo Pecoraino
Via Francesco Crispi, 122
Via Francesco Crispi, 250
Via Francesco Crispi, 260
Via Gazzara, 18
Via Giovanni Battista Tiepolo, 11
Via Giuseppe Sciuti, 83
Via Mariano Stabile, 11/A
Via Mariano Stabile, 6/A
Via Messina, 7/E
Via Napoli, 86-88-90
Via Ugo la Malfa, 8
Viale della Regione Siciliana Nord Ovest, 9488
Viale delle Magnolie, 33
Viale Francia, 3C
Viale Strasburgo, 324

Information om Palermo

Introduktion

Palermo er en by med problemer med hensyn til mafiaen, ukontrolleret vækst og fattigdom. Dette tager dog ikke sin charme. Palermo har en tre tusind år gammel historie, smukke paladser og kirker og et fantastisk køkken.

Befolkning

Palermo er den femte største by i Italien, med omkring 650,000 indbyggere. Stort set mange medlemmer af mafiaen lever i Palermo. I lyset af den relativt dårlige økonomiske situation på Sicilien i forhold til fastlandet, er der nogle få udenlandske arbejdstagere. Trods alt er Palermo en af de hurtigst voksende byer i Italien, på grund af nedgangen i landbrug på Sicilien mange mennesker flytter til de store byer, især Palermo.

Beliggenhed

Palermo ligger på øen Sicilien, som er semi-uafhængig fra Italien. Palermo huser det sicilianske parlament. Denne hovedstad er beliggende på nord siden af Sicilien og grænser op til Tirreno Havet.

Økonomi

Palermos økonomi afhænger først og fremmest af industri og handel. Industri omfatter især forarbejdning og konservering af landbrugsprodukter. Bomuld er et andet produkt, der bliver behandlet. Handel omfatter især eksport af italienske produkter som bomuld, vin og konserverede grøntsager. Turister kommer også til Palermo selv om turismen ikke er meget vigtigt for byens økonomi. På trods af byens økonomiske mangfoldighed er der masser af fattigdom.

Lufthavne

Palermos lufthavn kaldes Falcone-Borsellino Lufthavn. Det ligger 32 kilometer mod vest af Palermo. Lufthavnen ekspederer, blandt andet, flyvninger til og fra større europæiske byer.

Offentlig transport

Hvis du ikke har en udlejningsbil til din rådighed kan du tage en taxa til centrum af Palermo for 35 euro. Eller du kan tage bussen, som er langt billigere. Palermos busselskab kaldes AMAT. Busser normalt kommer til tiden. Palermo har også en undergrundsbane, men med kun 10 stopper, gælder det ikke for besøgende.

Trafik og parkering

Hvis du har erfaring med kørsel i Rom eller Napoli, bør du gøre bøden i Palermo. Ligesom Rom og Napoli, Palermo er et travlt sted med en masse dyttende biler 4 tommer bag dig. Biltyverier er ret almindelige. Du rådes til at parkere din bil i sikrede parkeringspladser, hvis dit husly ikke omfatter parkering.

Hoteller

Uanset hvilken kategori hotel du leder efter, har Palermo dem alle.

Eksterne kilder

For mere information om Palermo anbefaler vi Google, og de følgende kilder: 

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  110 km/h
 • Sprog
  Italian
 • Populær bilklasse
  Mini

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Goldcar Key'n Go
 • Alamo
 • Sicily by Car
 • Sixt
 • LocautoRent
 • Drivalia
 • Dollar Rent a Car
 • Leasys
 • Ecovia Rent
 • Centauro
 • Enterprise
 • Europcar
 • Keddy By Europcar
 • Optimo Rent
 • Thrifty
 • JoyRent
 • Viaggiare Rent
 • Hertz
 • Target Rent
 • Maggiore
 • Green Motion
 • InterRent
 • Avis
 • Noleggiare
 • FireFly Car Rental
 • Budget
 • Goldcar
 • Rhodium Car Rental
 • McRent
 • Cima Luxury
 • NÜ Car Rentals
 • National Car Rental
 1. Hjem
 2. Biludlejning Italien
 3. Biludlejning Palermo