Billeje Montpellier Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Montpellier Lufthavn for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Montpellier Lufthavn

  1. Hjem
  2. Biludlejning Frankrig
  3. Biludlejning Montpellier
  4. Montpellier Lufthavn

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Lokal information om Montpellier Lufthavn

Montpellier-Méditerranée Lufthavn i en nøddeskal

Montpellier-Méditerranée Lufthavn plejer at blive kaldt Frejorgues Lufthavn. På grund af ankomsten af lavprisflyselskaber Ryanair lufthavnen er vokset enormt. Ud over de lavprisflyselskaber, større selskaber som British Airways også anvender lufthavnen.

Der er ingen togforbindelse mellem Montpellier og lufthavnen. Lufthavnen er let at nå med bus og bil. En billet til pendulbussen koster 4,80 euro. Der er ingen hoteller i lufthavnen.

Der er et rimeligt antal butikker, restauranter og (mellemmåltid) barer i lufthavnen, taget i betragtning den kendsgerning, at der er en lille lufthavn. Efter sikkerhedskontrollen, service er minimale, så måske ønsker du at udsætte dette øjeblik. Business Centret har mødelokaler for grupper mellem 4 og 90 mennesker. Værelserne er udstyret med internetadgang, videokonference faciliteter og overheadprojektorer. Catering er mulig. Lufthavnen er meget tilgængelig for handicappede mennesker. For førstehjælp har du brug for at kontakte den generelle oplysningsskranke, og trådløst internetadgang er til rådighed i hele terminalen.  

I luftfartsindustrien er Montpellier-Méditerranée Lufthavn vist med forkortelserne MPL (IATA lufthavnskode) og LFMT (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside Montpellier-Méditerranée Lufthavn (Kun på fransk).

Andre udlejningssteder i Montpellier

Ud over Montpellier Lufthavn i Montpellier, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Montpellier: