Billeje Palermo

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Palermo.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Palermo

  1. Hjem
  2. Biludlejning Italien
  3. Biludlejning Sicilien
  4. Palermo
EasyTerra Biludlejning Palermo er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 7.8 af 10 Antal kundebedømmelser: 11
Rikke Budget Palermo Lufthavn
“Manglende tilbagemelding efter hjemkomst trækker ned....”

“Ingen problemer ved udlevering eller tilbagelevering af bil. Bilen var som bestilt. Udfordringen opstod først da jeg blev trille er uforholdsmæssigt stort beløb efter aflevering af bilen. Efter at have kontaktet EasyTerra efter hjemkomst og de har lovet at undersøge problemet har jeg dog ikke fået nogen tilbagemelding!”

06-09-2018 18:43

Information om Palermo

Biludlejning Palermo
Biludlejning Palermo

Introduktion

Palermo er en by med problemer med hensyn til mafiaen, ukontrolleret vækst og fattigdom. Dette tager dog ikke sin charme. Palermo har en tre tusind år gammel historie, smukke paladser og kirker og et fantastisk køkken.

Befolkning

Palermo er den femte største by i Italien, med omkring 650,000 indbyggere. Stort set mange medlemmer af mafiaen lever i Palermo. I lyset af den relativt dårlige økonomiske situation på Sicilien i forhold til fastlandet, er der nogle få udenlandske arbejdstagere. Trods alt er Palermo en af de hurtigst voksende byer i Italien, på grund af nedgangen i landbrug på Sicilien mange mennesker flytter til de store byer, især Palermo.

Beliggenhed

Palermo ligger på øen Sicilien, som er semi-uafhængig fra Italien. Palermo huser det sicilianske parlament. Denne hovedstad er beliggende på nord siden af Sicilien og grænser op til Tirreno Havet.

Økonomi

Palermos økonomi afhænger først og fremmest af industri og handel. Industri omfatter især forarbejdning og konservering af landbrugsprodukter. Bomuld er et andet produkt, der bliver behandlet. Handel omfatter især eksport af italienske produkter som bomuld, vin og konserverede grøntsager. Turister kommer også til Palermo selv om turismen ikke er meget vigtigt for byens økonomi. På trods af byens økonomiske mangfoldighed er der masser af fattigdom.

Lufthavne

Palermos lufthavn kaldes Falcone-Borsellino Lufthavn. Det ligger 32 kilometer mod vest af Palermo. Lufthavnen ekspederer, blandt andet, flyvninger til og fra større europæiske byer.

Offentlig transport

Hvis du ikke har en udlejningsbil til din rådighed kan du tage en taxa til centrum af Palermo for 35 euro. Eller du kan tage bussen, som er langt billigere. Palermos busselskab kaldes AMAT. Busser normalt kommer til tiden. Palermo har også en undergrundsbane, men med kun 10 stopper, gælder det ikke for besøgende.

Trafik og parkering

Hvis du har erfaring med kørsel i Rom eller Napoli, bør du gøre bøden i Palermo. Ligesom Rom og Napoli, Palermo er et travlt sted med en masse dyttende biler 4 tommer bag dig. Biltyverier er ret almindelige. Du rådes til at parkere din bil i sikrede parkeringspladser, hvis dit husly ikke omfatter parkering.

Hoteller

Uanset hvilken kategori hotel du leder efter, har Palermo dem alle.

Eksterne kilder

For mere information om Palermo anbefaler vi Google, og de følgende kilder: 

Biludlejningssteder i Palermo

EasyTerra Biludlejning Palermo sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Italien, men i en anden by end Palermo, klik venligst igennem til Biludlejning Italien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Italien du ønsker at leje en bil.