Billeje Kavala

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Kavala.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Kavala

  1. Hjem
  2. Biludlejning Grækenland
  3. Kavala
EasyTerra Biludlejning Kavala er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Kavala

Indledning 

Kavala er en vigtig havneby i det østlige Græsk Makedonien. Den har et flot centrum med gamle gader, kirker, et slot og en akvædukt fra romertiden. Ældre relikvier kan findes nordvest for Kavala, hvor du kan se på ruinerne af den makedonske by Filippi. Der er også smukke strande i nærheden. 

Befolkning

Byen har omkring 70.000 indbyggere. 

Beliggenhed

Kavala ligger på et bakket område i det nordøstlige Grækenland, ved det Ægæiske Hav, omtrent midtvejs mellem Thessaloniki og Alexandroupolis. Over for byen ligger øen Thassos.

Økonomi

Havnen spiller en vigtig rolle i den lokale økonomi; det er den næststørste havn i det nordlige Grækenland (efter Thessaloniki). Fiskere bringer ikke kun fiskene i land via havnen, men den samme fisk bliver også eksporteret på denne måde. Turisme er en voksende indtægtskilde for byen. Thassos er et populært feriemål, og øen kan kun nås via Kavalas havn.

Lufthavne 

Kavala International Lufthavn ‘Alexander den Store’ ligger 27 kilometer fra byens centrum. Lufthavnen er nemt tilgængelig med udlejningsbil: fra byens centrum tager du først Rute 2 langs kysten og derefter Egnatia Motorvej (E90) til lufthavnen. Tilkørslen til lufthavnen er tydeligt skiltet.

Offentlig transport

Kavala har god offentlig bustransport. Der er også regionale busforbindelser til andre steder i det nordlige Grækenland, men også til hovedstaden Athen. Færger står for forbindelsen til adskillige øer i den nordlige del af det Ægæiske Hav via Kavalas havn.

Trafik og parkering

Kavala er en temmelig travl handelsby, og det kan derfor være vanskeligt at finde en ledig parkeringsplads i byens centrums gader. Heldigvis kan du parkere din bil på adskillige P-pladser (for eksempel nær havnen) og parkeringshuse. Fra Kavala er resten af det nordlige Grækenland let tilgængelig ad den moderne motorvej E90 (Egnatia Motorvej).

Hoteller

Kavala har et rimeligt udvalg af indkvarteringsmuligheder; de fleste hoteller ligger på eller i nærheden havnen. Øen Thassos byder på et større udvalg af feriehoteller og resorts.

Eksterne kilder

For mere information om Kavala, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Kavala

EasyTerra Biludlejning Kavala sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Steder inde i byen

Hvis du søger efter en lejebil i Grækenland, men i en anden by end Kavala, klik venligst igennem til Biludlejning Grækenland side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Grækenland du ønsker at leje en bil.