• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje St. Raphael

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i St. Raphael.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje St. Raphael

EasyTerra Biludlejning St. Raphael er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Biludlejningstilbud i St. Raphael

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i St. Raphael

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Firehjulstrækker
Elbil

Biludlejningsfirmaer i St. Raphael

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen St. Raphael. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Dollar Rent a Car

  8.8 (4483)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Sixt

  8.8 (3470)
  Fra kr 324 / dag
 • Avis

  8.8 (6111)
  Fra kr 346 / dag
 • Hertz

  8.5 (7047)
  Fra kr 509 / dag
 • Thrifty

  8.4 (5630)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Europcar

  8.1 (8336)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Keddy By Europcar

  8 (3545)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Budget

  8.5 (9818)
  Fra kr 417 / dag

Hvornår vil du reservere en lejebil i St. Raphael?

Biludlejere i og omkring St. Raphael

Hvis du søger efter en lejebil i Frankrig, men i en anden by end St. Raphael, klik venligst igennem til Biludlejning Frankrig side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Frankrig du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i St. Raphael

EasyTerra Biludlejning St. Raphael sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Information om St. Raphael

Indledning

Saint-Raphaël er en badeby på den Franske Riviera. Byens centrum har bevaret sin århundrede gamle charme: Smalle gader med spændende butikker, restauranter og San Raféu kirken. Det gamle udkigspunkt (fra det 13. århundrede) har en smuk udsigt over Middelhavet. Havnedistriktet, efter opførelsen af kasinoet, blev omdannet til et trendy beboelsesområde.

Befolkning

Byen har næsten 35.000 indbyggere. Sammen med Fréjus, som udgør en agglomeration med Saint-Raphaël, lever 85.000 mennesker på dette byområde.

Beliggenhed

Saint-Raphaël ligger i den sydlige del af Frankrig, på Côte d'Azur, mellem St. Tropez og Cannes. Det er klemt inde mellem Esterel massivet og kysten. Vest og nordvest for Saint-Raphael (på tværs af Pédégal floden) ligger Fréjus gamle bydel.

Økonomi

Turismen er af afgørende betydning for Saint-Raphaël.

Lufthavne

Lufthavn i Nice ligger 45 kilometer fra St.-Raphael. Nice Côte d'Azur lufthavn er let tilgængelig med udlejningsbil: Fra Saint-Raphael følg A8 mod nordøst og derefter N99 frakørslen til lufthavnen. Frakørslen er klart angivet.

Offentlig transport

Saint-Raphael har et fremragende offentlige busnet. Byens busser kører regelmæssigt. Desuden er der gode busforbindelser til steder i nærheden, såsom Aix-en-ProvenceNice og Draguignan.

Trafik og parkering

Saint-Raphael har meget travlt om sommeren, og det gamle centrum har mange smalle gader. Det er bedst at parkere din udlejningsbil og udforske byen til fods. Der er fire dækkede parkeringspladser i centrummet af Saint-Raphael. Der er også flere parkeringspladser, hvor du kan parkere din udlejningsbil. A8 kystvejen går 15 kilometer nord for byen. Husk: I løbet af sommermånederne kan denne vej være meget trafikeret. 

Hoteller

Byen har en bred vifte af overnatningsmuligheder. I Saint-Raphael område er der mange campingpladser og i selve byen er der et bredt udvalg: Fra vandrehjem og simple gæstehuse til luksus hoteller. Hvis du ønsker at besøge Saint-Raphael om sommeren, foreslår vi, at du booker din overnatning i god tid.

Eksterne kilder

For mere information om Saint-Raphael, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  French
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Dollar Rent a Car
 • Sixt
 • Avis
 • Hertz
 • Thrifty
 • Europcar
 • Keddy By Europcar
 • Budget
 1. Hjem
 2. Biludlejning Frankrig
 3. Biludlejning St. Raphael