• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Caen Togstation

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Caen Togstation for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Caen Togstation

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Tilbud på billeje Caen Togstation

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud på Caen Togstation

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Firehjulstrækker
Elbil

Tilbud af udlejere på Caen Togstation

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på Caen Togstation. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Europcar

  7.9 (7334)
  Fra kr 315 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3862)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Avis

  7.6 (5354)
  Fra kr 335 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2995)
  Fra kr 240 / dag
 • Hertz

  7.6 (6171)
  Fra kr 340 / dag
 • Thrifty

  7.5 (4896)
  Fra kr 356 / dag
 • Budget

  7.5 (9008)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Sixt

  8.1 (2937)
  Fra kr 343 / dag
 • Rent a car

  8.9 (25)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 250 bedømmelser

Caen Togstation gennemsnitlig dagspris pr. måned

Caen Togstation - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Caen Togstation) er Februar den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Caen Togstation - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Caen Togstation) er Februar den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Juli er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Caen Togstation), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Caen Togstation - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Caen Togstation), er Februar den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. Juli er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Caen Togstation - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Caen Togstation) er Februar den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Caen Togstation - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Caen Togstation) er September den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. August er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Caen Togstation - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Caen Togstation) er November den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Maj er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Caen Togstation - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Caen Togstation) er September den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Maj er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Caen Togstation - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Caen Togstation) er Februar den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Caen Togstation - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Caen Togstation) er Oktober den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Caen Togstation - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Caen Togstation) er Februar den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Maj er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejning destination Caen Togstation

Øvrige udlejningssteder i Caen

Ud over Caen Togstation i Caen, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Caen:

Lokal information om Caen Togstation

Generel information

Caen ligger i den nordvestlige del af Frankrig og er hovedstaden i Basse-Normandiet regionen. Byen ligger kun 15 kilometer fra den Engelske Kanal. Caen Togstation daterer sig tilbage til 1857 og blev grundigt renoveret til sin nuværende tilstand i 1934. Byen er kendt for sine bygninger, der blev opført under William Erobrerens regeringstid, selvom ikke mange ligger tilbage. Under Anden Verdenskrig fandt voldelige kampe sted i Caen under D-dag, som ødelagde en stor del af byen.

Transport

Taxaer holder foran stationen (for bestilling, ring til tlf.: 02 31 52 17 89), men du kan også fortsætte din rejse med bybusser og regionale busser. Twisto bybusser holder uden for stationen. Selskabets regionale busser afgår fra busstationen, som ligger til højre for stationen. Caen har også et sporvognsnetværk. Sporvognene stopper foran stationen. Caen tilbyder et bredt udvalg af udlejningsbiler. Gå fra stationen og kryds vejen. Her finder du Europcar og Avis. Foran stationen er der en parkeringsplads til at samle passagerer op og sætte dem af. 

Servicer

Billetter sælges forskellige steder på stationen. Mens du venter, kan du bruge trådløst internet. Der er også salgsautomater med snacks og drikkevarer, en fotokabine, en pengeautomat og en maskine, der udprinter dine feriebilleder på stedet. Alle mulige faciliteter for handicappede rejsende er tilgængelige.

Restauranter

Der er to restauranter. Du kan spise noget på Pain Soleil Café, eller hvis du ikke har masse af tid, kan du tage til Pain Soleil og tage din sandwich med på toget. Hvis du har tilstrækkelig tid, er der mange restauranter og barer over for stationen.

Butikker 

Som mange andre stationer i Frankrig, har Caen Station en Relay kiosk, hvor du kan vælge mellem et stort udvalg af bøger, tidsskrifter, internationale aviser og tilsvarende artikler.

Nyttige links

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  French
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Europcar
 • Dollar Rent a Car
 • Avis
 • Keddy By Europcar
 • Hertz
 • Thrifty
 • Budget
 • Sixt
 • Rent a car