• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje Brive Togstation

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Brive Togstation for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Få rabatter på op til 20% fra forskellige udlejningsfirmaer - Gyldig indtil den 4. juni 2024
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Brive Togstation

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Tilbud på billeje Brive Togstation

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud på Brive Togstation

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Personbil
Firehjulstrækker
Elbil

Tilbud af udlejere på Brive Togstation

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på Brive Togstation. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Avis

  8.7 (6084)
  Fra kr 284 / dag
 • Enterprise

  8.4 (1990)
  Fra kr 443 / dag
 • Europcar

  8.3 (8288)
  Fra kr 205 / dag
 • Alamo

  8 (8869)
  Fra kr 399 / dag
 • National Car Rental

  8.3 (408)
  Fra kr 573 / dag

Brive Togstation gennemsnitlig dagspris pr. måned

Biludlejning destination Brive Togstation

Øvrige udlejningssteder i Brive

Ud over Brive Togstation i Brive, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Brive:

Lokal information om Brive Togstation

Generel information

Brive la Gaillarde (Brive) er beliggende i centrum af Frankrig,  i Limousin regionen. den karakteristiske Brive Togstation daterer sig tilbage til 1860, og er endestationen for Lille Europe -  Brive TGV linje, der kører forbi Paris Charles de Gaulle. Brive betragtes som et vigtigt jernbaneknudepunkt i Frankrig.

Transport

Ønsker du at besøge byen eller dens omgivelser? Uden for stationen finder du LIBEO bybusser, der kører mellem stationen og byens centrum. Taxaer er et godt alternativ, hvis du ikke ønsker at vente på en bus. Disse kan også findes foran stationen (bestil en taxa gennem tlf.: 05 55 24 24 24). Eller foretrækker du at køre og udleje en bil? Du kan finde mange biludlejningsselskaber i Brive la Gaillarde. Når du krydser vejen ved stationen, vil du komme til Avenue Jean Jaurès. Her finder du Avis, Europcar og National.

Servicer

Stationen har et hittegodskontor samt en fotokabine, en kopimaskine, toiletter og en hjertestarter.

Restauranter

Stationens cafeteria kan findes inde i banegårdshallen. Der er også mange automater, der ekspederer varme og kolde drikke, slik og snacks. Hvis du foretrækker noget andet, kan du finde en række restauranter og små barer, der ligger på Avenue Jean Jaurès, over for togstationen. 

Butikker 

Der er ikke så mange butikker i Brive Station, men du kan henvende dig til Relay kiosken for at købe magasiner, aviser, bøger og tilsvarende artikler.

Nyttige links

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  French
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Avis
 • Enterprise
 • Europcar
 • Alamo
 • National Car Rental