• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje La Rochelle

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i La Rochelle.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje La Rochelle

EasyTerra Biludlejning La Rochelle er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Biludlejningstilbud i La Rochelle

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i La Rochelle

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Firehjulstrækker
Elbil

Biludlejningsfirmaer i La Rochelle

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen La Rochelle. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Rent a car

  8.7 (25)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Alamo

  8.1 (7920)
  Fra kr 756 / dag
 • Sixt

  8 (2941)
  Fra kr 336 / dag
 • Avis

  7.8 (5359)
  Fra kr 450 / dag
 • Europcar

  7.8 (7341)
  Fra kr 254 / dag
 • Hertz

  7.8 (6177)
  Fra kr 246 / dag
 • Budget

  7.5 (9014)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3864)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Thrifty

  7.7 (4903)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Enterprise

  7.8 (1712)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2997)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • AVIS Car-Away

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 250 bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i La Rochelle?

La Rochelle - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (La Rochelle) er Marts den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

La Rochelle - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (La Rochelle) er Marts den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Juli er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (La Rochelle), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

La Rochelle - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (La Rochelle), er Marts den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. Juli er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

La Rochelle - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (La Rochelle) er Marts den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

La Rochelle - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (La Rochelle) er Marts den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Juli er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

La Rochelle - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (La Rochelle) er Marts den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

La Rochelle - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (La Rochelle) er Marts den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

La Rochelle - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (La Rochelle) er Marts den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

La Rochelle - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (La Rochelle) er Marts den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

La Rochelle - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (La Rochelle) er April den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

La Rochelle - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (La Rochelle) er September den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejere i og omkring La Rochelle

Hvis du søger efter en lejebil i Frankrig, men i en anden by end La Rochelle, klik venligst igennem til Biludlejning Frankrig side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Frankrig du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i La Rochelle

EasyTerra Biludlejning La Rochelle sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

45 Av. Du General De Gaulle

Information om La Rochelle

Indledning

La Rochelle er en havneby i Frankrig. Dens største attraktion er den gamle havn (Vieux Port), i hjertet af den historiske by, med gode fiskerestauranter. Centrummet er omgivet af gamle bymure, der forvandles til en aften promenade om aften.

Befolkning

Byen har mere end 75.000 indbyggere.

Beliggenhed 

La Rochelle er centralt beliggende i det vestlige Frankrig, ved Atlanterhavskysten. Ud for kysten ligger lies Île de Ré, der beskytter havnen som en naturlig barriere. Øen er forbundet med fastlandet via en bro. Både sejler til den mindre Île d'Aix, som ikke er tilsluttet, ligesom den berømte Boyard fæstningen. Nord for byen ligger Venise Verte ('Grønne Venedig'), et sumpområde, der bliver krydset af små kanaler.

Økonomi

La Rochelle var et center for skibsbygning og bilproduktion, men disse industrier er forsvundet. Fiskeriet findes stadig. Selvom beskæftigelsen er steget takket være voksende turisme (der er for eksempel en lystbådehavn), ledigheden er forholdsvis høj. En fabrik til produktion af biobrændstof er en af byens nyeste industrier. 

Lufthavne

Byens lufthavn, La Rochelle-Île de Ré Lufthavn, ligger mindre end 5 kilometer nordvest for byens centrum. Det er let tilgængelig fra byens centrum med en udlejningsbil ad Avenue Jean Guiton og Avenue Raymond Poincaré. Ringvejen (N237) går også langs lufthavnen. Vejen til lufthavnen er tydeligt skiltet. 

Offentlig transport

La Rochelle har en god offentlig bustransport. Der er også busser til Île de Ré, Aytré, Plage de Châtelaillon og Port des Minimes (som også kan nås med båd). Alle busser afgår fra den centrale busstation på Place de Verdun. I selve byen kan du leje cykler, de såkaldte velos jaunes ('gule cykler'). Fra den gamle havn sejler færger til øerne ud for kysten og til Boyard fæstningen.

Trafik og parkering

De smalle gader i det historiske centrum er stort set et gågadeområde. Du kan parkere din udlejningsbil på en af de P-pladser omkring byens centrum. Mod forevisning af din parkeringsbillet kan du rejse gratis med det elektroniske pendul service til byens centrum. Der opkræves et gebyr for at bruge broen til Île de Ré (men det er gratis for cyklister og fodgængere).

Hoteller

La Rochelle har mange indkvarteringsmuligheder, med en koncentration i nærheden af Vieux Port. Nogle er almindelige og overkommelige, men der også er luksuriøse hoteller. Der er ikke andet valg for budgetrejsende, bortset fra vandrehjemmet (Auberge de Jeunesse) i nærheden af Port des Minimes.

Eksterne kilder

For mere information om La Rochelle, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  French
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Rent a car
 • Alamo
 • Sixt
 • Avis
 • Europcar
 • Hertz
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Thrifty
 • Enterprise
 • Keddy By Europcar
 • AVIS Car-Away
 1. Hjem
 2. Biludlejning Frankrig
 3. Biludlejning La Rochelle