• 6.7 / 10 Antal anmeldelser: 236
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76

Billeje Cork

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Cork.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Cork

EasyTerra Biludlejning Cork er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Biludlejningstilbud i Cork

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Cork
 • For eksempel: Ford KA
  Mini klasse
  For eksempel: Ford KA
 • Populær klasse
  For eksempel: Opel Corsa
  Økonomi klasse
  For eksempel: Opel Corsa
 • For eksempel: Opel Astra
  Kompakt klasse
  For eksempel: Opel Astra
 • For eksempel: VW Jetta
  Mellemklasse klasse
  For eksempel: VW Jetta
 • For eksempel: VW Passat
  Standard klasse
  For eksempel: VW Passat
 • For eksempel: Audi A4
  Familiebil klasse
  For eksempel: Audi A4
 • For eksempel: BMW 5 Series
  Luksus klasse
  For eksempel: BMW 5 Series
 • For eksempel: Renault Grand Megane Estate
  Stationcar klasse
  For eksempel: Renault Grand Megane Estate

Biludlejningsfirmaer i Cork

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Cork. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.
 • Budget
  8.2 (8345)
  Fra / dag
 • Alamo
  8.1 (7327)
  Fra / dag
 • Avis
  8.1 (4819)
  Fra / dag
 • Flizzr
  8 (236)
  Fra / dag
 • National Car Rental
  7.9 (361)
  Fra / dag
 • Thrifty
  7.9 (4398)
  Fra / dag
 • Hertz
  7.9 (5595)
  Fra / dag
 • Enterprise
  7.7 (1580)
  Fra / dag
 • Sixt
  7.7 (2406)
  Fra / dag
 • Payless Car Rental
  7.3 (451)
  Fra / dag
De viste priser er dagspriser baseret på en lejeperiode på mindst 7 dage. Skatter og yderligere omkostninger for ekstraudstyr kan forekomme. Klik venligst her for nærmere information om disse omkostninger.

Seneste anmeldelser

6.7 / 10 Antal anmeldelser: 236

Hvornår vil du reservere en lejebil i Cork?

Gennemsnitlig dagspris pr. måned

Biludlejere i og omkring Cork

Hvis du søger efter en lejebil i Irland, men i en anden by end Cork, klik venligst igennem til Biludlejning Irland side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Irland du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Cork

EasyTerra Biludlejning Cork sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Kinsale Rd

Information om Cork

Introduktion

Cork er Irlands næststørste by og hovedstaden i Cork County (amt), hvilket er Irlands største amt. Navnet kommer fra det irske ord 'corcaigh', der betyder 'moseland'. Bycentrum består af smukke snoede veje, men der er også flere in butikker. Selvfølgelig vil du ikke have nogen problemer med at finde en autentisk irsk pub. Byen er meget stolt af dets to 19. århundrede katedraler. I nærheden af Cork, er Irlands ældste slot, Blarney Castle, beliggende. Der er tilmed pragtfulde golfbaner i området.

Befolkning

Forstæderne inkluderet har Cork en befolkning på 275.000 indbyggere. Befolkningen betragter dem selv anderledes fra resten af Irland, især Dublin. Cork County refereres også til som "Rebel Amtet" (Rebel County), pga. den store rolle det spillede i den irske kamp for uafhængighed og i Den irske Borgerkrig.

Beliggenhed

Cork er beliggende på den irske sydkyst, hvor floden Lee flyder ind i Cork havn, en dyb indlukning fra havet. Øen i floden Lee er hjertet af Cork.

Økonomi

Cork er en vigtig havneby, hvor mange produkter shippes ud fra indlandet, som f.eks. får og uld. I de senere år har byen udviklet sig til at være IT-centrummet af Irland. Apple Computers har dets europæiske hovedkvarter i Cork og både Motorola og Amazon.com er også beliggende i byen. Derudover forsyner den farmaceutiske industri byens beboer med mange jobs. Pfizer og Novartis har store fabrikker i Cork. Cork har tilmed to store bryggerier: Murphy's Irish Stout og Beamish and Crawford. Bryggerierne har eksisteret i århundreder.

Lufthavne

Cork internationale lufthavn er beliggende seks kilometer syd for Cork by, langs N27-motorvejen. Omkring et dusin flyselskaber tilbyder daglige afgange mod mere end 50 destinationer. Priskæmperen EasyJet anvender også lufthavnen. I 2006 blev en ny terminal åbnet og lufthavnen håber på, at kunne behandle fem millioner passagerer årligt om et par års tid. Fra busstationen Parnell Place er der en busservice der kører til lufthavnen.

Offentlig transport

Bybusser, lokale busser og regionale busser afgår alle fra Parnell Place. Busser afgår mod Killarney, Waterford og Limerick/Galway hver time. Der er tilmed en fast forbindelse mod Dublin og der er endda en daglig Euroliner forbindelse med Victoria busstationi London med en krydsning over vandet med natfærge. Fra Kent station afgår der toge mod Dublin otte gange daligt.

Bytransporten er middelmådig. Udenfor centrum er busstoppestederne ringe indikeret og der er normaltvis ingen afgangstider. Derudover har bybusserne i Cork kun en dør, som passagerer anvender for både at stå af og på bussen, hvilket ikke er særlig effektivt.

Trafik og parkering

Først og fremmest må du huske, at irerne kører i venstre side af vejen, hvilket betyder at rattet er påsat i højre side af bilen. Det vil ikke tage dig lang tid at blive vant til, men det er måske en god idé at øve dig lidt i et stille område først! I byområder er fartgrænsen 48 km/t (30 mph), mens det andre steder er 96 km/t (60 mph). På motorveje er fartgrænsen 112 km/t (70 mph).

I Corks centrum har du brug for en såkaldt Parking Disc (parkeringsdisc), hvis du vil parkere din bil på gaden. Den kan købes flere forskellige steder. Det er et skrabekort, hvorpå du afskraber tidspunktet du er ankommet på. Der er skilte der fortæller dig, hvor længe du kan efterlade din bil de forskellige steder. Hvis du bliver i længere tid end du er tilladt, kan det være din bil får påsat en skruetvinge eller bliver bugseret.

På North Main Street (den nordlige hovedvej) er der et stort parkeringshus. Der er også parkeringshuse i og omkring centrum. I den sydlige del af centrum er der et P+R-område kaldt Black Ash (sort aske) P+R. Hvert 10. minut afgår der en bus mod bycentrum.

Hoteller

I Cork og i de omgivende områder er der masser af hoteller. Der er enkle bed & breakfasts, men der er også luksushoteller, sommetider placeret i historiske bygninger. I løbet af sommeren tiltrækker Cork de fleste turister. Vi anbefaler at du booker på forhånd i løbet af denne periode.

Eksterne kilder

For mere information om Cork anbefaler vi Google og de efterfølgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Venstre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  100 km/h
 • Sprog
  English, Irish
 • Populær bilklasse
  compact
 • Populære udlejningsfirmaer
  Budget

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.
Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Budget
 • Alamo
 • Avis
 • Flizzr
 • National Car Rental
 • Thrifty
 • Hertz
 • Enterprise
 • Sixt
 • Payless Car Rental
 1. Hjem
 2. Biludlejning Irland
 3. Biludlejning Cork