• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje Rouen Togstation

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Rouen Togstation for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Få rabatter på op til 15% fra forskellige udlejningsfirmaer - Gyldig indtil den 26. juni 2024
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Rouen Togstation

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Tilbud på billeje Rouen Togstation

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud på Rouen Togstation

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Stationcar
Firehjulstrækker
Elbil

Tilbud af udlejere på Rouen Togstation

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på Rouen Togstation. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Dollar Rent a Car

  8.8 (4491)
  Fra kr 317 / dag
 • Hertz

  8.5 (7039)
  Fra kr 386 / dag
 • Thrifty

  8.3 (5640)
  Fra kr 537 / dag
 • Europcar

  8.3 (8348)
  Fra kr 343 / dag
 • Avis

  8.2 (6130)
  Fra kr 239 / dag
 • Keddy By Europcar

  8.1 (3573)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Flizzr

  7.7 (313)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Rouen Togstation gennemsnitlig dagspris pr. måned

Biludlejning destination Rouen Togstation

Øvrige udlejningssteder i Rouen

Ud over Rouen Togstation i Rouen, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Rouen:

Lokal information om Rouen Togstation

Generel information

Rouen Station kaldes officielt Gare de Rouen-Rive-Droite. Stationen ligger på Rue Verte og blev bygget i 1847. Den ekstraordinære bygning med dens klokketårn har været et monument siden 1975. Rouen ligger i den nordlige del af Frankrig ved floden Seinen. To TGV-tog linjer stopper på denne station: Le Havre – Strasbourg og Le Havre – Marseille St. Charles.

Transport

Ønsker du at udforske Rouen eller regionen? Taxaer findes uden for stationen ved taxaholdepladsen. Bybusser stopper over for stationen på Rue Jeanne d'Arc. Rouen har også en metro, der stopper over for stationen. Eller foretrækker du at udleje en bil i Rouen? Inde i banegårdshallen finde du udlejningsfirmaerne Avis, Hertz og Europcar. De holder lukket om søndagen. Over for stationen er der en parkeringsplads til at sætte passagerer af og hente dem. Indgangen til EFFIA langtidsparkeringspladsen ligger på Place Bernard Tissot.

Servicer

Billetter til lokale tog og TGV-tog kan købes på billetkontorer. Stationen har toiletter med faciliteter for at skifte bleer. Der er adgang til trådløst internet, og der er en SNCF informationsskranke. Derudover vil du for eksempel finde toiletter, en postkasse, drikkeautomater, en fotokabine, en maskine til at printe dine fotos ud, en fotokopimaskine og en hjertestarter. 

Restauranter

Der er en pub inde i banegårdshallen, hvor du kan få en drink. Hvis du har lidt tid, kan du også købe en sandwich på Pain Soleil. Hvis du vil have en mere omfattende måltid eller sidde med en drink, kan du finde flere restauranter i nærheden af stationen på Place Bernard Tissot.

Butikker

Der er en Relay kiosk inde i banegårdshallen. Denne internationale kæde sælger aviser, magasiner og bøger. Der er også en Tabac, der sælger tobaksvarer.

Nyttige links

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  French
 • Populær bilklasse
  Mini

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Dollar Rent a Car
 • Hertz
 • Thrifty
 • Europcar
 • Avis
 • Keddy By Europcar
 • Flizzr