Billeje Beauvais

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Beauvais.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Beauvais.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Beauvais

  1. Hjem
  2. Biludlejning Frankrig
  3. Biludlejning Beauvais
EasyTerra Biludlejning Beauvais er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Beauvais

Biludlejning Beauvais
Biludlejning Beauvais

Indledning

Beauvais er en charmerende gammel by i det nordlige Frankrig med en turbulent historie. Byen var ofte en kastebold i krige mellem England og Frankrig. Foran rådhuset er der en statue Jeanne Hachette, den lokale heltinde, der personligt slog hæren af Burgundian hertug Karel de Stout i 1472. Den imponerende Katedral Saint-Etienne udgør hjertet af byen, og desuden er der mange spændende museer. 

Befolkning

Byen i sig selv har næsten 60.000 indbyggere; hele byområdet har 100,000 indbyggere.

Beliggenhed

Beauvais er beliggende i det nordlige Frankrig, langs den lille Thérain flod i Oise Amt, Paris ligger 90 kilometer syd for Beauvais.

Økonomi

Siden 1664 har Beauvais været kendt for sin produktion af gobeliner. Ud over dette, fremstilles uld -og bomuldsprodukter. Desuden er byen centrum af kornhandel, og der er nogle kemisk -og maskinindustrier. 

Lufthavne

Den lille lufthavn Beauvais Tillé Lufthavn (4 kilometer nordøst for byen) er hovedsageligt anvendt af lavprisflyselskaber, som et alternativt til lufthavnene Paris.

Offentlig transport

Beauvais har et godt busnetværk, dog tage hensyn til, at nogle busser ikke kører om natten. Den offentlige transport er gratis for folk under 18 år og over 60 år.

Trafik og parkering

Trafikken i Beauvais er ikke særlig hektisk, du kan nemt køre rundt i din udlejningsbil for at se steder af interesse i og omkring byen.

Der er flere parkeringspladser og garager, hvor du kan parkere din bil gratis, foruden at der er nogle parkeringspladser, hvor du skal betale, herunder Katedralen og Maréchal Foch.

Du kan også parkere på gaden, men være opmærksomt på farver fra parkeringszoner, rød er den dyreste, orange danner kategorien imellem og grønne områder er de mest økonomiske. 

Hoteller

Beauvais har rimelige gode hoteller at tilbyde, men der er ikke fire eller fem-stjernet indkvarteringer. Ud over byens centrum, er der hoteller langs den nationale vej (Route Nationale 1), der fører til lufthavnen. 

Eksterne kilder

For mere information om Bastia, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Beauvais

EasyTerra Biludlejning Beauvais sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Frankrig, men i en anden by end Beauvais, klik venligst igennem til Biludlejning Frankrig side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Frankrig du ønsker at leje en bil.